Шановні партнери! Всі ціни, інформація про наявність та терміни доставки документів актуальні.

 

Вибірка за ключовим словом «паковання»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ 8686.1:2016 Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови. Частина 1. Суміші для виготовлення м’якого морозивауточнюйтеуточнюйте
2. ДСТУ 4583:2006 Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
3. ДСТУ 4585:2006 Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
4. ДСТУ 4589:2006 Напівфабрикати м’ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
5. ДСТУ 4256:2003 Горілки і горілки особливі. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
6. ДСТУ 8281:2015 Вироби електронної техніки. Вимоги до паковання, транспортування та методи випробуванняуточнюйтеуточнюйте
7. ДСТУ 8323:2015 Яблука свіжі ранніх термінів достигання. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
8. ДСТУ 8325:2015 Вишня свіжа. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
9. ДСТУ 7232:2011 Таблички марковальні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
10. ДСТУ 3147-95 Коди і кодування інформації. Штрихове кодування. Маркування об'єктів ідентифікації. Формат та розташування штрихкодових позначок EAN на тарі та пакованні товарної продукції уточнюйтеуточнюйте
11. ДСТУ EN 12248:2014 Пиломатеріали для промислового паковання. Граничні відхили та рекомендовані розміри (EN 12248:1999, IDT)уточнюйтеуточнюйте
12. ДСТУ EN 13428:2008 Паковання. Окремі вимоги щодо виготовлення та складу. Запобігання утворенню відходів через скорочення їх обсягу (EN 13428:2004, IDT)уточнюйтеуточнюйте
13. ДСТУ EN 13430:2008 Паковання. Вимоги до паковання, відновлюваного вторинним переробленням матеріалу (EN 13430:2004, IDT)уточнюйтеуточнюйте
14. ДСТУ EN 12246:2014 Лісоматеріали для піддонів та паковання. Класифікація за якістю (EN 12246:1999, IDT)уточнюйтеуточнюйте
15. ДСТУ 7963:2015 Продукти харчові. Готування проб для мікробіологічних аналізівуточнюйтеуточнюйте
16. ДСТУ 4561:2006 Соуси салатні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
17. ДСТУ 8158:2015 Груші свіжі ранніх термінів достигання. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
18. ДСТУ 6066:2008 Молоко та молочні продукти. Методики визначання температури і маси неттоуточнюйтеуточнюйте
19. ДСТУ 8319:2015 Смородина чорна свіжа. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
20. ДСТУ 8298:2015 Плоди та ядра фундука. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
21. ДСТУ 4614:2006 Препарати ветеринарні імунобіологічні. Маркуванняуточнюйтеуточнюйте
22. ДСТУ 8326:2015 Груші свіжі середніх і пізніх термінів достигання. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
23. ДСТУ 7179:2010 Малина свіжа. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
24. ДСТУ 4587:2006 Вироби булочні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
25. ДСТУ 4834:2007 Молоко та молочні продукти. Правила приймання, відбирання та готування проб до контролюванняуточнюйтеуточнюйте
26. ДСТУ 7653:2014 Суниця свіжа. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
27. ДСТУ 8686.2:2016 Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови. Частина 2. Морозиво м’якеуточнюйтеуточнюйте
28. ДСТУ 8092:2015 Консерви. Овочі мариновані. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
29. ДСТУ 8096:2015 Ікра риб пробійна солона. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
30. ДСТУ ISO 6591-1:2005 Паковання. Мішки. Характеристика та метод вимірювання. Частина 1. Мішки паперові порожні (ISO 6591-1:1984, IDT) уточнюйтеуточнюйте
31. ДСТУ 8133:2015 Яблука свіжі середніх та пізніх термінів достигання. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
32. ДСТУ ISO 874-2002 Фрукти та овочі свіжі. Відбирання проб (ISO 874:1980, IDT)уточнюйтеуточнюйте
33. ДСТУ 8153:2015 Черешня свіжа. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
34. ДСТУ 4335:2004 Жири кондитерські, кулінарні, хлібопекарські та для молочної промисловості. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
35. ДСТУ 8256:2015 Паковання для яєць перепелиних харчових. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
36. ДСТУ EN 71-13:2015 (EN 71-13:2014, IDT) Безпечність іграшок. Частина 13. Настільні ігри для вивчення запахів, косметичні набори та ігри для розвитку смакових навичокуточнюйтеуточнюйте
37. ДСТУ 8125:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Правила приймання, методи відбирання і готування пробуточнюйтеуточнюйте
38. ДСТУ 7196:2010 Забрус. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
39. ДСТУ ISO 7494-1:2010 Стоматологія. Установки стоматологічні. Частина 1. Загальні вимоги та методи випробування (ISO 7494-1:2004, IDT)уточнюйтеуточнюйте
40. ДСТУ 8661:2016 Фрукти сушені. Правила приймання та методи випробуваньуточнюйтеуточнюйте
41. ДСТУ-Н ISO/IEC Guide 41:2004 Настанови стосовно паковання. Положення, спрямовані на задоволення потреб споживача(ISO/IEC Guide 41:2003, IDT)уточнюйтеуточнюйте
42. ДСТУ EN 71-1:2016 (EN 71-1:2014, IDT) Безпечність іграшок. Частина 1. Механічні та фізичні властивостіуточнюйтеуточнюйте
43. ДСТУ 4460:2018 Вироби бісквітні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
44. ДСТУ 4333:2018 Мармелад. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
45. ДСТУ EN 415-6:2017 (EN 415-6:2013, IDT) Безпечність пакувальних машин. Частина 6. Машини для обгортання піддонівуточнюйтеуточнюйте
46. ДСТУ 4399:2005 Масло вершкове. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
47. ДСТУ 7157:2010 Інформація та документація. Видання електронні. Основні види та вихідні відомостіуточнюйтеуточнюйте
48. ДСТУ 8112:2015 Суміш сольова пряна. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
49. ДСТУ ISO 16106:2010 Паковання для небезпечних сипучих чи великогабаритних вантажів. Настанови щодо застосування ISO 9001 (ISO 16106:2006, IDT)уточнюйтеуточнюйте
50. ДСТУ 4273:2015 Молоко та вершки сухі. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
51. ДСТУ EN 13054:2008 Паковання. Тара транспортна укомплектована, завантажена. Методи випробування для визначення центра ваги тари (EN 13054:2001, IDT)уточнюйтеуточнюйте
52. ДСТУ 8172:2015 Шоколад у порошку. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
53. ДСТУ EN 14149:2008 Паковання. Тара транспортна укомплектована, завантажена та вантажні одиниці. Випробування на удар обертовим скиданням (EN 14149:2003, IDT)уточнюйтеуточнюйте
54. ДСТУ EN 14048:2008 Паковання. Визначення здатності пакувальних матеріалів до повного аеробного біорозкладання у водному середовищі. Методи вимірювання потреби кисню в закритому спірометрі (EN 14048:2002, IDT)уточнюйтеуточнюйте
55. ДСТУ EN 361:2017 (EN 361:2002, IDT) Індивідуальне спорядження для захисту від падіння з висоти. Спорядження для всього тілауточнюйтеуточнюйте
56. ДСТУ EN 355:2017 (EN 355:2002, IDT) Індивідуальне спорядження для захисту від падіння з висоти. Амортизаториуточнюйтеуточнюйте
57. ДСТУ EN 358:2017 (EN 358:1999, IDT) Індивідуальне спорядження для захисту від падіння з висоти. Пояси для утримування і обмежування та утримувальні стропиуточнюйтеуточнюйте
58. ДСТУ 4554:2006 Сир кисломолочний. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
59. ДСТУ 4722:2007 Порічки червоні та білі свіжі. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
60. ДСТУ ISO 6478:2009 Арахіс. Технічні умови (ISO 6478:1990, IDT)уточнюйтеуточнюйте
61. ДСТУ 7025:2009 Персики свіжі. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
62. ДСТУ 8401:2015 Картон. Пакування, маркування, транспортування і зберіганняуточнюйтеуточнюйте



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали