Вибірка за ключовим словом «виробник»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ ISO 13709:2013 Нафтова, газова та хімічна промисловість. Насоси відцентрові. Загальні технічні вимоги та методи випробовування (ISO 13709:2009, IDT)1847.00 грн2194.00 грн
2. ДСТУ Б В.2.7-305:2015 Суміші бітумомінеральні дорожні. Загальні технічні умови546.00 грн658.00 грн
3. ДСТУ 4734:2007 Морозиво плодово-ягідне, ароматичне, щербет, лід. Загальні технічні умови483.00 грн567.00 грн
4. ДСТУ 4735:2007 Морозиво з комбінованим складом сировини. Загальні технічні умови471.50 грн553.50 грн
5. ДСТУ 4733:2007 Морозиво молочне, вершкове, пломбір. Загальні технічні умови460.00 грн540.00 грн
6. ДСТУ 4482:2005 Премікси. Технічні умови459.00 грн545.00 грн
7. ДСТУ-ЗТ ISO/TR 8550-1:2009 Статистичний контроль. Настанови щодо вибирання та використання систем вибіркового приймального контролю для перевірянні окремих предметів у партіях. Частина 1. Контроль вибірковий приймальний (ISO/TR 8550-1:2007, IDT)414.00 грн492.00 грн
8. ДСТУ 3627:2005 Вироби медичні. Розробляння і ставлення на виробництво. Основні положення392.00 грн465.00 грн
9. ДСТУ ISO 8423:2010 Статистичний контроль. Плани послідовного вибіркового контролю для перевіряння відсотка невідповідностей за кількісною ознакою з визначеним стандартним відхилом (ISO 8423:2008, IDT)369.00 грн438.00 грн
10. ДСТУ 4837:2007 Фрукти та ягоди швидкозаморожені. Технічні умови347.00 грн412.00 грн
11. ДСТУ 8114:2015 Консерви овоче-фруктові та овоче-м’ясні для спеціального дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови347.00 грн412.00 грн
12. ДСТУ IEC 62381:2010 Автоматизовані системи у промислових процесах. Приймальні випробування у виробника й на об'єкті та комплексні випробування на об'єкті (IEC 62381:2006, IDT)336.00 грн399.00 грн
13. ДСТУ 8036:2015 Консерви фруктові для дієтичного харчування. Технічні умови324.00 грн385.00 грн
14. ДСТУ 8395:2015 Кріплення шахтні механізовані. Загальні технічні умови313.00 грн372.00 грн
15. ДСТУ ISO 8422:2010 Статистичний контроль. Плани послідовного вибіркового контролю для перевіряння за якісною ознакою (ISO 8422:2006, IDT)313.00 грн372.00 грн
16. ДСТУ 8092:2015 Консерви. Овочі мариновані. Технічні умови302.00 грн359.00 грн
17. ДСТУ 4696:2006 Консерви. Гриби мариновані та відварені. Технічні умови291.00 грн345.00 грн
18. ДСТУ 8636:2016 Овочі швидкозаморожені. Загальні технічні умови291.00 грн345.00 грн
19. ДСТУ 8058:2015 Консерви фруктові, овоче-фруктові з біологічно активними компонентами для дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови280.00 грн332.00 грн
20. ДСТУ 8804:2018 Прокат товстолистовий з нелегованої та легованої сталі для котлів і посудин, які працюють під тиском. Технічні умови280.00 грн332.00 грн
21. ДСТУ 4081-2002 Енергозбереження. Енергетичне маркування електрообладнання побутового призначення. Загальні технічні вимоги276.00 грн324.00 грн
22. ДСТУ 6072:2009 Повидло. Загальні технічні умови257.00 грн305.00 грн
23. ДСТУ 7623:2014 Глазур та покриття для морозива. Загальні технічні умови257.00 грн305.00 грн
24. ДСТУ 6029:2008 Напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені. Технічні умови257.00 грн305.00 грн
25. ДСТУ 7028:2009 Рослинництво. Гранули хмелю. Технічні умови257.00 грн305.00 грн
26. ДСТУ 8394:2015 Конвеєри шахтні стрічкові. Загальні технічні умови257.00 грн305.00 грн
27. ДСТУ 4364:2004 Зв’язок поштовий. Скринька абонентська поштова. Шафа абонентська поштова. Шафа поштова з абонементними скриньками. Загальні технічні умови246.00 грн292.00 грн
28. ДСТУ EN 10255:2016 (EN 10255:2004 + А1:2007, IDT) Труби з нелегованої сталі, придатні для зварювання та нарізання різьби. Технічні умови постачання246.00 грн292.00 грн
29. ДСТУ EN 10255:2016 (EN 10255:2004 + А1:2007, IDT) Труби з нелегованої сталі, придатні для зварювання та нарізання різьби. Технічні умови постачання246.00 грн292.00 грн
30. ДСТУ 4257:2003 Напої лікеро-горілчані. Технічні умови235.00 грн279.00 грн
31. ДСТУ 6075:2009 Цукати. Технічні умови235.00 грн279.00 грн
32. ДСТУ 8771:2018 Матеріали з вапняків для дорожніх робіт. Технічні умови235.00 грн279.00 грн
33. ДСТУ 2450:2006 Оцти з харчової сировини. Загальні технічні умови235.00 грн279.00 грн
34. ДСТУ 8686.1:2016 Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови. Частина 1. Суміші для виготовлення м’якого морозива224.00 грн266.00 грн
35. ДСТУ Б В.2.7-149:2008 Будівельні матеріали. Щебінь і щебенево-піщані суміші із шлаків металургійних для дорожніх робіт224.00 грн266.00 грн
36. ДСТУ 6025:2008 Риба солена. Технічні умови224.00 грн266.00 грн
37. ДСТУ 2661:2010 Молоко коров'яче питне. Загальні технічні умови224.00 грн266.00 грн
38. ДСТУ 4256:2003 Горілки і горілки особливі. Технічні умови212.00 грн252.00 грн
39. ДСТУ 8639:2016 Пюре-напівфабрикати фруктові. Загальні технічні умови212.00 грн253.00 грн
40. ДСТУ 7812:2015 Риба океанічного промислу пряного соління. Технічні умови212.00 грн252.00 грн
41. ДСТУ 8095:2015 Пресерви рибні. Оселедці спеціального та пряного соління. Технічні умови212.00 грн252.00 грн
42. ДСТУ 8509:2015 Огірки солені. Технічні умови212.00 грн252.00 грн
43. ДСТУ 8494:2015 Фрукти насіннячкові сушені. Технічні умови212.00 грн252.00 грн
44. ДСТУ 4836:2007 Сидри. Загальні технічні умови212.00 грн252.00 грн
45. ДСТУ 3233-95 Часник свіжий. Технічні умови212.00 грн252.00 грн
46. ДСТУ 8071:2015 Пресерви рибні. Риба дрібна пряного соління. Технічні умови212.00 грн252.00 грн
47. ДСТУ-H ISO/TR 16142:2014 Медичні вироби. Настанова з вибору стандартів для підтвердження визнаних основних принципів безпеки та функціонування медичних виробів (ISO/TR 16142:2006, IDT)201.00 грн239.00 грн
48. ДСТУ 8442:2015 Консерви рибні. Юшки та супи. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
49. ДСТУ 6060:2008 Консерви. Компоти асорті українські. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
50. ДСТУ 6087:2009 Консерви. Соуси фруктові. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
51. ДСТУ 8081:2015 Консерви. Приправи і соуси овочеві та овоче- фруктові. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
52. ДСТУ 8096:2015 Ікра риб пробійна солона. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
53. ДСТУ 8002:2015 Томати солені. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
54. ДСТУ 8103:2015 Цибуля ріпчаста сушена. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
55. ДСТУ 8643:2016 Картопля сушена. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
56. ДСТУ 8641:2016 Консерви. Фрукти у фруктовому соку. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
57. ДСТУ 7813:2015 Риба пряно-копчена. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
58. ДСТУ 8645:2016 Зелень петрушки, селери та кропу сушена. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
59. ДСТУ 8077:2015 Консерви із кавунів. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
60. ДСТУ 8084:2015 Продукти сухі овоче-молочні і фруктово-молочні із зерновими добавками для дитячого харчування. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
61. ДСТУ 8090:2015 Консерви. Салати з цукрової кукурудзи з овочами. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
62. ДСТУ 8102:2015 Консерви. Компоти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
63. ДСТУ 7065:2009 Бринза. Загальні технічні умови184.00 грн216.00 грн
64. ДСТУ 8126:2015 Консерви рибні. Риба в желе. Технічні умови179.00 грн212.00 грн
65. ДСТУ 8640:2016 Соки-напівфабрикати фруктові натуральні асептичного консервування. Технічні умови179.00 грн212.00 грн
66. ДСТУ 8642:2016 Капуста квашена. Технічні умови179.00 грн212.00 грн
67. ДСТУ EN 60704-3:2016 (EN 60704-3:2006, IDT) Прилади побутові та аналогічні електричні. Норми та правила випробування для визначення розповсюджуваного в повітрі шуму. Частина 3. Методи визначення та перевірення задекларованих значень шумового випромінення179.00 грн212.00 грн
68. ДСТУ ISO 7494-1:2010 Стоматологія. Установки стоматологічні. Частина 1. Загальні вимоги та методи випробування (ISO 7494-1:2004, IDT)179.00 грн212.00 грн
69. ДСТУ 4274:2003 Консерви молочні. Молоко незбиране згущене з цукром. Технічні умови172.50 грн202.50 грн
70. ДСТУ 8083:2015 Консерви із солодкого перцю. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
71. ДСТУ 8117:2015 Риба дрібна гарячого копчення. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
72. ДСТУ 7797:2015 Оселедці гарячого копчення. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
73. ДСТУ 6085:2009 Консерви. Перець солодкий маринований. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
74. ДСТУ 4702:2006 Продукти молочні. Продукт згущений з олією та цукром. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
75. ДСТУ 7519:2014 Вершки питні. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
76. ДСТУ 7986:2015 Консерви рослинно-рибні. Каші та салати з печінкою риб. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
77. ДСТУ 8097:2015 Пресерви рибні. Сайра спеціального та пряного соління. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
78. ДСТУ 8548:2015 Консерви. Соки з м’якоттю з баштанних культур та баштанно-фруктові. Загальні технічні умови168.00 грн199.00 грн
79. ДСТУ 8547:2015 Консерви. Сік березовий купажований. Загальні технічні умови168.00 грн199.00 грн
80. ДСТУ 7165:2010 Горошок зелений консервований. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
81. ДСТУ 7989:2015 Огірки консервовані. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
82. ДСТУ 8008:2015 Консерви. Салати десертні. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
83. ДСТУ 8000:2015 Консерви. Салати та соуси гарбузові. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
84. ДСТУ 8017:2015 Консерви. Соуси овочево-фруктові структуровані. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
85. ДСТУ 8032:2015 Консерви. Мармеліти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
86. ДСТУ 8057:2015 Консерви. Добавки фруктові та овочеві для збагачення продуктів дитячого харчування. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
87. ДСТУ 8087:2015 Консерви. Пудинги фруктові та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
88. ДСТУ 8497:2015 Консерви. Фрукти натуральні. Загальні технічні умови161.00 грн189.00 грн
89. ДСТУ 7547:2014 Консерви. Кабачки консервовані. Технічні умови156.00 грн186.00 грн
90. ДСТУ 7993:2015 Яблука квашені. Технічні умови156.00 грн186.00 грн
91. ДСТУ 7991:2015 Консерви. Буряки і морква гарнірні. Технічні умови156.00 грн186.00 грн
92. ДСТУ 8686.2:2016 Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови. Частина 2. Морозиво м’яке156.00 грн186.00 грн
93. ДСТУ 8075:2015 Консерви. Баклажани обжарені. Технічні умови156.00 грн186.00 грн
94. ДСТУ 8637:2016 Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
95. ДСТУ 8131:2015 Вершки-сировина. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
96. ДСТУ 7821:2015 Черевоногі молюски живі харчові. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
97. ДСТУ 7990:2015 Консерви. Закуски з квашених овочів. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
98. ДСТУ 8073:2015 Консерви. Сік березовий з цукром. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
99. ДСТУ 7412:2013 Молоко-сировина овече. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
100. ДСТУ 8070:2015 Кальвадоси України. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
101. ДСТУ 8053:2015 Консерви «Кабачки по-українськи». Технічні умови145.00 грн172.00 грн
102. ДСТУ 8079:2015 Консерви. Капуста цвітна. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
103. ДСТУ 3662:2018 Молоко-сировина коров’яче. Технічні умови134.00 грн159.00 грн
104. ДСТУ 8791:2018 Борошно житнє хлібопекарське. Технічні умови126.50 грн148.50 грн
105. ДСТУ 2435:2007 Сливи сушені. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
106. ДСТУ 7213:2011 Зерно амаранту. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
107. ДСТУ 4409:2005 Взуття профілактичне. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
108. ДСТУ ISO 3901:2005 Інформація та документація. Міжнародний стандартний код запису (ISRC) (ISO 3901:2001, IDT)123.00 грн146.00 грн
109. ДСТУ EN 12900:2013 Компресори охолоджувальні. Номінальні умови, допуски та експлуатаційні показники, які подає виробник (ЕN 12900:2005, IDT)112.00 грн133.00 грн
110. ДСТУ 2435:2007 Сливи сушені. Технічні умови112.00 грн133.00 грн
111. ДСТУ ISO 7494-2:2010 Стоматологія. Установки стоматологічні. Частина 2. Водопостачання та подавання повітря (ISO 7494-2:2003, IDT)112.00 грн133.00 грн
112. ДСТУ ISO 3779:2012 Колісні транспортні засоби. Номер ідентифікаційний транспортного засобу (VIN). Зміст і структура (ISO 3779:2009, IDT)112.00 грн133.00 грн
113. ДСТУ ISO 3780:2012 Колісні транспортні засоби. Код міжнародний ідентифікаційний виробника (WMI). Зміст і структура (ISO 3780:2009, IDT)112.00 грн133.00 грн
114. ДСТУ 3057-95 (ГОСТ 2222-95) Метанол технічний. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
115. ДСТУ 3811-98 Компресори поршневі загального призначення. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
116. ДСТУ 4518:2008 Продукти харчові. Маркування для споживачів. Загальні правилауточнюйтеуточнюйте
117. ДСТУ 4615:2006 Магістральні трубопроводи. Деталі сталеві приварні на PN ДО 10 МПа. Загальні технічні умови уточнюйтеуточнюйте
118. ДСТУ Б В.2.6-44:2008 Конструкції будинків і споруд. Профілі холодногнуті з алюмінію та алюмінієвих сплавів для огороджуючих будівельних конструкцій. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
119. ДСТУ EN 1677-5:2005 Стропові елементи. Вимоги безпеки. Частина 5. Гаки вантажопідіймальні сталеві ковані з запобіжним замком. Клас 4уточнюйтеуточнюйте
120. ДСТУ EN 1677-6:2005 Стропові елементи. Вимоги безпеки. Частина 6. Ланки. Клас 4 уточнюйтеуточнюйте
121. ДСТУ 3278-95 Система розроблення та поставлення продукції на виробництво. Основні терміни та визначенняуточнюйтеуточнюйте



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали