Вибірка за ключовим словом «готування проб»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ 7610:2014 Вугілля кам’яне та кокс. Механізоване відбирання проб. Частина 6. Кокс. Готування проб до випробування (ISO 13909-6:2001, MOD)291.00 грн345.00 грн
2. ДСТУ 7348:2013 Вироби макаронні. Правила приймання і методи визначання якості207.00 грн243.00 грн
3. ДСТУ 7963:2015 Продукти харчові. Готування проб для мікробіологічних аналізів168.00 грн199.00 грн
4. ДСТУ 4619:2006 Вироби кондитерські. Правила приймання, методи відбору та підготовки проб161.00 грн189.00 грн
5. ДСТУ 8684:2016 Мед і продукти бджільництва. Готування проб і розведень для мікробіологічного досліджування145.00 грн172.00 грн
6. ДСТУ EN 1482-2:2013 Добрива та вапнувальні матеріали. Відбирання та готування проб. Частина 2. Готування проб (EN 1482-2:2007, IDT)134.00 грн159.00 грн
7. ДСТУ ISO 4552-1:2010 Феросплави. Відбирання та готування проб для хімічного аналізування. Частина 1. Ферохром, феросилікохром, феросиліцій, феросилікомарганець, феромарганець (ISO 4552-1:1987, IDT)134.00 грн159.00 грн
8. ДСТУ ISO 4832:2015 Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Горизонтальний метод підрахування коліформ. Метод підрахування колоній (ISO 4832:2006, IDT)123.00 грн146.00 грн
9. ДСТУ 7491:2013 Насіння олійне, макухи та шроти. Визначання вологи, жиру, протеїну та клітковини методом спектроскопії в ближній інфрачервоній зоні123.00 грн146.00 грн
10. ДСТУ ISO 2825:2009 Прянощі та приправи. Метод готування подрібненої проби для проведення аналізів (ISO 2825:1981, IDT)112.00 грн133.00 грн
11. ДСТУ 7349:2013 Концентрати харчові. Методи визначання кислотності112.00 грн133.00 грн



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали