Вибірка за ключовим словом «пакування»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ EN 415-1:2017 (EN 415-1:2014, IDT) Безпечність пакувальних машин. Частина 1. Термінологія та класифікація пакувальних машин і допоміжного устатковання884.00 грн1050.00 грн
2. ДСТУ ЕЭК ООН ECE/TRADE/326:2007 Яловичина. Туші та відруби. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН ECE/TRADE/326:2004, IDT)772.00 грн917.00 грн
3. ДСТУ 8699:2016 (ISO 18283:2006, MOD; ISO 18283:2006/Cor 1:2009, MOD) Вугілля кам’яне, антрацит і кокс. Відбирання проб вручну750.00 грн891.00 грн
4. ДСТУ ЕЭК ООН ECE/AGR/135:2007 Свинина. Туші та відруби. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН ECE/AGR/135:2007, IDT)604.00 грн718.00 грн
5. ДСТУ Б В.2.7-156:2008 Будівельні матеріали. Скло листове узорчасте. Технічні умови537.00 грн638.00 грн
6. ДСТУ 4482:2005 Премікси. Технічні умови459.00 грн545.00 грн
7. ДСТУ Б В.2.7-151:2008 Будівельні матеріали. Труби поліетиленові для подачі холодної води. Технічні умови (EN12201-2:2003, MOD)425.00 грн505.00 грн
8. ДСТУ 7609:2014 Вугілля кам’яне та кокс. Механізоване відбирання проб. Частина 5. Кокс. Відбирання проб з рухомих потоків (ISO 13909-5:2001, MOD)380.00 грн452.00 грн
9. ДСТУ 4135:2014 Цукерки. Загальні технічні умови358.00 грн425.00 грн
10. ДСТУ 4282:2018 Солод пивоварний ячмінний. Загальні технічні умови356.50 грн418.50 грн
11. ДСТУ 4837:2007 Фрукти та ягоди швидкозаморожені. Технічні умови347.00 грн412.00 грн
12. ДСТУ 8114:2015 Консерви овоче-фруктові та овоче-м’ясні для спеціального дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови347.00 грн412.00 грн
13. ДСТУ 4588:2006 Вироби хлібобулочні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови345.00 грн405.00 грн
14. ДСТУ 4437:2005 Напівфабрикати м’ясні та м’ясорослинні посічені. Технічні умови336.00 грн399.00 грн
15. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-50:2007 Яблука. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-50:2003, IDT)336.00 грн399.00 грн
16. ДСТУ 4668:2006 Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови336.00 грн399.00 грн
17. ДСТУ 4492:2017 Олія соняшникова. Технічні умови336.00 грн399.00 грн
18. ДСТУ 8036:2015 Консерви фруктові для дієтичного харчування. Технічні умови324.00 грн385.00 грн
19. ДСТУ 6006:2008 Насіння овочевих, баштанних культур та кормових коренеплодів. Пакування, маркування, транспортування та зберігання. Технічні умови302.00 грн359.00 грн
20. ДСТУ 4696:2006 Консерви. Гриби мариновані та відварені. Технічні умови291.00 грн345.00 грн
21. ДСТУ 8636:2016 Овочі швидкозаморожені. Загальні технічні умови291.00 грн345.00 грн
22. ДСТУ Б В.2.7-137:2008 Будівельні матеріали. Блоки із ніздрюватого бетону стінові дрібні. Технічні умови280.00 грнуточнюйте
23. ДСТУ 6028:2008 Напівфабрикати з м'ясом у тістовій оболонці заморожені. Загальні технічні умови280.00 грн332.00 грн
24. ДСТУ 4497:2005 Мед натуральний. Технічні умови280.00 грн332.00 грн
25. ДСТУ 8471:2015 Фрукти кісточкові сушені. Технічні умови280.00 грн332.00 грн
26. ДСТУ 4803:2013 Торти і тістечка. Загальні технічні умови280.00 грн332.00 грн
27. ДСТУ 4487:2015 Майонези та майонезні соуси. Загальні технічні умови280.00 грн332.00 грн
28. ДСТУ 8058:2015 Консерви фруктові, овоче-фруктові з біологічно активними компонентами для дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови280.00 грн332.00 грн
29. ДСТУ 8804:2018 Прокат товстолистовий з нелегованої та легованої сталі для котлів і посудин, які працюють під тиском. Технічні умови280.00 грн332.00 грн
30. ДСТУ 6072:2009 Повидло. Загальні технічні умови257.00 грн305.00 грн
31. ДСТУ 8093:2015 Саджанці деревних рослин із відкритою кореневою системою. Пакування, маркування, транспортування та зберігання. Загальні вимоги257.00 грн305.00 грн
32. ДСТУ 7623:2014 Глазур та покриття для морозива. Загальні технічні умови257.00 грн305.00 грн
33. ДСТУ 6029:2008 Напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені. Технічні умови257.00 грн305.00 грн
34. ДСТУ 7028:2009 Рослинництво. Гранули хмелю. Технічні умови257.00 грн305.00 грн
35. ДСТУ 4285:2004 Кишки. Загальні технічні умови257.00 грн305.00 грн
36. ДСТУ 4534:2006 Олія соєва. Технічні умови246.00 грн292.00 грн
37. ДСТУ 4971:2008 Ящики полімерні багатооборотні для овочів і фруктів. Технічні умови241.50 грн283.50 грн
38. ДСТУ 3888:2015 Пиво. Загальні технічні умови235.00 грн279.00 грн
39. ДСТУ 4257:2003 Напої лікеро-горілчані. Технічні умови235.00 грн279.00 грн
40. ДСТУ 6075:2009 Цукати. Технічні умови235.00 грн279.00 грн
41. ДСТУ 4598:2006 Олія гірчична. Технічні умови235.00 грн279.00 грн
42. ДСТУ 2450:2006 Оцти з харчової сировини. Загальні технічні умови235.00 грн279.00 грн
43. ДСТУ 4306:2016 Олія пальмова. Технічні умови постачання224.00 грн266.00 грн
44. ДСТУ 6025:2008 Риба солена. Технічні умови224.00 грн266.00 грн
45. ДСТУ 3924:2014 Шоколад. Загальні технічні умови224.00 грн266.00 грн
46. ДСТУ 3247-95 Огірки свіжі. Технічні умови224.00 грнуточнюйте
47. ДСТУ 2661:2010 Молоко коров'яче питне. Загальні технічні умови224.00 грн266.00 грн
48. ДСТУ 6090:2009 Напівфабрикати концентровані. Наповнювачі з фруктів та овочів. Технічні умови218.50 грн256.50 грн
49. ДСТУ 8639:2016 Пюре-напівфабрикати фруктові. Загальні технічні умови212.00 грн253.00 грн
50. ДСТУ 7812:2015 Риба океанічного промислу пряного соління. Технічні умови212.00 грн252.00 грн
51. ДСТУ 4608:2006 Чіпси і снеки картопляні. Загальні технічні умови212.00 грн252.00 грн
52. ДСТУ 8095:2015 Пресерви рибні. Оселедці спеціального та пряного соління. Технічні умови212.00 грн252.00 грн
53. ДСТУ 8509:2015 Огірки солені. Технічні умови212.00 грн252.00 грн
54. ДСТУ 8494:2015 Фрукти насіннячкові сушені. Технічні умови212.00 грн252.00 грн
55. ДСТУ 4836:2007 Сидри. Загальні технічні умови212.00 грн252.00 грн
56. ДСТУ 5065:2008 Олія оливкова. Технічні умови постачання212.00 грн252.00 грн
57. ДСТУ 4635:2006 Сири плавлені. Загальні технічні умови212.00 грн252.00 грн
58. ДСТУ 8071:2015 Пресерви рибні. Риба дрібна пряного соління. Технічні умови212.00 грн252.00 грн
59. ДСТУ ISO 6497:2005 Корми для тварин. Методи відбирання проб (ISO 6497:2002, IDT)207.00 грн243.00 грн
60. ДСТУ 4849:2007 Напої кавові розчинні. Загальні технічні умови201.00 грн239.00 грн
61. ДСТУ 7709:2015 Сухарі здобні пшеничні. Традиційний асортимент. Загальні вимоги201.00 грн239.00 грн
62. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-29:2007 Сливи. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-29:2004, IDT)201.00 грн239.00 грн
63. ДСТУ 8709:2017 Вироби хлібобулочні листкові. Загальні технічні умови201.00 грн239.00 грн
64. ДСТУ 7612:2014 Томати свіжі для промислового перероблення. Технічні умови201.00 грн239.00 грн
65. ДСТУ 7681:2015 Консерви м'ясні «М'ясо птиці у власному соку».Загальні технічні умови201.00 грн239.00 грн
66. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007 Фрукти цитрусові. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-14:2004, IDT)201.00 грн239.00 грн
67. ДСТУ 7042:2009 Вироби хлібобулочні бубличні. Загальні технічні умови190.00 грн226.00 грн
68. ДСТУ 6087:2009 Консерви. Соуси фруктові. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
69. ДСТУ 281-95 Консерви. Соуси делікатесні. Технічні умови190.00 грнуточнюйте
70. ДСТУ 7344:2013 Дріжджі пивні. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
71. ДСТУ 8001:2015 Бісквіти. Загальні технічні умови190.00 грн226.00 грн
72. ДСТУ 7041:2009 Вироби хлібобулочні сухарні. Загальні технічні умови190.00 грн226.00 грн
73. ДСТУ 8399:2015 Папір для виробів санітарно-гігієнічної призначеності. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
74. ДСТУ 7707:2015 Вироби булочні. Традиційний асортимент. Загальні вимоги190.00 грн226.00 грн
75. ДСТУ 4562:2006 Олія кокосова. Технічні умови постачання190.00 грн226.00 грн
76. ДСТУ 8002:2015 Томати солені. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
77. ДСТУ 8643:2016 Картопля сушена. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
78. ДСТУ 8641:2016 Консерви. Фрукти у фруктовому соку. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
79. ДСТУ 281-95 Консерви. Соуси делікатесні. Технічні умови190.00 грнуточнюйте
80. ДСТУ 4662:2006 Прополіс (бджолиний клей). Технічні умови190.00 грн226.00 грн
81. ДСТУ 7043:2009 Вироби макаронні. Загальні технічні умови190.00 грн226.00 грн
82. ДСТУ 7813:2015 Риба пряно-копчена. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
83. ДСТУ 8645:2016 Зелень петрушки, селери та кропу сушена. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
84. ДСТУ 3246-95 Томати свіжі. Технічні умови190.00 грнуточнюйте
85. ДСТУ 8084:2015 Продукти сухі овоче-молочні і фруктово-молочні із зерновими добавками для дитячого харчування. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
86. ДСТУ 8090:2015 Консерви. Салати з цукрової кукурудзи з овочами. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
87. ДСТУ 8102:2015 Консерви. Компоти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
88. ДСТУ 4623:2006 Цукор білий. Технічні умови182.00 грн210.00 грн
89. ДСТУ 3893:2016 Карамель. Загальні технічні умови179.00 грн212.00 грн
90. ДСТУ 8126:2015 Консерви рибні. Риба в желе. Технічні умови179.00 грн212.00 грн
91. ДСТУ 8640:2016 Соки-напівфабрикати фруктові натуральні асептичного консервування. Технічні умови179.00 грн212.00 грн
92. ДСТУ 6047:2008 Олія волоського горіха. Технічні умови179.00 грн212.00 грн
93. ДСТУ Б В.2.7-270:2011 Плитки керамічні литі та килими з них. Технічні умови (ГОСТ 18623-82, MOD)179.00 грн212.00 грн
94. ДСТУ OIML R 87:2012 Кількість фасованого товару в упаковках (OIML R 87:2004, IDT)179.00 грн212.00 грн
95. ДСТУ 2717:2006 Концентрати харчові. Суміші пряноароматичні для перших і других обідніх страв. Загальні технічні умови179.00 грн212.00 грн
96. ДСТУ 8642:2016 Капуста квашена. Технічні умови179.00 грн212.00 грн
97. ДСТУ 4120-2002 Комбікорми повнораціонні для сільськогосподарської птиці. Технічні умови179.00 грн212.00 грн
98. ДСТУ EN 50321:2015 Взуття електроізоляційне для роботи на низьковольтних установках (EN 50321:1999, IDT)179.00 грн212.00 грн
99. ДСТУ 8117:2015 Риба дрібна гарячого копчення. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
100. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна харчова. Загальні технічні умови168.00 грн199.00 грн
101. ДСТУ 7798:2015 Папір для гофрування. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
102. ДСТУ 4462.3.02:2006 Охорона природи. Поводження з відходами. Пакування, маркування і захоронения відходів. Правила перевезення відходів. Загальні технічні та організаційні вимоги168.00 грнуточнюйте
103. ДСТУ 7797:2015 Оселедці гарячого копчення. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
104. ДСТУ 7708:2015 Здоба українська. Традиційний асортимент. Загальні вимоги168.00 грн199.00 грн
105. ДСТУ 4667:2006 Віск бджолиний промисловий. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
106. ДСТУ 4842:2007 Порошок гірчичний. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
107. ДСТУ 8118:2015 Яйця курячі інкубаційні. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
108. ДСТУ 8097:2015 Пресерви рибні. Сайра спеціального та пряного соління. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
109. ДСТУ 4780:2007 Садивний матеріал горіхоплідних культур. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
110. ДСТУ 7126:2009 Сиропи. Загальні технічні умови168.00 грн199.00 грн
111. ДСТУ 4417:2005 Кефір. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
112. ДСТУ 4848:2007 Напівфабрикати кондитерські. Маси горіхові та шоколадно-горіхові. Загальні технічні умови168.00 грн199.00 грн
113. ДСТУ 3984-2000 Припаси і підварки (напівфабрикати). Загальні технічні умови168.00 грн199.00 грн
114. ДСТУ 8008:2015 Консерви. Салати десертні. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
115. ДСТУ 8000:2015 Консерви. Салати та соуси гарбузові. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
116. ДСТУ 8017:2015 Консерви. Соуси овочево-фруктові структуровані. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
117. ДСТУ 1055:2006 Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
118. ДСТУ 4938:2008 Саджанці плодових культур. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
119. ДСТУ 8032:2015 Консерви. Мармеліти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
120. ДСТУ 8057:2015 Консерви. Добавки фруктові та овочеві для збагачення продуктів дитячого харчування. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
121. ДСТУ 8087:2015 Консерви. Пудинги фруктові та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
122. ДСТУ 4136-2002 Солодощі східні типу карамелі. Загальні технічні умови168.00 грн199.00 грн
123. ДСТУ 8719:2017 Продукти яєчні. Технічні умови161.00 грн189.00 грн
124. ДСТУ 3190-95 Гарбузи продовольчі свіжі. Технічні умови161.00 грн189.00 грн
125. ДСТУ 7158:2010 М'ясо. Свинина в тушах і півтушах. Технічні умови156.00 грн186.00 грн
126. ДСТУ 1009:2005 Цукор ванільний. Технічні умови156.00 грн186.00 грн
127. ДСТУ 4258:2003 Напої слабоалкогольні. Загальні технічні умови156.00 грн186.00 грн
128. ДСТУ 3500:2009 Макулатура паперова й картонна. Технічні умови156.00 грн186.00 грн
129. ДСТУ 7374:2013 Пасти шоколадні. Технічні умови156.00 грн186.00 грн
130. ДСТУ 7958:2015 Матеріали текстильні. Пакування, маркування, транспортування та зберігання156.00 грн186.00 грн
131. ДСТУ 1052:2005 Гірчиця харчова. Загальні технічні умови156.00 грн186.00 грн
132. ДСТУ 7954:2015 Тканини шовкові та змішані. Первинне пакування та маркування156.00 грн186.00 грн
133. ДСТУ 8171:2015 Горох овочевий свіжий для консервування. Технічні умови156.00 грн186.00 грн
134. ДСТУ 7035:2009 Морква свіжа. Технічні умови156.00 грн186.00 грн
135. ДСТУ 8708:2017 Сухарі панірувальні. Загальні технічні умови156.00 грн186.00 грн
136. ДСТУ 4263:2003 Саджанці чорної, золотистої смородини, порічок червоних і білих та йошти. Загальні технічні умови156.00 грн186.00 грн
137. ДСТУ 3805-98 Кавуни продовольчі свіжі. Технічні умови156.00 грн186.00 грн
138. ДСТУ 4343:2004 Йогурти. Загальні технічні умови156.00 грн186.00 грн
139. ДСТУ 4649:2006 Мед з фітодобавками. Технічні умови156.00 грн186.00 грн
140. ДСТУ 8789:2018 Сухарі-грінки. Загальні технічні умови149.50 грн175.50 грн
141. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-07:2007 Чорниця та лохина. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-07:2006, IDT)149.50 грн175.50 грн
142. ДСТУ 8637:2016 Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
143. ДСТУ 8568:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Пакування, маркування, транспортування та зберігання145.00 грн172.00 грн
144. ДСТУ 4544:2006 Мило господарське тверде. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
145. ДСТУ 7821:2015 Черевоногі молюски живі харчові. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
146. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-28:2007 Перець солодкий стручковий. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-28:2001, IDT)145.00 грн172.00 грн
147. ДСТУ 7990:2015 Консерви. Закуски з квашених овочів. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
148. ДСТУ 7037:2009 Капуста білоголова свіжа. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
149. ДСТУ ЕЭК ООН DDF-02:2007 Ядра волоських горіхів. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DDF-02:2003, IDT)145.00 грн172.00 грн
150. ДСТУ 7026:2009 Саджанці обліпихи. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
151. ДСТУ 8335:2015 Підщепи плодових культур. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
152. ДСТУ 8594:2015 Кукурудза цукрова свіжа (качани). Технічні умови145.00 грн172.00 грн
153. ДСТУ 8728:2017 Продукти харчові згущені з молоком. Загальні технічні умови145.00 грн172.00 грн
154. ДСТУ 4429:2017 Галети. Загальні технічні умови145.00 грн172.00 грн
155. ДСТУ 4052:2017 Крекер. Загальні технічні умови145.00 грн172.00 грн
156. ДСТУ 2438:2014 Виноград свіжий столовий. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
157. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-54:2007 Гриби білі. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-54:2006, IDT) 145.00 грн172.00 грн
158. ДСТУ 8080:2015 Кумис. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
159. ДСТУ 8033:2015 Часник насіннєвий. Сортові та посівні якості. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
160. ДСТУ 8070:2015 Кальвадоси України. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
161. ДСТУ 8053:2015 Консерви «Кабачки по-українськи». Технічні умови145.00 грн172.00 грн
162. ДСТУ 4843:2007 Ядро соняшникового насіння. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
163. ДСТУ 7007:2009 Мед штучний. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
164. ДСТУ 5016:2008 Ентомологічні препарати трихограми. Загальні технічні умови145.00 грн172.00 грн
165. ДСТУ 8107:2015 Салат свіжий. Технічні умови134.00 грн159.00 грн
166. ДСТУ 8595:2015 Цибуля-порей свіжа. Технічні умови134.00 грн159.00 грн
167. ДСТУ ISO 6591-1:2005 Паковання. Мішки. Характеристика та метод вимірювання. Частина 1. Мішки паперові порожні (ISO 6591-1:1984, IDT) 134.00 грн159.00 грн
168. ДСТУ 8596:2015 Селера молода свіжа. Технічні умови134.00 грн159.00 грн
169. ДСТУ 4264:2003 Саджанці аґрусу. Загальні технічні умови134.00 грн159.00 грн
170. ДСТУ ISO 959-1:2008 Перець (Piper nigrum L.) горошком чи змелений. Технічні умови. Частина 1. Чорний перець (ISO 959-1:1998, IDT)134.00 грн159.00 грн
171. ДСТУ 7981:2015 Перець стручковий гострий свіжий. Технічні умови134.00 грн159.00 грн
172. ДСТУ ISO 16650:2009 Дріт бортовий для шин. Технічні умови (ISO 16650:2004, IDT)134.00 грн159.00 грн
173. ДСТУ 2435:2007 Сливи сушені. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
174. ДСТУ 7376:2013 Какао-макуха. Загальні технічні умови123.00 грн146.00 грн
175. ДСТУ 4764:2007 Скраби косметичні. Загальні технічні умови123.00 грн146.00 грн
176. ДСТУ 8556:2015 Саджанці деревних рослин із закритою кореневою системою. Пакування, маркування, транспортування та зберігання. Загальні вимоги123.00 грн146.00 грн
177. ДСТУ 7702:2015 Борошно гречане. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
178. ДСТУ 8318:2015 Машини для викопування саджанців плодових культур. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
179. ДСТУ 8007:2015 Прянощі. Коріандр. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
180. ДСТУ 8061:2015 Шпинат свіжий. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
181. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-31:2007 Картопля продовольча. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-31:2001, IDT)123.00 грн146.00 грн
182. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-24:2007 Гриби культивовані (Agaricus). Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-24:2004, IDT)123.00 грн146.00 грн
183. ДСТУ 8005:2015 Прянощі. Імбир. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
184. ДСТУ 5039:2008 Брусниця свіжа. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
185. ДСТУ 5035:2008 Журавлина свіжа. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
186. ДСТУ ISO 7558:2005 Фрукти та овочі. Настанова щодо фасування (ISO 7558:1988, IDT)123.00 грн146.00 грн
187. ДСТУ 8450:2015 Продукція ентомологічна для сільського господарства. Пакування, маркування, транспортування і зберігання123.00 грн146.00 грн
188. ДСТУ 7786:2015 Гриби. Глива звичайна свіжа. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
189. ДСТУ 4936:2008 Розсада суниці. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
190. ДСТУ 8334:2015 Живці плодових та ягідних культур. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
191. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-16:2007 Фенхель. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-16:2000, IDT)123.00 грн146.00 грн
192. ДСТУ 7335:2013 Сплав зерновий та ростки солодові. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
193. ДСТУ 7174:2010 Чай чорний байховий фасований. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
194. ДСТУ 4720:2007 Саджанці малини і ожини. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
195. ДСТУ 4937:2008 Матеріал шипшини садивний. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
196. ДСТУ 8474:2015 Плоди калини звичайної. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
197. ДСТУ 7411:2013 Прянощі. Мускатний горіх. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
198. ДСТУ 8623:2016 Ревінь свіжий. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
199. ДСТУ 7959:2015 Полотна неткані. Первинне пакування та маркування123.00 грн146.00 грн
200. ДСТУ 4033:2018 Вафлі. Загальні технічні умови123.00 грн146.00 грн
201. ДСТУ 8042:2015 Часник зелений свіжий. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
202. ДСТУ 4391:2017 Какао-порошок. Загальні технічні умови112.00 грн133.00 грн
203. ДСТУ 7657:2014 Сировина каракулево-смушкова, мерлушкова і шкурки козлика невичинені. Пакування, маркування, транспортування та зберігання112.00 грн133.00 грн
204. ДСТУ 7232:2011 Таблички марковальні. Технічні умови112.00 грнуточнюйте
205. ДСТУ 692:2004 Ожина свіжа. Технічні умови112.00 грн133.00 грн
206. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-37:2007 Кавуни. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-37:2004, IDT)112.00 грн133.00 грн
207. ДСТУ 2435:2007 Сливи сушені. Технічні умови112.00 грн133.00 грн
208. ДСТУ ISO 972:2008 Перець стручковий червоний, цілий чи змелений (порошкоподібний). Технічні умови (ISO 972:1997, IDT)112.00 грн133.00 грн
209. ДСТУ 7004:2009 Вулики. Технічні умови112.00 грн133.00 грн
210. ДСТУ-H CODEX STAN 182:2014 Ананаси. Настанови щодо постачання і контролювання якості (CODEX STAN 182-1993, Rev.1-1999, Amd.1-2005,IDT)112.00 грн133.00 грн
211. ДСТУ 4776:2007 Лист стевії медової (stevia rebaudiana bertoni). Заготовляння для промислового переробляння112.00 грн133.00 грн
212. ДСТУ Б В.2.7-20-95 Будівельні матеріали. Лінолеум полівінілхлоридний на теплозвукоізолюючій підоснові. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
213. ДСТУ Б В.2.7-73-98 Будівельні матеріали. Труби поліетиленові для подачі горючих газів. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
214. ДСТУ Б В.2.7-107-2001 Будівельні матеріали. Склопакети клеєні будівельного призначення. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
215. ДСТУ Б В.2.7-110-2001 (ГОСТ 30698-2000) Будівельні матеріали. Скло загартоване будівельне. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
216. ДСТУ Б В.2.7-112-2002 Будівельні матеріали. Цементи. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
217. ДСТУ Б В.2.7-115-2002 (ГОСТ 30733-2000) Будівельні матеріали. Скло з низькоемісійним твердим покриттям. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
218. ДСТУ Б В.2.7-164:2008 Будівельні матеріали. Вироби з ніздрюватих бетонів теплоізоляційні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
219. ДСТУ Б В.2.8-8-96 Будівельна техніка, оснастка, інвентар та інструмент. Машини та обладнання для механізації штукатурних робіт в будівництві. Загальні технічні вимогиуточнюйтеуточнюйте
220. ДСТУ 3057-95 (ГОСТ 2222-95) Метанол технічний. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
221. Наказ N 228 від 05.09.2017 р. Про внесення змін до переліків засобів індивідуального захисту органів дихання та навчання населення користуванню об’єктами спеціальної соціальної інфраструктури та засобами індивідуального захисту органів дихання та захисних споруд цивільного захисту, що фінансуються у 2017 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереженняуточнюйтеуточнюйте
222. ДСТУ-П Б В.2.7-126:2006 Будівельні матеріали. Суміші будівельні сухі модифіковані. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
223. ДСТУ 4101-2002 Обробляння хмелю після збирання. Вимоги та контролювання технологічних процесівуточнюйтеуточнюйте
224. ДСТУ Б В.2.7-148:2008 Будівельні матеріали. Скло листове армоване. Технічні умови (EN 572:2004,NEQ)уточнюйтеуточнюйте
225. ДСТУ 4615:2006 Магістральні трубопроводи. Деталі сталеві приварні на PN ДО 10 МПа. Загальні технічні умови уточнюйтеуточнюйте
226. ДСТУ 4132-2002 Насоси відцентрові загальнопромислового застосування. Вимоги до проектування, виготовляння, постачання, монтажування та експлуатування. Звід правил уточнюйтеуточнюйте
227. ДСТУ Б В.2.7-107:2008 Будівельні матеріали. Склопакети клеєні будівельного призначення. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали