Шановні партнери! Всі ціни, інформація про наявність та терміни доставки документів актуальні.

 

Вибірка за ключовим словом «визначення вмісту»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ ISO 11652:2010 Сталь і чавун. Визначення кобальту методом полуменевої атомно-абсорбційної спектрометрії (ISO 11652:1997, IDT)195.50 грнуточнюйте
2. ДСТУ ISO 609:2010 Паливо тверде мінеральне. Визначення вуглецю та водню методом високотемпературного спалювання (ISO 609:1996, IDT)172.50 грнуточнюйте
3. ДСТУ ISO 7935:2009 Викиди стаціонарних джерел. Визначення масової концентрації діоксиду сірки. Робочі характеристики автоматизованих методів вимірювання (ISO 7935:1992, IDT)172.50 грнуточнюйте
4. ДСТУ 7147:2010 Якість води. Визначення масової концентрації перхлорат-іонів фотометричним методом149.50 грнуточнюйте
5. ДСТУ ISO 10693-2001 Якість ґрунту. Визначання вмісту карбонатів. Об'ємний метод 138.00 грнуточнюйте
6. ДСТУ 7149:2010 Якість води. Визначення масової концентрації талію методом інверсійної вольтамперометрії138.00 грнуточнюйте
7. ДСТУ ISO 7875-1:2012 Якість води. Визначення поверхнево-активних речовин. Частина 1. Метод визначення вмісту аніонних поверхнево-активних речовин вимірюванням індексу метиленового блакитного (МБАР) (ISO 7875-1:1996, IDT + ISO 7875-1:1996/Cor 1:2003, IDT)138.00 грнуточнюйте
8. ДСТУ ISO 3595:2007 Жир молочний. Виявлення рослинного жиру з використанням фітостерилацетату (ISO 3595:1976, IDT)138.00 грнуточнюйте
9. ДСТУ ISO 9855:2014 Повітря атмосферне. Визначення вмісту мікрочастинок свинцю в аерозолях, що осіли на фільтрах. Спектрометричний метод атомної абсорбції (ISO 9855:1993, IDT)126.50 грнуточнюйте
10. ДСТУ EN 1140:2009 Соки фруктові та овочеві. Ферментативне визначення вмісту D-глюкози та D-фруктози методом NADH-спектрометрії (EN 1140:1994, IDT)126.50 грнуточнюйте
11. ДСТУ EN 14078:2009 Нафтопродукти рідкі. Визначення вмісту метилових естерів жирних кислот у середніх дистилятах методом інфрачервоної спектроскопії (EN 14078:2003, IDT) 115.00 грнуточнюйте
12. ДСТУ ISO 1026:2013 Продукти плодоовочеві. Метод визначення вмісту сухих речовин сушінням в умовах зниженого тиску та вмісту води азеотропним переганянням (ISO 1026:1982, IDT)115.00 грнуточнюйте
13. ДСТУ EN 872:2013 Якість води. Визначення вмісту завислих твердих частинок методом фільтрування через фільтри зі скловолокна (EN 872:2005, IDT)115.00 грнуточнюйте
14. ДСТУ ISO 7513:2007 Чай швидкорозчинний гранульований. Визначення вмісту вологи (втрата маси за температури 103°С) (ISO 7513:1990, IDT)115.00 грнуточнюйте
15. ДСТУ ISO 15517:2009 Тютюн. Визначення вмісту нітратів методом аналізу в безперервному потоці (ISO 15517:2003, IDT)115.00 грнуточнюйте
16. ДСТУ ISO 3136:2009 Латекс бутадієн-стирольного каучуку. Метод визначення вмісту зв'язаного стиролу (ISO 3136:1983, IDT)115.00 грнуточнюйте
17. ДСТУ ISO 3496:2014 М’ясо та м’ясні продукти. Метод визначання масової частки гідроксипроліну (ISO 3496:1994, IDT)115.00 грнуточнюйте
18. ДСТУ EN 1139:2009 Соки фруктові та овочеві. Ферментативне визначення вмісту D-ізолимонної кислоти методом NADH-спектрометрії (EN 1139:1994, IDT)115.00 грнуточнюйте
19. ДСТУ ISO/TR 11046-2001 Якість ґрунту. Визначання вмісту олив. Метод інфрачервоної спектрометрії і метод газової хроматографії уточнюйтеуточнюйте
20. ДСТУ Б EN 451-1:2015 Метод випробування золи-винесення. Частина 1. Визначення вмісту вільного кальцію оксиду (EN 451-1:2003, IDT) уточнюйтеуточнюйте



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали