Шановні партнери! Всі ціни, інформація про наявність та терміни доставки документів актуальні.

 

Вибірка за ключовим словом «виробник»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ ISO 13709:2013 Нафтова, газова та хімічна промисловість. Насоси відцентрові. Загальні технічні вимоги та методи випробовування (ISO 13709:2009, IDT)1897.50 грнуточнюйте
2. ДСТУ EN 1756-1:2018 (EN 1756-1:2001 + A1:2008, IDT) Підіймачі тильні. Платформи підйомні для встановлення на колісних транспортних засобах. Вимоги щодо безпеки. Частина 1. Підіймачі для штучних вантажів575.00 грнуточнюйте
3. ДСТУ 4518:2008 Продукти харчові. Маркування для споживачів. Загальні правила517.50 грнуточнюйте
4. ДСТУ 4482:2005 Премікси. Технічні умови471.50 грнуточнюйте
5. ДСТУ 4734:2007 Морозиво плодово-ягідне, ароматичне, щербет, лід. Загальні технічні умови460.00 грнуточнюйте
6. ДСТУ 4735:2007 Морозиво з комбінованим складом сировини. Загальні технічні умови460.00 грнуточнюйте
7. ДСТУ 4733:2007 Морозиво молочне, вершкове, пломбір. Загальні технічні умови460.00 грнуточнюйте
8. ДСТУ-ЗТ ISO/TR 8550-1:2009 Статистичний контроль. Настанови щодо вибирання та використання систем вибіркового приймального контролю для перевірянні окремих предметів у партіях. Частина 1. Контроль вибірковий приймальний (ISO/TR 8550-1:2007, IDT)425.50 грнуточнюйте
9. ДСТУ 3627:2005 Вироби медичні. Розробляння і ставлення на виробництво. Основні положення402.50 грнуточнюйте
10. ДСТУ ISO 8423:2010 Статистичний контроль. Плани послідовного вибіркового контролю для перевіряння відсотка невідповідностей за кількісною ознакою з визначеним стандартним відхилом (ISO 8423:2008, IDT)379.50 грнуточнюйте
11. ДСТУ 4837:2007 Фрукти та ягоди швидкозаморожені. Технічні умови356.50 грнуточнюйте
12. ДСТУ 8114:2015 Консерви овоче-фруктові та овоче-м’ясні для спеціального дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови356.50 грнуточнюйте
13. ДСТУ IEC 62381:2010 Автоматизовані системи у промислових процесах. Приймальні випробування у виробника й на об'єкті та комплексні випробування на об'єкті (IEC 62381:2006, IDT)345.00 грнуточнюйте
14. ДСТУ 6088:2009 Пектин. Технічні умови345.00 грнуточнюйте
15. ДСТУ 8036:2015 Консерви фруктові для дієтичного харчування. Технічні умови333.50 грнуточнюйте
16. ДСТУ 8395:2015 Кріплення шахтні механізовані. Загальні технічні умови322.00 грнуточнюйте
17. ДСТУ ISO 8422:2010 Статистичний контроль. Плани послідовного вибіркового контролю для перевіряння за якісною ознакою (ISO 8422:2006, IDT)310.50 грнуточнюйте
18. ДСТУ 8092:2015 Консерви. Овочі мариновані. Технічні умови310.50 грнуточнюйте
19. ДСТУ 4696:2006 Консерви. Гриби мариновані та відварені. Технічні умови299.00 грнуточнюйте
20. ДСТУ 8636:2016 Овочі швидкозаморожені. Загальні технічні умови287.50 грнуточнюйте
21. ДСТУ 8771:2018 Матеріали з вапняків для дорожніх робіт. Технічні умови287.50 грнуточнюйте
22. ДСТУ 8058:2015 Консерви фруктові, овоче-фруктові з біологічно активними компонентами для дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови287.50 грнуточнюйте
23. ДСТУ 8804:2018 Прокат товстолистовий з нелегованої та легованої сталі для котлів і посудин, які працюють під тиском. Технічні умови287.50 грнуточнюйте
24. ДСТУ 6072:2009 Повидло. Загальні технічні умови264.50 грнуточнюйте
25. ДСТУ 6029:2008 Напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені. Технічні умови264.50 грнуточнюйте
26. ДСТУ 8394:2015 Конвеєри шахтні стрічкові. Загальні технічні умови264.50 грнуточнюйте
27. ДСТУ EN 12322:2015 Медичні вироби для діагностики in vitro. Поживні середовища для мікробіології. Вимоги до поживних середовищ (EN 12322:1999; А 1:2001, IDT)264.50 грнуточнюйте
28. ДСТУ 4364:2004 Зв’язок поштовий. Скринька абонентська поштова. Шафа абонентська поштова. Шафа поштова з абонементними скриньками. Загальні технічні умови253.00 грнуточнюйте
29. ДСТУ 7623:2014 Глазур та покриття для морозива. Загальні технічні умови253.00 грнуточнюйте
30. ДСТУ 7028:2009 Рослинництво. Гранули хмелю. Технічні умови253.00 грнуточнюйте
31. ДСТУ EN 10255:2016 (EN 10255:2004 + А1:2007, IDT) Труби з нелегованої сталі, придатні для зварювання та нарізання різьби. Технічні умови постачання253.00 грнуточнюйте
32. ДСТУ EN 10255:2016 (EN 10255:2004 + А1:2007, IDT) Труби з нелегованої сталі, придатні для зварювання та нарізання різьби. Технічні умови постачання253.00 грнуточнюйте
33. ДСТУ 4257:2003 Напої лікеро-горілчані. Технічні умови241.50 грнуточнюйте
34. ДСТУ 6075:2009 Цукати. Технічні умови241.50 грнуточнюйте
35. ДСТУ 2450:2006 Оцти з харчової сировини. Загальні технічні умови241.50 грнуточнюйте
36. ДСТУ 6025:2008 Риба солена. Технічні умови230.00 грнуточнюйте
37. ДСТУ 2661:2010 Молоко коров'яче питне. Загальні технічні умови230.00 грнуточнюйте
38. ДСТУ 4081-2002 Енергозбереження. Енергетичне маркування електрообладнання побутового призначення. Загальні технічні вимоги230.00 грнуточнюйте
39. ДСТУ 4256:2003 Горілки і горілки особливі. Технічні умови218.50 грнуточнюйте
40. ДСТУ 8639:2016 Пюре-напівфабрикати фруктові. Загальні технічні умови218.50 грнуточнюйте
41. ДСТУ 7812:2015 Риба океанічного промислу пряного соління. Технічні умови218.50 грнуточнюйте
42. ДСТУ 8494:2015 Фрукти насіннячкові сушені. Технічні умови218.50 грнуточнюйте
43. ДСТУ 4836:2007 Сидри. Загальні технічні умови218.50 грнуточнюйте
44. ДСТУ 8071:2015 Пресерви рибні. Риба дрібна пряного соління. Технічні умови218.50 грнуточнюйте
45. ДСТУ 8095:2015 Пресерви рибні. Оселедці спеціального та пряного соління. Технічні умови207.00 грнуточнюйте
46. ДСТУ 8509:2015 Огірки солені. Технічні умови207.00 грнуточнюйте
47. ДСТУ 8686.1:2016 Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови. Частина 1. Суміші для виготовлення м’якого морозива195.50 грнуточнюйте
48. ДСТУ 6060:2008 Консерви. Компоти асорті українські. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
49. ДСТУ 6087:2009 Консерви. Соуси фруктові. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
50. ДСТУ EN 1677-5:2005 Стропові елементи. Вимоги безпеки. Частина 5. Гаки вантажопідіймальні сталеві ковані з запобіжним замком. Клас 4195.50 грнуточнюйте
51. ДСТУ-H ISO/TR 16142:2014 Медичні вироби. Настанова з вибору стандартів для підтвердження визнаних основних принципів безпеки та функціонування медичних виробів (ISO/TR 16142:2006, IDT)195.50 грнуточнюйте
52. ДСТУ 8643:2016 Картопля сушена. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
53. ДСТУ 8645:2016 Зелень петрушки, селери та кропу сушена. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
54. ДСТУ 3233-95 Часник свіжий. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
55. ДСТУ 8077:2015 Консерви із кавунів. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
56. ДСТУ 8084:2015 Продукти сухі овоче-молочні і фруктово-молочні із зерновими добавками для дитячого харчування. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
57. ДСТУ 8102:2015 Консерви. Компоти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
58. ДСТУ 8442:2015 Консерви рибні. Юшки та супи. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
59. ДСТУ 8126:2015 Консерви рибні. Риба в желе. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
60. ДСТУ 8640:2016 Соки-напівфабрикати фруктові натуральні асептичного консервування. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
61. ДСТУ 8081:2015 Консерви. Приправи і соуси овочеві та овоче- фруктові. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
62. ДСТУ 8096:2015 Ікра риб пробійна солона. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
63. ДСТУ 8002:2015 Томати солені. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
64. ДСТУ 8103:2015 Цибуля ріпчаста сушена. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
65. ДСТУ 8642:2016 Капуста квашена. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
66. ДСТУ 8641:2016 Консерви. Фрукти у фруктовому соку. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
67. ДСТУ EN 60704-3:2016 (EN 60704-3:2006, IDT) Прилади побутові та аналогічні електричні. Норми та правила випробування для визначення розповсюджуваного в повітрі шуму. Частина 3. Методи визначення та перевірення задекларованих значень шумового випромінення184.00 грнуточнюйте
68. ДСТУ 7813:2015 Риба пряно-копчена. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
69. ДСТУ 8090:2015 Консерви. Салати з цукрової кукурудзи з овочами. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
70. ДСТУ 4705:2006 Настої спиртові із рослинної сировини для лікеро-горілчаного виробництва. Загальні технічні умови184.00 грнуточнюйте
71. ДСТУ 8083:2015 Консерви із солодкого перцю. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
72. ДСТУ 8117:2015 Риба дрібна гарячого копчення. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
73. ДСТУ EN 1677-6:2005 Стропові елементи. Вимоги безпеки. Частина 6. Ланки. Клас 4 172.50 грнуточнюйте
74. ДСТУ 7797:2015 Оселедці гарячого копчення. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
75. ДСТУ 6085:2009 Консерви. Перець солодкий маринований. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
76. ДСТУ 7519:2014 Вершки питні. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
77. ДСТУ 8097:2015 Пресерви рибні. Сайра спеціального та пряного соління. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
78. ДСТУ 8548:2015 Консерви. Соки з м’якоттю з баштанних культур та баштанно-фруктові. Загальні технічні умови172.50 грнуточнюйте
79. ДСТУ 8547:2015 Консерви. Сік березовий купажований. Загальні технічні умови172.50 грнуточнюйте
80. ДСТУ 7165:2010 Горошок зелений консервований. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
81. ДСТУ ISO 7494-1:2010 Стоматологія. Установки стоматологічні. Частина 1. Загальні вимоги та методи випробування (ISO 7494-1:2004, IDT)172.50 грнуточнюйте
82. ДСТУ 8008:2015 Консерви. Салати десертні. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
83. ДСТУ 8000:2015 Консерви. Салати та соуси гарбузові. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
84. ДСТУ 8017:2015 Консерви. Соуси овочево-фруктові структуровані. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
85. ДСТУ 8032:2015 Консерви. Мармеліти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
86. ДСТУ 8057:2015 Консерви. Добавки фруктові та овочеві для збагачення продуктів дитячого харчування. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
87. ДСТУ 8087:2015 Консерви. Пудинги фруктові та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
88. ДСТУ 7065:2009 Бринза. Загальні технічні умови172.50 грнуточнюйте
89. ДСТУ EN 1677-1:2017 (EN 1677-1:2000 + А1:2008, IDT) Елементи для стропів. Вимоги щодо безпечності. Частина 1. Елементи ковані сталеві. Клас 8172.50 грнуточнюйте
90. ДСТУ 8895:2019 Консерви. Соки томатні. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
91. ДСТУ 7547:2014 Консерви. Кабачки консервовані. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
92. ДСТУ 7993:2015 Яблука квашені. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
93. ДСТУ 7991:2015 Консерви. Буряки і морква гарнірні. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
94. ДСТУ 4702:2006 Продукти молочні. Продукт згущений з олією та цукром. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
95. ДСТУ 7986:2015 Консерви рослинно-рибні. Каші та салати з печінкою риб. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
96. ДСТУ 7989:2015 Огірки консервовані. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
97. ДСТУ 8075:2015 Консерви. Баклажани обжарені. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
98. ДСТУ 8497:2015 Консерви. Фрукти натуральні. Загальні технічні умови161.00 грнуточнюйте
99. ДСТУ 4274:2003 Консерви молочні. Молоко незбиране згущене з цукром. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
100. ДСТУ 7518:2014 Сири м’які з козиного молока. Загальні технічні умови161.00 грнуточнюйте
101. ДСТУ 8637:2016 Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
102. ДСТУ 8131:2015 Вершки-сировина. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
103. ДСТУ 7821:2015 Черевоногі молюски живі харчові. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
104. ДСТУ 8686.2:2016 Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови. Частина 2. Морозиво м’яке149.50 грнуточнюйте
105. ДСТУ 7990:2015 Консерви. Закуски з квашених овочів. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
106. ДСТУ 8073:2015 Консерви. Сік березовий з цукром. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
107. ДСТУ 7412:2013 Молоко-сировина овече. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
108. ДСТУ 8070:2015 Кальвадоси України. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
109. ДСТУ 8053:2015 Консерви «Кабачки по-українськи». Технічні умови149.50 грнуточнюйте
110. ДСТУ 8079:2015 Консерви. Капуста цвітна. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
111. ДСТУ 3662:2018 Молоко-сировина коров’яче. Технічні умови138.00 грнуточнюйте
112. ДСТУ 7006:2009 Молоко козине-сировина. Технічні умови138.00 грнуточнюйте
113. ДСТУ 3811-98 Компресори поршневі загального призначення. Загальні технічні умови126.50 грнуточнюйте
114. ДСТУ 7213:2011 Зерно амаранту. Технічні умови126.50 грнуточнюйте
115. ДСТУ 8791:2018 Борошно житнє хлібопекарське. Технічні умови126.50 грнуточнюйте
116. ДСТУ 3057-95 (ГОСТ 2222-95) Метанол технічний. Технічні умови120.00 грнуточнюйте
117. ДСТУ 2435:2007 Сливи сушені. Технічні умови115.00 грнуточнюйте
118. ДСТУ EN 12900:2013 Компресори охолоджувальні. Номінальні умови, допуски та експлуатаційні показники, які подає виробник (ЕN 12900:2005, IDT)115.00 грнуточнюйте
119. ДСТУ 4409:2005 Взуття профілактичне. Технічні умови115.00 грнуточнюйте
120. ДСТУ 2435:2007 Сливи сушені. Технічні умови115.00 грнуточнюйте
121. ДСТУ ISO 7494-2:2010 Стоматологія. Установки стоматологічні. Частина 2. Водопостачання та подавання повітря (ISO 7494-2:2003, IDT)115.00 грнуточнюйте
122. ДСТУ ISO 3901:2005 Інформація та документація. Міжнародний стандартний код запису (ISRC) (ISO 3901:2001, IDT)115.00 грнуточнюйте
123. ДСТУ ISO 3779:2012 Колісні транспортні засоби. Номер ідентифікаційний транспортного засобу (VIN). Зміст і структура (ISO 3779:2009, IDT)115.00 грнуточнюйте
124. ДСТУ ISO 3780:2012 Колісні транспортні засоби. Код міжнародний ідентифікаційний виробника (WMI). Зміст і структура (ISO 3780:2009, IDT)115.00 грнуточнюйте
125. ДСТУ 1303:2019 Фотовідбитки чорно-білі та кольорові. Загальні технічні умови115.00 грнуточнюйте
126. ДСТУ 4615:2006 Магістральні трубопроводи. Деталі сталеві приварні на PN ДО 10 МПа. Загальні технічні умови уточнюйтеуточнюйте
127. ДСТУ Б В.2.7-149:2008 Будівельні матеріали. Щебінь і щебенево-піщані суміші із шлаків металургійних для дорожніх робітуточнюйтеуточнюйте
128. ДСТУ Б В.2.6-44:2008 Конструкції будинків і споруд. Профілі холодногнуті з алюмінію та алюмінієвих сплавів для огороджуючих будівельних конструкцій. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
129. ДСТУ 3278-95 Система розроблення та поставлення продукції на виробництво. Основні терміни та визначенняуточнюйтеуточнюйте
130. ДСТУ Б В.2.7-305:2015 Суміші бітумомінеральні дорожні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали