Вибірка за ключовим словом «мікроорганізми»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ 8720:2017 Вироби ковбасні та продукти з м’яса. Методи визначення мікробного забруднення736.00 грн864.00 грн
2. ДСТУ ISO 16140:2006 Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Протокол валідації альтернативних методів (ISO 16140:2003, IDT)627.00 грн744.00 грн
3. ДСТУ 8104:2015 Яйця харчові, продукти яєчні. Методи визначення мікробіологічних показників481.00 грн571.00 грн
4. ДСТУ 7357:2013 Молоко та молочні продукти. Методи мікробіологічного контролювання425.00 грн505.00 грн
5. ДСТУ ISO 11737-1:2013 Стерилізація засобів медичної техніки. Мікробіологічні методи. Частина 1. Визначення популяції мікроорганізмів на виробах (ISO 11737-1:2006, IDT)358.00 грн425.00 грн
6. ДСТУ ISO 11733:2009 Якість води. Оцінювання біологічного розкладання та видалення органічних сполук з водного середовища. Метод моделювання активного мулу (ISO 11733:2004, IDT)336.00 грн399.00 грн
7. ДСТУ 8397:2015 Молоко і молочні продукти. Методи якісного визначання антибіотиків, сульфаніламідів та інших інгібіторів324.00 грн385.00 грн
8. ДСТУ 7355:2013 Молоко, молочні продукти та закваски. Метод визначання кількості біфідобактерій201.00 грн239.00 грн
9. ДСТУ 8446:2015 Продукти харчові. Методи визначення кількості мезофільних аеробних та факультативно анаеробних мікроорганізмів179.00 грн212.00 грн
10. ДСТУ 8020:2015 Приміщення тваринницькі. Методи визначання ефективності дезінфекції179.00 грн212.00 грн
11. ДСТУ ISO 9509:2013 Якість води. Визначення токсичності (ISO 9509:2006, IDT)168.00 грн199.00 грн
12. ДСТУ 7847:2015 Якість ґрунту. Визначення чисельності мікроорганізмів у ґрунті методом посіву на тверде (агаризоване) живильне середовище168.00 грн199.00 грн
13. ДСТУ 7963:2015 Продукти харчові. Готування проб для мікробіологічних аналізів168.00 грн199.00 грн
14. ДСТУ ISO 4832:2015 Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Горизонтальний метод підрахування коліформ. Метод підрахування колоній (ISO 4832:2006, IDT)123.00 грн146.00 грн
15. ДСТУ ISO 7954:2006 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Загальні настанови з підрахунку дріжджів і мікроскопічних грибів. Техніка підрахування колоній, культивованих за температури 25<град>С (ISO 7954:1987, IDT) 112.00 грн133.00 грн
16. ДСТУ EN 12306:2014 Біотехнологія. Настанова щодо контролювання якості діагностичних наборів для використання в сільському господарстві в боротьбі зі шкідниками та хворобами рослин і тварин та тестування забруднення навколишнього середовища112.00 грн133.00 грн
17. ДСТУ-Н CAC/GL-30:2016 (CAC/GL:1999, IDT) Продукти харчові. Мікробіологічний ризик. Принципи та настанови щодо проведення оцінювання100.00 грн115.00 грн



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали