Вибірка за ключовим словом «органолептичні»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ 4734:2007 Морозиво плодово-ягідне, ароматичне, щербет, лід. Загальні технічні умови483.00 грн567.00 грн
2. ДСТУ 4008-2001 Консерви. Соки фруктові, овочеві та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умови459.00 грн545.00 грн
3. ДСТУ 4164:2003 Напої лікеро-горілчані. Правила приймання і методи випробовування380.00 грн452.00 грн
4. ДСТУ 4135:2014 Цукерки. Загальні технічні умови358.00 грн425.00 грн
5. ДСТУ 4837:2007 Фрукти та ягоди швидкозаморожені. Технічні умови347.00 грн412.00 грн
6. ДСТУ 4335:2004 Жири кондитерські, кулінарні, хлібопекарські та для молочної промисловості. Загальні технічні умови347.00 грн412.00 грн
7. ДСТУ 8114:2015 Консерви овоче-фруктові та овоче-м’ясні для спеціального дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови347.00 грн412.00 грн
8. ДСТУ 4437:2005 Напівфабрикати м’ясні та м’ясорослинні посічені. Технічні умови336.00 грн399.00 грн
9. ДСТУ 4668:2006 Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови336.00 грн399.00 грн
10. ДСТУ 4492:2017 Олія соняшникова. Технічні умови336.00 грн399.00 грн
11. ДСТУ 8036:2015 Консерви фруктові для дієтичного харчування. Технічні умови324.00 грн385.00 грн
12. ДСТУ 4561:2006 Соуси салатні. Технічні умови313.00 грн372.00 грн
13. ДСТУ 8092:2015 Консерви. Овочі мариновані. Технічні умови302.00 грн359.00 грн
14. ДСТУ 4696:2006 Консерви. Гриби мариновані та відварені. Технічні умови291.00 грн345.00 грн
15. ДСТУ 8636:2016 Овочі швидкозаморожені. Загальні технічні умови291.00 грн345.00 грн
16. ДСТУ 6028:2008 Напівфабрикати з м'ясом у тістовій оболонці заморожені. Загальні технічні умови280.00 грн332.00 грн
17. ДСТУ 4803:2013 Торти і тістечка. Загальні технічні умови280.00 грн332.00 грн
18. ДСТУ 4487:2015 Майонези та майонезні соуси. Загальні технічні умови280.00 грн332.00 грн
19. ДСТУ 8058:2015 Консерви фруктові, овоче-фруктові з біологічно активними компонентами для дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови280.00 грн332.00 грн
20. ДСТУ 4165:2003 Горілки і горілки особливі. Правила приймання і методи випробовування257.00 грн319.00 грн
21. ДСТУ 6072:2009 Повидло. Загальні технічні умови257.00 грн305.00 грн
22. ДСТУ 8175:2015 Олія ріпакова. Технічні умови257.00 грн305.00 грн
23. ДСТУ 6029:2008 Напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені. Технічні умови257.00 грн305.00 грн
24. ДСТУ 4534:2006 Олія соєва. Технічні умови246.00 грн292.00 грн
25. ДСТУ 6075:2009 Цукати. Технічні умови235.00 грн279.00 грн
26. ДСТУ 8451:2015 Риба та рибні продукти. Методи визначення органолептичних показників235.00 грн279.00 грн
27. ДСТУ 4598:2006 Олія гірчична. Технічні умови235.00 грн279.00 грн
28. ДСТУ 2450:2006 Оцти з харчової сировини. Загальні технічні умови235.00 грн279.00 грн
29. ДСТУ 4554:2006 Сир кисломолочний. Технічні умови230.00 грн270.00 грн
30. ДСТУ 4306:2016 Олія пальмова. Технічні умови постачання224.00 грн266.00 грн
31. ДСТУ 3924:2014 Шоколад. Загальні технічні умови224.00 грн266.00 грн
32. ДСТУ 4560:2006 Майонези. Правила приймання та методи випробування224.00 грн266.00 грн
33. ДСТУ 6090:2009 Напівфабрикати концентровані. Наповнювачі з фруктів та овочів. Технічні умови218.50 грн256.50 грн
34. ДСТУ 8639:2016 Пюре-напівфабрикати фруктові. Загальні технічні умови212.00 грн253.00 грн
35. ДСТУ 4608:2006 Чіпси і снеки картопляні. Загальні технічні умови212.00 грн252.00 грн
36. ДСТУ 8509:2015 Огірки солені. Технічні умови212.00 грн252.00 грн
37. ДСТУ 8494:2015 Фрукти насіннячкові сушені. Технічні умови212.00 грн252.00 грн
38. ДСТУ 4836:2007 Сидри. Загальні технічні умови212.00 грн252.00 грн
39. ДСТУ 5065:2008 Олія оливкова. Технічні умови постачання212.00 грн252.00 грн
40. ДСТУ 4849:2007 Напої кавові розчинні. Загальні технічні умови201.00 грн239.00 грн
41. ДСТУ 7996:2015 Сири розсільні. Загальні технічні умови201.00 грн239.00 грн
42. ДСТУ 7709:2015 Сухарі здобні пшеничні. Традиційний асортимент. Загальні вимоги201.00 грн239.00 грн
43. ДСТУ 3797-98 (ГОСТ 2654-98) Консерви. Ікра овочева. Технічні умови201.00 грн239.00 грн
44. ДСТУ 7681:2015 Консерви м'ясні «М'ясо птиці у власному соку».Загальні технічні умови201.00 грн239.00 грн
45. ДСТУ 4504:2005 Ядра бобів арахісу. Загальні технічні умови195.50 грн229.50 грн
46. ДСТУ 4688:2006 Східні солодощі типу м’яких цукерок. Загальні технічні умови195.50 грн229.50 грн
47. ДСТУ 6060:2008 Консерви. Компоти асорті українські. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
48. ДСТУ 4585:2006 Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні умови190.00 грн226.00 грн
49. ДСТУ 6087:2009 Консерви. Соуси фруктові. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
50. ДСТУ 281-95 Консерви. Соуси делікатесні. Технічні умови190.00 грнуточнюйте
51. ДСТУ 8001:2015 Бісквіти. Загальні технічні умови190.00 грн226.00 грн
52. ДСТУ 7707:2015 Вироби булочні. Традиційний асортимент. Загальні вимоги190.00 грн226.00 грн
53. ДСТУ 4562:2006 Олія кокосова. Технічні умови постачання190.00 грн226.00 грн
54. ДСТУ 8081:2015 Консерви. Приправи і соуси овочеві та овоче- фруктові. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
55. ДСТУ 8002:2015 Томати солені. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
56. ДСТУ 8103:2015 Цибуля ріпчаста сушена. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
57. ДСТУ 8135:2015 Продукти прикорму для дитячого харчування. Консерви м’ясні. Загальні технічні умови190.00 грн226.00 грн
58. ДСТУ 8643:2016 Картопля сушена. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
59. ДСТУ 8641:2016 Консерви. Фрукти у фруктовому соку. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
60. ДСТУ 281-95 Консерви. Соуси делікатесні. Технічні умови190.00 грнуточнюйте
61. ДСТУ 6035:2008 Вермути. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
62. ДСТУ 8645:2016 Зелень петрушки, селери та кропу сушена. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
63. ДСТУ 8077:2015 Консерви із кавунів. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
64. ДСТУ 8084:2015 Продукти сухі овоче-молочні і фруктово-молочні із зерновими добавками для дитячого харчування. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
65. ДСТУ 8090:2015 Консерви. Салати з цукрової кукурудзи з овочами. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
66. ДСТУ 8102:2015 Консерви. Компоти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
67. ДСТУ 7065:2009 Бринза. Загальні технічні умови184.00 грн216.00 грн
68. ДСТУ 4623:2006 Цукор білий. Технічні умови182.00 грн210.00 грн
69. ДСТУ 4583:2006 Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна. Загальні технічні умови179.00 грн212.00 грн
70. ДСТУ 3893:2016 Карамель. Загальні технічні умови179.00 грн212.00 грн
71. ДСТУ 8640:2016 Соки-напівфабрикати фруктові натуральні асептичного консервування. Технічні умови179.00 грн212.00 грн
72. ДСТУ 6047:2008 Олія волоського горіха. Технічні умови179.00 грн212.00 грн
73. ДСТУ 2717:2006 Концентрати харчові. Суміші пряноароматичні для перших і других обідніх страв. Загальні технічні умови179.00 грн212.00 грн
74. ДСТУ 8160:2015 Сири підплавлені. Загальні технічні умови179.00 грн212.00 грн
75. ДСТУ 8642:2016 Капуста квашена. Технічні умови179.00 грн212.00 грн
76. ДСТУ 7521:2014 Напівфабрикат кондитерський. Сухі суміші для “Гарячого шоколаду”. Загальні технічні умови172.50 грн202.50 грн
77. ДСТУ 8083:2015 Консерви із солодкого перцю. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
78. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна харчова. Загальні технічні умови168.00 грн199.00 грн
79. ДСТУ 6085:2009 Консерви. Перець солодкий маринований. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
80. ДСТУ 7708:2015 Здоба українська. Традиційний асортимент. Загальні вимоги168.00 грн199.00 грн
81. ДСТУ 4842:2007 Порошок гірчичний. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
82. ДСТУ 4587:2006 Вироби булочні. Загальні технічні умови168.00 грн199.00 грн
83. ДСТУ 8074:2015 Консерви. Соки та сокові продукти. Коктейлі. Загальні технічні умови168.00 грн199.00 грн
84. ДСТУ 8548:2015 Консерви. Соки з м’якоттю з баштанних культур та баштанно-фруктові. Загальні технічні умови168.00 грн199.00 грн
85. ДСТУ 8547:2015 Консерви. Сік березовий купажований. Загальні технічні умови168.00 грн199.00 грн
86. ДСТУ 7165:2010 Горошок зелений консервований. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
87. ДСТУ 7989:2015 Огірки консервовані. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
88. ДСТУ 4848:2007 Напівфабрикати кондитерські. Маси горіхові та шоколадно-горіхові. Загальні технічні умови168.00 грн199.00 грн
89. ДСТУ 8008:2015 Консерви. Салати десертні. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
90. ДСТУ 8000:2015 Консерви. Салати та соуси гарбузові. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
91. ДСТУ 8017:2015 Консерви. Соуси овочево-фруктові структуровані. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
92. ДСТУ 1055:2006 Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
93. ДСТУ 8032:2015 Консерви. Мармеліти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
94. ДСТУ 8057:2015 Консерви. Добавки фруктові та овочеві для збагачення продуктів дитячого харчування. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
95. ДСТУ 8087:2015 Консерви. Пудинги фруктові та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
96. ДСТУ 2284:2010 Риба жива. Загальні технічні вимоги168.00 грн199.00 грн
97. ДСТУ 8134:2015 Консерви. Суміші томатні для дитячого харчування. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
98. ДСТУ 4136-2002 Солодощі східні типу карамелі. Загальні технічні умови168.00 грн199.00 грн
99. ДСТУ 8497:2015 Консерви. Фрукти натуральні. Загальні технічні умови161.00 грн189.00 грн
100. ДСТУ 1009:2005 Цукор ванільний. Технічні умови156.00 грн186.00 грн
101. ДСТУ 7547:2014 Консерви. Кабачки консервовані. Технічні умови156.00 грн186.00 грн
102. ДСТУ 7993:2015 Яблука квашені. Технічні умови156.00 грн186.00 грн
103. ДСТУ 7991:2015 Консерви. Буряки і морква гарнірні. Технічні умови156.00 грн186.00 грн
104. ДСТУ 4258:2003 Напої слабоалкогольні. Загальні технічні умови156.00 грн186.00 грн
105. ДСТУ 5033:2008 Соапсток. Технічні умови156.00 грн186.00 грн
106. ДСТУ 7374:2013 Пасти шоколадні. Технічні умови156.00 грн186.00 грн
107. ДСТУ 1052:2005 Гірчиця харчова. Загальні технічні умови156.00 грн186.00 грн
108. ДСТУ 6036:2008 Вина плодово-ягідні. Загальні технічні умови156.00 грн186.00 грн
109. ДСТУ 8075:2015 Консерви. Баклажани обжарені. Технічні умови156.00 грн186.00 грн
110. ДСТУ 4649:2006 Мед з фітодобавками. Технічні умови156.00 грн186.00 грн
111. ДСТУ 8637:2016 Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
112. ДСТУ 4544:2006 Мило господарське тверде. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
113. ДСТУ 8563:2015 Консерви молочні. Методи визначення фізичних та органолептичних показників145.00 грн172.00 грн
114. ДСТУ 7990:2015 Консерви. Закуски з квашених овочів. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
115. ДСТУ 8127:2015 Консерви м’ясні. Язики. Загальні технічні умови145.00 грн172.00 грн
116. ДСТУ 8073:2015 Консерви. Сік березовий з цукром. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
117. ДСТУ 4650:2006 Спирт етиловий ректифікований „Номінал”. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
118. ДСТУ 4429:2017 Галети. Загальні технічні умови145.00 грн172.00 грн
119. ДСТУ 4052:2017 Крекер. Загальні технічні умови145.00 грн172.00 грн
120. ДСТУ 4333:2018 Мармелад. Загальні технічні умови145.00 грн172.00 грн
121. ДСТУ 8070:2015 Кальвадоси України. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
122. ДСТУ 8053:2015 Консерви «Кабачки по-українськи». Технічні умови145.00 грн172.00 грн
123. ДСТУ 8079:2015 Консерви. Капуста цвітна. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
124. ДСТУ 8112:2015 Суміш сольова пряна. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
125. ДСТУ 4843:2007 Ядро соняшникового насіння. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
126. ДСТУ 8172:2015 Шоколад у порошку. Загальні технічні умови145.00 грн172.00 грн
127. ДСТУ 7007:2009 Мед штучний. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
128. ДСТУ ISO 959-1:2008 Перець (Piper nigrum L.) горошком чи змелений. Технічні умови. Частина 1. Чорний перець (ISO 959-1:1998, IDT)134.00 грн159.00 грн
129. ДСТУ 2435:2007 Сливи сушені. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
130. ДСТУ 7376:2013 Какао-макуха. Загальні технічні умови123.00 грн146.00 грн
131. ДСТУ 4764:2007 Скраби косметичні. Загальні технічні умови123.00 грн146.00 грн
132. ДСТУ 7702:2015 Борошно гречане. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
133. ДСТУ 7174:2010 Чай чорний байховий фасований. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
134. ДСТУ 4460:2018 Вироби бісквітні. Загальні технічні умови123.00 грн146.00 грн
135. ДСТУ 4033:2018 Вафлі. Загальні технічні умови123.00 грн146.00 грн
136. ДСТУ 4391:2017 Какао-порошок. Загальні технічні умови112.00 грн133.00 грн
137. ДСТУ 5004:2017 Какао-масло. Загальні технічні умови112.00 грн126.00 грн
138. ДСТУ ISO 7926:2015 Естрагон зневоднений (Artemisia dracunculus Linnaeus). Технічні умови (ISO 7926:1991, IDT)112.00 грн133.00 грн
139. ДСТУ 2435:2007 Сливи сушені. Технічні умови112.00 грн133.00 грн
140. ДСТУ ISO 972:2008 Перець стручковий червоний, цілий чи змелений (порошкоподібний). Технічні умови (ISO 972:1997, IDT)112.00 грн133.00 грн
141. ДСТУ 4221:2003 Спирт етиловий ректифікований. Технічні умови уточнюйтеуточнюйте
142. ДСТУ 4181:2003 Спирт етиловий ректифікований і спирт етиловий - сирець. Правила приймання і методи випробовуванняуточнюйтеуточнюйте



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали