Шановні партнери! Всі ціни, інформація про наявність та терміни доставки документів актуальні.

 

Вибірка за ключовим словом «вибірка»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ OIML R 87:2017 (OIML R 87:2016, IDT) Кількість фасованого товару в упаковках459.00 грнуточнюйте
2. ДСТУ 8646:2016 Надійність техніки. Оцінювання та прогнозування залишкового ресурсу (строку служби) технічних систем448.00 грнуточнюйте
3. ДСТУ 4164:2003 Напої лікеро-горілчані. Правила приймання і методи випробовування380.00 грн452.00 грн
4. ДСТУ 8647:2016 Надійність техніки. Оцінювання та прогнозування надійності за результатами випробувань і/або експлуатації в умовах малої кількості відмов336.00 грнуточнюйте
5. ДСТУ ISO 8422:2010 Статистичний контроль. Плани послідовного вибіркового контролю для перевіряння за якісною ознакою (ISO 8422:2006, IDT)313.00 грнуточнюйте
6. ДСТУ 4165:2003 Горілки і горілки особливі. Правила приймання і методи випробовування257.00 грн319.00 грн
7. ДСТУ 4834:2007 Молоко та молочні продукти. Правила приймання, відбирання та готування проб до контролювання190.00 грнуточнюйте
8. ДСТУ EN 60704-3:2016 (EN 60704-3:2006, IDT) Прилади побутові та аналогічні електричні. Норми та правила випробування для визначення розповсюджуваного в повітрі шуму. Частина 3. Методи визначення та перевірення задекларованих значень шумового випромінення179.00 грнуточнюйте
9. ДСТУ 3190-95 Гарбузи продовольчі свіжі. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
10. ДСТУ 3805-98 Кавуни продовольчі свіжі. Технічні умови156.00 грнуточнюйте
11. ДСТУ 8448:2015 Продукти харчові консервовані. Відбирання проб і готування їх до випробування145.00 грнуточнюйте
12. ДСТУ 4853:2007 Пиво. Правила приймання та методи відбирання проб145.00 грнуточнюйте
13. ДСТУ ISO 18414:2009 Статистичний контроль. Процедури вибіркового приймального контролю за якісною ознакою. Системи відбирання нуль-прийняття контролювання вихідної якості, які базуються на кредитному принципі (ISO 18414:2006, IDT)134.00 грнуточнюйте
14. ДСТУ 8125:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Правила приймання, методи відбирання і готування проб123.00 грнуточнюйте
15. ДСТУ 3824:2014 Цукор. Правила приймання та методи відбирання проб123.00 грнуточнюйте
16. ДСТУ 7661:2014 Концентрати харчові. Правила приймання, відбирання та готування проб112.00 грн133.00 грн
17. ДСТУ 7639:2014 Культури кісточкові. Щепи. Вимоги та методи контролювання112.00 грнуточнюйте
18. ДСТУ 8028:2015 Порошок із плодових вичавок. Технічні умови112.00 грнуточнюйте
19. ДСТУ 3004-95 Надійність техніки. Методи оцінки показників надійності за експериментальними данимиуточнюйтеуточнюйте
20. ДСТУ ISO 2859-1-2001 Статистичний контроль. Вибірковий контроль за альтернативною ознакою. Частина 1. Плани вибіркового контролю, визначені приймальним рівнем якості для послідовного контролю партій (ISO 2859-1:1999, IDT)уточнюйтеуточнюйте



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали