Вибірка за ключовим словом «паковання»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ EN 71-1:2016 (EN 71-1:2014, IDT) Безпечність іграшок. Частина 1. Механічні та фізичні властивості1377.00 грн1635.00 грн
2. ДСТУ EN 415-6:2017 (EN 415-6:2013, IDT) Безпечність пакувальних машин. Частина 6. Машини для обгортання піддонів660.00 грн784.00 грн
3. ДСТУ 4335:2004 Жири кондитерські, кулінарні, хлібопекарські та для молочної промисловості. Загальні технічні умови347.00 грн412.00 грн
4. ДСТУ 4561:2006 Соуси салатні. Технічні умови313.00 грн372.00 грн
5. ДСТУ 8092:2015 Консерви. Овочі мариновані. Технічні умови302.00 грн359.00 грн
6. ДСТУ 4399:2005 Масло вершкове. Технічні умови291.00 грн345.00 грн
7. ДСТУ ISO 16106:2010 Паковання для небезпечних сипучих чи великогабаритних вантажів. Настанови щодо застосування ISO 9001 (ISO 16106:2006, IDT)291.00 грн345.00 грн
8. ДСТУ EN 13428:2008 Паковання. Окремі вимоги щодо виготовлення та складу. Запобігання утворенню відходів через скорочення їх обсягу (EN 13428:2004, IDT)268.00 грн319.00 грн
9. ДСТУ 4554:2006 Сир кисломолочний. Технічні умови230.00 грн270.00 грн
10. ДСТУ 8686.1:2016 Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови. Частина 1. Суміші для виготовлення м’якого морозива224.00 грн266.00 грн
11. ДСТУ 4256:2003 Горілки і горілки особливі. Технічні умови212.00 грн252.00 грн
12. ДСТУ EN 13430:2008 Паковання. Вимоги до паковання, відновлюваного вторинним переробленням матеріалу (EN 13430:2004, IDT)212.00 грн252.00 грн
13. ДСТУ EN 71-13:2015 (EN 71-13:2014, IDT) Безпечність іграшок. Частина 13. Настільні ігри для вивчення запахів, косметичні набори та ігри для розвитку смакових навичок212.00 грн252.00 грн
14. ДСТУ 7196:2010 Забрус. Технічні умови212.00 грн252.00 грн
15. ДСТУ 8661:2016 Фрукти сушені. Правила приймання та методи випробувань212.00 грн252.00 грн
16. ДСТУ 7157:2010 Інформація та документація. Видання електронні. Основні види та вихідні відомості201.00 грн239.00 грн
17. ДСТУ 4585:2006 Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні умови190.00 грн226.00 грн
18. ДСТУ 4834:2007 Молоко та молочні продукти. Правила приймання, відбирання та готування проб до контролювання190.00 грн226.00 грн
19. ДСТУ 8096:2015 Ікра риб пробійна солона. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
20. ДСТУ EN 358:2017 (EN 358:1999, IDT) Індивідуальне спорядження для захисту від падіння з висоти. Пояси для утримування і обмежування та утримувальні стропи184.00 грн216.00 грн
21. ДСТУ 4583:2006 Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна. Загальні технічні умови179.00 грн212.00 грн
22. ДСТУ ISO 7494-1:2010 Стоматологія. Установки стоматологічні. Частина 1. Загальні вимоги та методи випробування (ISO 7494-1:2004, IDT)179.00 грн212.00 грн
23. ДСТУ 4589:2006 Напівфабрикати м’ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
24. ДСТУ 7963:2015 Продукти харчові. Готування проб для мікробіологічних аналізів168.00 грн199.00 грн
25. ДСТУ 4587:2006 Вироби булочні. Загальні технічні умови168.00 грн199.00 грн
26. ДСТУ 4273:2015 Молоко та вершки сухі. Загальні технічні умови168.00 грн199.00 грн
27. ДСТУ 8686.2:2016 Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови. Частина 2. Морозиво м’яке156.00 грн186.00 грн
28. ДСТУ 8281:2015 Вироби електронної техніки. Вимоги до паковання, транспортування та методи випробування145.00 грн172.00 грн
29. ДСТУ 4333:2018 Мармелад. Загальні технічні умови145.00 грн172.00 грн
30. ДСТУ 8112:2015 Суміш сольова пряна. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
31. ДСТУ 8172:2015 Шоколад у порошку. Загальні технічні умови145.00 грн172.00 грн
32. ДСТУ EN 361:2017 (EN 361:2002, IDT) Індивідуальне спорядження для захисту від падіння з висоти. Спорядження для всього тіла138.00 грн162.00 грн
33. ДСТУ ISO 6591-1:2005 Паковання. Мішки. Характеристика та метод вимірювання. Частина 1. Мішки паперові порожні (ISO 6591-1:1984, IDT) 134.00 грн159.00 грн
34. ДСТУ 4722:2007 Порічки червоні та білі свіжі. Технічні умови126.50 грн148.50 грн
35. ДСТУ 8298:2015 Плоди та ядра фундука. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
36. ДСТУ 4614:2006 Препарати ветеринарні імунобіологічні. Маркування123.00 грн146.00 грн
37. ДСТУ 7179:2010 Малина свіжа. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
38. ДСТУ 8125:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Правила приймання, методи відбирання і готування проб123.00 грн146.00 грн
39. ДСТУ-Н ISO/IEC Guide 41:2004 Настанови стосовно паковання. Положення, спрямовані на задоволення потреб споживача(ISO/IEC Guide 41:2003, IDT)123.00 грн146.00 грн
40. ДСТУ 4460:2018 Вироби бісквітні. Загальні технічні умови123.00 грн146.00 грн
41. ДСТУ EN 14149:2008 Паковання. Тара транспортна укомплектована, завантажена та вантажні одиниці. Випробування на удар обертовим скиданням (EN 14149:2003, IDT)123.00 грн146.00 грн
42. ДСТУ EN 355:2017 (EN 355:2002, IDT) Індивідуальне спорядження для захисту від падіння з висоти. Амортизатори115.00 грн135.00 грн
43. ДСТУ 8323:2015 Яблука свіжі ранніх термінів достигання. Технічні умови112.00 грн133.00 грн
44. ДСТУ 8325:2015 Вишня свіжа. Технічні умови112.00 грн133.00 грн
45. ДСТУ 7232:2011 Таблички марковальні. Технічні умови112.00 грнуточнюйте
46. ДСТУ EN 12248:2014 Пиломатеріали для промислового паковання. Граничні відхили та рекомендовані розміри (EN 12248:1999, IDT)112.00 грн133.00 грн
47. ДСТУ EN 12246:2014 Лісоматеріали для піддонів та паковання. Класифікація за якістю (EN 12246:1999, IDT)112.00 грн133.00 грн
48. ДСТУ 8158:2015 Груші свіжі ранніх термінів достигання. Технічні умови112.00 грн133.00 грн
49. ДСТУ 6066:2008 Молоко та молочні продукти. Методики визначання температури і маси нетто112.00 грн133.00 грн
50. ДСТУ 8319:2015 Смородина чорна свіжа. Технічні умови112.00 грн133.00 грн
51. ДСТУ 8326:2015 Груші свіжі середніх і пізніх термінів достигання. Технічні умови112.00 грн133.00 грн
52. ДСТУ 7653:2014 Суниця свіжа. Технічні умови112.00 грн133.00 грн
53. ДСТУ 8133:2015 Яблука свіжі середніх та пізніх термінів достигання. Технічні умови112.00 грн133.00 грн
54. ДСТУ ISO 874-2002 Фрукти та овочі свіжі. Відбирання проб (ISO 874:1980, IDT)112.00 грн133.00 грн
55. ДСТУ 8153:2015 Черешня свіжа. Технічні умови112.00 грн133.00 грн
56. ДСТУ 8256:2015 Паковання для яєць перепелиних харчових. Технічні умови112.00 грн133.00 грн
57. ДСТУ EN 13054:2008 Паковання. Тара транспортна укомплектована, завантажена. Методи випробування для визначення центра ваги тари (EN 13054:2001, IDT)112.00 грн133.00 грн
58. ДСТУ EN 14048:2008 Паковання. Визначення здатності пакувальних матеріалів до повного аеробного біорозкладання у водному середовищі. Методи вимірювання потреби кисню в закритому спірометрі (EN 14048:2002, IDT)112.00 грн133.00 грн
59. ДСТУ 3147-95 Коди і кодування інформації. Штрихове кодування. Маркування об'єктів ідентифікації. Формат та розташування штрихкодових позначок EAN на тарі та пакованні товарної продукції уточнюйтеуточнюйте



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали