Вибірка за ключовим словом «вимоги до сировини»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ 2450:2006 Оцти з харчової сировини. Загальні технічні умови235.00 грн279.00 грн
2. ДСТУ 4608:2006 Чіпси і снеки картопляні. Загальні технічні умови212.00 грн252.00 грн
3. ДСТУ 8709:2017 Вироби хлібобулочні листкові. Загальні технічні умови201.00 грн239.00 грн
4. ДСТУ 7042:2009 Вироби хлібобулочні бубличні. Загальні технічні умови190.00 грн226.00 грн
5. ДСТУ 7041:2009 Вироби хлібобулочні сухарні. Загальні технічні умови190.00 грн226.00 грн
6. ДСТУ 4842:2007 Порошок гірчичний. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
7. ДСТУ 1055:2006 Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
8. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови156.00 грн186.00 грн
9. ДСТУ 1052:2005 Гірчиця харчова. Загальні технічні умови156.00 грн186.00 грн
10. ДСТУ 8708:2017 Сухарі панірувальні. Загальні технічні умови156.00 грн186.00 грн
11. ДСТУ 8789:2018 Сухарі-грінки. Загальні технічні умови149.50 грн175.50 грн
12. ДСТУ 4843:2007 Ядро соняшникового насіння. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
13. ДСТУ 2435:2007 Сливи сушені. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
14. ДСТУ 2435:2007 Сливи сушені. Технічні умови112.00 грн133.00 грн



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали