Вибірка за ключовим словом «молоко»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ 7357:2013 Молоко та молочні продукти. Методи мікробіологічного контролювання425.00 грн505.00 грн
2. ДСТУ ISO 707:2002 Молоко та молочні продукти. Настанови з відбирання проб (ISO 707:1997, IDT)392.00 грн465.00 грн
3. ДСТУ 2212:2003 Молочна промисловість. Виробництво молока та кисломолочних продуктів. Терміни та визначення понять380.00 грн452.00 грн
4. ДСТУ 4639:2006 Казеїн технічний. Технічні умови356.50 грн418.50 грн
5. ДСТУ 8397:2015 Молоко і молочні продукти. Методи якісного визначання антибіотиків, сульфаніламідів та інших інгібіторів324.00 грн385.00 грн
6. ДСТУ ISO 5538:2004 Молоко та молочні продукти. Відбирання проб. Контроль за якісними ознаками (ISO 5538:1987, IDT)246.00 грн292.00 грн
7. ДСТУ IDF 9ЗА:2003 Молоко і молочні продукти. Визначання Salmonella (IDF 9ЗА:1985, IDT)230.00 грн270.00 грн
8. ДСТУ 2661:2010 Молоко коров'яче питне. Загальні технічні умови224.00 грн266.00 грн
9. ДСТУ 7355:2013 Молоко, молочні продукти та закваски. Метод визначання кількості біфідобактерій201.00 грн239.00 грн
10. ДСТУ ISO 1737:2002 Молоко згущене без цукру та молоко згущене з цукром. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод) (ISO 1737:1999, IDT)201.00 грн239.00 грн
11. ДСТУ 7996:2015 Сири розсільні. Загальні технічні умови201.00 грн239.00 грн
12. ДСТУ ISO 7208:2002 Молоко знежирене, сироватка та маслянка. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод) (ISO 7208:1999, IDT)190.00 грн226.00 грн
13. ДСТУ ISO/TS 6733 (IDF/RM 133):2015 Молоко та молочні продукти. Вимірювання масової частки свинцю методом атомно- абсорбційної спектрометрії із застосуванням графітової печі (ISO/TS 6733:2006 (IDF/RM 13:2006), IDT)179.00 грн212.00 грн
14. ДСТУ ISO 1211:2002 Молоко. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод) (ISO 1211:1999, IDT)179.00 грн212.00 грн
15. ДСТУ 8552:2015 Молоко та молочні продукти. Методи визначання вологи та сухої речовини179.00 грн212.00 грн
16. ДСТУ 8160:2015 Сири підплавлені. Загальні технічні умови179.00 грн212.00 грн
17. ДСТУ 4274:2003 Консерви молочні. Молоко незбиране згущене з цукром. Технічні умови172.50 грн202.50 грн
18. ДСТУ 8574:2015 Продукти молочні. Методи визначення масової частки вологи в молочних сухих і згущених продуктах та молоковмісних консервах168.00 грн199.00 грн
19. ДСТУ 4273:2015 Молоко та вершки сухі. Загальні технічні умови168.00 грн199.00 грн
20. ДСТУ 7672:2014 Молоко коров’яче. Визначення кількості соматичних клітин методом проточної цитометрії (експрес-метод)145.00 грн172.00 грн
21. ДСТУ 8009:2015 Молоко кобиляче. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
22. ДСТУ 7412:2013 Молоко-сировина овече. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
23. ДСТУ 3662:2018 Молоко-сировина коров’яче. Технічні умови134.00 грн159.00 грн
24. ДСТУ ISO 3595:2007 Жир молочний. Виявлення рослинного жиру з використанням фітостерилацетату (ISO 3595:1976, IDT)134.00 грн159.00 грн
25. ДСТУ 8396:2015 Молоко коров'яче. Визначення масової частки жиру, білка, лактози, сухої речовини методом інфрачервоної спектрометрії (експрес-метод)123.00 грн146.00 грн
26. ДСТУ 8550:2015 Молоко та молочні продукти. Вимірювання рН потенціометричним методом123.00 грн146.00 грн
27. ДСТУ ISO/TS 9941/IDF/RM 160:2009 Молоко та консервоване згущене молоко. Спектрометричний метод визначення вмісту олова (ISO/TS 9941/IDF/RM 160:2009, IDT)115.00 грн135.00 грн
28. ДСТУ 7356:2013 Молоко. Метод визначення пероксиду водню115.00 грн135.00 грн
29. ДСТУ 7359:2013 Молоко. Метод визначення аміаку115.00 грн135.00 грн
30. ДСТУ 8378:2015 Молоко. Методи визначення соди112.00 грн133.00 грн
31. ДСТУ 8553:2015 Молоко-сировина та вершки-сировина. Правила приймання, відбирання та готування проб до контролювання112.00 грн133.00 грн
32. ДСТУ 6083:2009 Молоко. Метод визначання чистоти112.00 грн133.00 грн



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали