Шановні партнери! Всі ціни, інформація про наявність та терміни доставки документів актуальні.

 

Вибірка за ключовим словом «пакування»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ Б В.2.7-20-95 Будівельні матеріали. Лінолеум полівінілхлоридний на теплозвукоізолюючій підоснові. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
2. ДСТУ Б В.2.7-73-98 Будівельні матеріали. Труби поліетиленові для подачі горючих газів. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
3. ДСТУ Б В.2.7-107-2001 Будівельні матеріали. Склопакети клеєні будівельного призначення. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
4. ДСТУ Б В.2.7-110-2001 (ГОСТ 30698-2000) Будівельні матеріали. Скло загартоване будівельне. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
5. ДСТУ Б В.2.7-112-2002 Будівельні матеріали. Цементи. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
6. ДСТУ Б В.2.7-115-2002 (ГОСТ 30733-2000) Будівельні матеріали. Скло з низькоемісійним твердим покриттям. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
7. ДСТУ Б В.2.7-164:2008 Будівельні матеріали. Вироби з ніздрюватих бетонів теплоізоляційні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
8. ДСТУ Б В.2.8-8-96 Будівельна техніка, оснастка, інвентар та інструмент. Машини та обладнання для механізації штукатурних робіт в будівництві. Загальні технічні вимогиуточнюйтеуточнюйте
9. ДСТУ 3057-95 (ГОСТ 2222-95) Метанол технічний. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
10. ДСТУ Б В.2.7-151:2008 Будівельні матеріали. Труби поліетиленові для подачі холодної води. Технічні умови (EN12201-2:2003, MOD)уточнюйтеуточнюйте
11. ДСТУ Б В.2.7-156:2008 Будівельні матеріали. Скло листове узорчасте. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
12. ДСТУ Б В.2.7-137:2008 Будівельні матеріали. Блоки із ніздрюватого бетону стінові дрібні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
13. ДСТУ 3888:2015 Пиво. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
14. ДСТУ 7158:2010 М'ясо. Свинина в тушах і півтушах. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
15. ДСТУ 7042:2009 Вироби хлібобулочні бубличні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
16. ДСТУ 1009:2005 Цукор ванільний. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
17. ДСТУ 3893:2016 Карамель. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
18. ДСТУ 2435:2007 Сливи сушені. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
19. ДСТУ 4437:2005 Напівфабрикати м’ясні та м’ясорослинні посічені. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
20. ДСТУ 8107:2015 Салат свіжий. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
21. ДСТУ 8595:2015 Цибуля-порей свіжа. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
22. ДСТУ 4837:2007 Фрукти та ягоди швидкозаморожені. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
23. ДСТУ 6028:2008 Напівфабрикати з м'ясом у тістовій оболонці заморожені. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
24. ДСТУ 4391:2017 Какао-порошок. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
25. ДСТУ 7657:2014 Сировина каракулево-смушкова, мерлушкова і шкурки козлика невичинені. Пакування, маркування, транспортування та зберіганняуточнюйтеуточнюйте
26. ДСТУ 4257:2003 Напої лікеро-горілчані. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
27. ДСТУ 4258:2003 Напої слабоалкогольні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
28. ДСТУ 6087:2009 Консерви. Соуси фруктові. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
29. ДСТУ 8126:2015 Консерви рибні. Риба в желе. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
30. ДСТУ 281-95 Консерви. Соуси делікатесні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
31. ДСТУ 8117:2015 Риба дрібна гарячого копчення. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
32. ДСТУ 7344:2013 Дріжджі пивні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
33. ДСТУ 8639:2016 Пюре-напівфабрикати фруктові. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
34. ДСТУ 3500:2009 Макулатура паперова й картонна. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
35. ДСТУ 8699:2016 (ISO 18283:2006, MOD; ISO 18283:2006/Cor 1:2009, MOD) Вугілля кам’яне, антрацит і кокс. Відбирання проб вручнууточнюйтеуточнюйте
36. ДСТУ 8637:2016 Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
37. ДСТУ 8640:2016 Соки-напівфабрикати фруктові натуральні асептичного консервування. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
38. ДСТУ 7812:2015 Риба океанічного промислу пряного соління. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
39. ДСТУ 7376:2013 Какао-макуха. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
40. ДСТУ 4696:2006 Консерви. Гриби мариновані та відварені. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
41. Наказ N 228 від 05.09.2017 р. Про внесення змін до переліків засобів індивідуального захисту органів дихання та навчання населення користуванню об’єктами спеціальної соціальної інфраструктури та засобами індивідуального захисту органів дихання та захисних споруд цивільного захисту, що фінансуються у 2017 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереженняуточнюйтеуточнюйте
42. ДСТУ 8568:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Пакування, маркування, транспортування та зберіганняуточнюйтеуточнюйте
43. ДСТУ 4849:2007 Напої кавові розчинні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
44. ДСТУ 6047:2008 Олія волоського горіха. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
45. ДСТУ 7232:2011 Таблички марковальні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
46. ДСТУ-П Б В.2.7-126:2006 Будівельні матеріали. Суміші будівельні сухі модифіковані. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
47. ДСТУ 4101-2002 Обробляння хмелю після збирання. Вимоги та контролювання технологічних процесівуточнюйтеуточнюйте
48. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна харчова. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
49. ДСТУ 7798:2015 Папір для гофрування. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
50. ДСТУ Б В.2.7-148:2008 Будівельні матеріали. Скло листове армоване. Технічні умови (EN 572:2004,NEQ)уточнюйтеуточнюйте
51. ДСТУ 4615:2006 Магістральні трубопроводи. Деталі сталеві приварні на PN ДО 10 МПа. Загальні технічні умови уточнюйтеуточнюйте
52. ДСТУ 4132-2002 Насоси відцентрові загальнопромислового застосування. Вимоги до проектування, виготовляння, постачання, монтажування та експлуатування. Звід правил уточнюйтеуточнюйте
53. ДСТУ 4462.3.02:2006 Охорона природи. Поводження з відходами. Пакування, маркування і захоронения відходів. Правила перевезення відходів. Загальні технічні та організаційні вимогиуточнюйтеуточнюйте
54. ДСТУ Б В.2.7-107:2008 Будівельні матеріали. Склопакети клеєні будівельного призначення. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
55. ДСТУ Б В.2.7-270:2011 Плитки керамічні литі та килими з них. Технічні умови (ГОСТ 18623-82, MOD)уточнюйтеуточнюйте
56. ДСТУ OIML R 87:2012 Кількість фасованого товару в упаковках (OIML R 87:2004, IDT)уточнюйтеуточнюйте
57. ДСТУ 7609:2014 Вугілля кам’яне та кокс. Механізоване відбирання проб. Частина 5. Кокс. Відбирання проб з рухомих потоків (ISO 13909-5:2001, MOD)уточнюйтеуточнюйте
58. ДСТУ 7797:2015 Оселедці гарячого копчення. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
59. ДСТУ 4497:2005 Мед натуральний. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
60. ДСТУ 4482:2005 Премікси. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
61. ДСТУ 8001:2015 Бісквіти. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
62. ДСТУ 4534:2006 Олія соєва. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
63. ДСТУ 6075:2009 Цукати. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
64. ДСТУ 6072:2009 Повидло. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
65. ДСТУ 4544:2006 Мило господарське тверде. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
66. ДСТУ 8471:2015 Фрукти кісточкові сушені. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
67. ДСТУ 4306:2016 Олія пальмова. Технічні умови постачанняуточнюйтеуточнюйте
68. ДСТУ 7374:2013 Пасти шоколадні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
69. ДСТУ 7041:2009 Вироби хлібобулочні сухарні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
70. ДСТУ 6025:2008 Риба солена. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
71. ДСТУ 4764:2007 Скраби косметичні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
72. ДСТУ 8399:2015 Папір для виробів санітарно-гігієнічної призначеності. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
73. ДСТУ 8093:2015 Саджанці деревних рослин із відкритою кореневою системою. Пакування, маркування, транспортування та зберігання. Загальні вимогиуточнюйтеуточнюйте
74. ДСТУ 8556:2015 Саджанці деревних рослин із закритою кореневою системою. Пакування, маркування, транспортування та зберігання. Загальні вимогиуточнюйтеуточнюйте
75. ДСТУ 7702:2015 Борошно гречане. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
76. ДСТУ 8318:2015 Машини для викопування саджанців плодових культур. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
77. ДСТУ 7821:2015 Черевоногі молюски живі харчові. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
78. ДСТУ 8007:2015 Прянощі. Коріандр. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
79. ДСТУ 7708:2015 Здоба українська. Традиційний асортимент. Загальні вимогиуточнюйтеуточнюйте
80. ДСТУ 7707:2015 Вироби булочні. Традиційний асортимент. Загальні вимогиуточнюйтеуточнюйте
81. ДСТУ 7958:2015 Матеріали текстильні. Пакування, маркування, транспортування та зберіганняуточнюйтеуточнюйте
82. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-28:2007 Перець солодкий стручковий. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-28:2001, IDT)уточнюйтеуточнюйте
83. ДСТУ 4803:2013 Торти і тістечка. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
84. ДСТУ 7709:2015 Сухарі здобні пшеничні. Традиційний асортимент. Загальні вимогиуточнюйтеуточнюйте
85. ДСТУ 4608:2006 Чіпси і снеки картопляні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
86. ДСТУ 4667:2006 Віск бджолиний промисловий. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
87. ДСТУ 7623:2014 Глазур та покриття для морозива. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
88. ДСТУ 2717:2006 Концентрати харчові. Суміші пряноароматичні для перших і других обідніх страв. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
89. ДСТУ 4842:2007 Порошок гірчичний. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
90. ДСТУ 4562:2006 Олія кокосова. Технічні умови постачанняуточнюйтеуточнюйте
91. ДСТУ 4135:2014 Цукерки. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
92. ДСТУ 8118:2015 Яйця курячі інкубаційні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
93. ДСТУ 8095:2015 Пресерви рибні. Оселедці спеціального та пряного соління. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
94. ДСТУ 7990:2015 Консерви. Закуски з квашених овочів. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
95. ДСТУ ISO 6591-1:2005 Паковання. Мішки. Характеристика та метод вимірювання. Частина 1. Мішки паперові порожні (ISO 6591-1:1984, IDT) уточнюйтеуточнюйте
96. ДСТУ 1052:2005 Гірчиця харчова. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
97. ДСТУ 7954:2015 Тканини шовкові та змішані. Первинне пакування та маркуванняуточнюйтеуточнюйте
98. ДСТУ 8036:2015 Консерви фруктові для дієтичного харчування. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
99. ДСТУ 8002:2015 Томати солені. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
100. ДСТУ 8097:2015 Пресерви рибні. Сайра спеціального та пряного соління. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
101. ДСТУ 7037:2009 Капуста білоголова свіжа. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
102. ДСТУ 692:2004 Ожина свіжа. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
103. ДСТУ 8061:2015 Шпинат свіжий. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
104. ДСТУ 4780:2007 Садивний матеріал горіхоплідних культур. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
105. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-37:2007 Кавуни. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-37:2004, IDT)уточнюйтеуточнюйте
106. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-31:2007 Картопля продовольча. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-31:2001, IDT)уточнюйтеуточнюйте
107. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-24:2007 Гриби культивовані (Agaricus). Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-24:2004, IDT)уточнюйтеуточнюйте
108. ДСТУ 8509:2015 Огірки солені. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
109. ДСТУ 8171:2015 Горох овочевий свіжий для консервування. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
110. ДСТУ 8005:2015 Прянощі. Імбир. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
111. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-29:2007 Сливи. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-29:2004, IDT)уточнюйтеуточнюйте
112. ДСТУ ЕЭК ООН DDF-02:2007 Ядра волоських горіхів. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DDF-02:2003, IDT)уточнюйтеуточнюйте
113. ДСТУ 5039:2008 Брусниця свіжа. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
114. ДСТУ 5035:2008 Журавлина свіжа. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
115. ДСТУ 7035:2009 Морква свіжа. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
116. ДСТУ ISO 7558:2005 Фрукти та овочі. Настанова щодо фасування (ISO 7558:1988, IDT)уточнюйтеуточнюйте
117. ДСТУ 3924:2014 Шоколад. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
118. ДСТУ 7026:2009 Саджанці обліпихи. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
119. ДСТУ 4623:2006 Цукор білий. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
120. ДСТУ 8494:2015 Фрукти насіннячкові сушені. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
121. ДСТУ 8450:2015 Продукція ентомологічна для сільського господарства. Пакування, маркування, транспортування і зберіганняуточнюйтеуточнюйте
122. ДСТУ 8643:2016 Картопля сушена. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
123. ДСТУ 4487:2015 Майонези та майонезні соуси. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
124. ДСТУ 6029:2008 Напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
125. ДСТУ 7126:2009 Сиропи. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
126. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-50:2007 Яблука. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-50:2003, IDT)уточнюйтеуточнюйте
127. ДСТУ 4417:2005 Кефір. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
128. ДСТУ 4598:2006 Олія гірчична. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
129. ДСТУ 7786:2015 Гриби. Глива звичайна свіжа. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
130. ДСТУ 4936:2008 Розсада суниці. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
131. ДСТУ 8335:2015 Підщепи плодових культур. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
132. ДСТУ 8334:2015 Живці плодових та ягідних культур. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
133. ДСТУ 8642:2016 Капуста квашена. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
134. ДСТУ 8594:2015 Кукурудза цукрова свіжа (качани). Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
135. ДСТУ 8596:2015 Селера молода свіжа. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
136. ДСТУ 6006:2008 Насіння овочевих, баштанних культур та кормових коренеплодів. Пакування, маркування, транспортування та зберігання. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
137. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-16:2007 Фенхель. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-16:2000, IDT)уточнюйтеуточнюйте
138. ДСТУ 8641:2016 Консерви. Фрукти у фруктовому соку. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
139. ДСТУ 7335:2013 Сплав зерновий та ростки солодові. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
140. ДСТУ 8636:2016 Овочі швидкозаморожені. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
141. ДСТУ 8709:2017 Вироби хлібобулочні листкові. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
142. ДСТУ 8708:2017 Сухарі панірувальні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
143. ДСТУ 8728:2017 Продукти харчові згущені з молоком. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
144. ДСТУ 281-95 Консерви. Соуси делікатесні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
145. ДСТУ 7612:2014 Томати свіжі для промислового перероблення. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
146. ДСТУ 7174:2010 Чай чорний байховий фасований. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
147. ДСТУ 2435:2007 Сливи сушені. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
148. ДСТУ 4662:2006 Прополіс (бджолиний клей). Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
149. ДСТУ 4263:2003 Саджанці чорної, золотистої смородини, порічок червоних і білих та йошти. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
150. ДСТУ 4264:2003 Саджанці аґрусу. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
151. ДСТУ 7028:2009 Рослинництво. Гранули хмелю. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
152. ДСТУ 4720:2007 Саджанці малини і ожини. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
153. ДСТУ 4836:2007 Сидри. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
154. ДСТУ 3805-98 Кавуни продовольчі свіжі. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
155. ДСТУ 4848:2007 Напівфабрикати кондитерські. Маси горіхові та шоколадно-горіхові. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
156. ДСТУ 4429:2017 Галети. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
157. ДСТУ 4052:2017 Крекер. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
158. ДСТУ 4937:2008 Матеріал шипшини садивний. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
159. ДСТУ 5065:2008 Олія оливкова. Технічні умови постачанняуточнюйтеуточнюйте
160. ДСТУ ISO 959-1:2008 Перець (Piper nigrum L.) горошком чи змелений. Технічні умови. Частина 1. Чорний перець (ISO 959-1:1998, IDT)уточнюйтеуточнюйте
161. ДСТУ 8474:2015 Плоди калини звичайної. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
162. ДСТУ 2438:2014 Виноград свіжий столовий. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
163. ДСТУ 7043:2009 Вироби макаронні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
164. ДСТУ ЕЭК ООН ECE/TRADE/326:2007 Яловичина. Туші та відруби. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН ECE/TRADE/326:2004, IDT)уточнюйтеуточнюйте
165. ДСТУ ЕЭК ООН ECE/AGR/135:2007 Свинина. Туші та відруби. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН ECE/AGR/135:2007, IDT)уточнюйтеуточнюйте
166. ДСТУ 7813:2015 Риба пряно-копчена. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
167. ДСТУ 4120-2002 Комбікорми повнораціонні для сільськогосподарської птиці. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
168. ДСТУ 7411:2013 Прянощі. Мускатний горіх. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
169. ДСТУ 8645:2016 Зелень петрушки, селери та кропу сушена. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
170. ДСТУ ISO 972:2008 Перець стручковий червоний, цілий чи змелений (порошкоподібний). Технічні умови (ISO 972:1997, IDT)уточнюйтеуточнюйте
171. ДСТУ 7004:2009 Вулики. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
172. ДСТУ 8623:2016 Ревінь свіжий. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
173. ДСТУ 3246-95 Томати свіжі. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
174. ДСТУ 3247-95 Огірки свіжі. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
175. ДСТУ 4343:2004 Йогурти. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
176. ДСТУ 2661:2010 Молоко коров'яче питне. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
177. ДСТУ 2450:2006 Оцти з харчової сировини. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
178. ДСТУ 4668:2006 Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
179. ДСТУ 4635:2006 Сири плавлені. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
180. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-54:2007 Гриби білі. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-54:2006, IDT) уточнюйтеуточнюйте
181. ДСТУ 3984-2000 Припаси і підварки (напівфабрикати). Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
182. ДСТУ 7681:2015 Консерви м'ясні «М'ясо птиці у власному соку».Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
183. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007 Фрукти цитрусові. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-14:2004, IDT)уточнюйтеуточнюйте
184. ДСТУ 7959:2015 Полотна неткані. Первинне пакування та маркуванняуточнюйтеуточнюйте
185. ДСТУ 4033:2018 Вафлі. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
186. ДСТУ EN 415-1:2017 (EN 415-1:2014, IDT) Безпечність пакувальних машин. Частина 1. Термінологія та класифікація пакувальних машин і допоміжного устаткованняуточнюйтеуточнюйте
187. ДСТУ 8008:2015 Консерви. Салати десертні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
188. ДСТУ 8000:2015 Консерви. Салати та соуси гарбузові. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
189. ДСТУ 8017:2015 Консерви. Соуси овочево-фруктові структуровані. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
190. ДСТУ 8080:2015 Кумис. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
191. ДСТУ 8033:2015 Часник насіннєвий. Сортові та посівні якості. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
192. ДСТУ 7981:2015 Перець стручковий гострий свіжий. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
193. ДСТУ 8071:2015 Пресерви рибні. Риба дрібна пряного соління. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
194. ДСТУ 1055:2006 Крупи, що швидко розварюються. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
195. ДСТУ 4938:2008 Саджанці плодових культур. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
196. ДСТУ 4492:2017 Олія соняшникова. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
197. ДСТУ 8070:2015 Кальвадоси України. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
198. ДСТУ 8032:2015 Консерви. Мармеліти фруктові для дитячого харчування. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
199. ДСТУ 8042:2015 Часник зелений свіжий. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
200. ДСТУ 8053:2015 Консерви «Кабачки по-українськи». Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
201. ДСТУ 8057:2015 Консерви. Добавки фруктові та овочеві для збагачення продуктів дитячого харчування. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
202. ДСТУ 8058:2015 Консерви фруктові, овоче-фруктові з біологічно активними компонентами для дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
203. ДСТУ 8084:2015 Продукти сухі овоче-молочні і фруктово-молочні із зерновими добавками для дитячого харчування. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
204. ДСТУ 8087:2015 Консерви. Пудинги фруктові та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
205. ДСТУ 8090:2015 Консерви. Салати з цукрової кукурудзи з овочами. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
206. ДСТУ 8102:2015 Консерви. Компоти фруктові для дитячого харчування. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
207. ДСТУ 8114:2015 Консерви овоче-фруктові та овоче-м’ясні для спеціального дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
208. ДСТУ 4136-2002 Солодощі східні типу карамелі. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
209. ДСТУ ISO 16650:2009 Дріт бортовий для шин. Технічні умови (ISO 16650:2004, IDT)уточнюйтеуточнюйте
210. ДСТУ 4843:2007 Ядро соняшникового насіння. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
211. ДСТУ-H CODEX STAN 182:2014 Ананаси. Настанови щодо постачання і контролювання якості (CODEX STAN 182-1993, Rev.1-1999, Amd.1-2005,IDT)уточнюйтеуточнюйте
212. ДСТУ EN 50321:2015 Взуття електроізоляційне для роботи на низьковольтних установках (EN 50321:1999, IDT)уточнюйтеуточнюйте
213. ДСТУ 8804:2018 Прокат товстолистовий з нелегованої та легованої сталі для котлів і посудин, які працюють під тиском. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
214. ДСТУ 7007:2009 Мед штучний. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
215. ДСТУ 4649:2006 Мед з фітодобавками. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
216. ДСТУ 4776:2007 Лист стевії медової (stevia rebaudiana bertoni). Заготовляння для промислового перероблянняуточнюйтеуточнюйте
217. ДСТУ 5016:2008 Ентомологічні препарати трихограми. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
218. ДСТУ 4285:2004 Кишки. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
219. ДСТУ ISO 6497:2005 Корми для тварин. Методи відбирання проб (ISO 6497:2002, IDT)уточнюйтеуточнюйте
220. ДСТУ 4588:2006 Вироби хлібобулочні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
221. ДСТУ 8789:2018 Сухарі-грінки. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
222. ДСТУ 6090:2009 Напівфабрикати концентровані. Наповнювачі з фруктів та овочів. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
223. ДСТУ 4282:2018 Солод пивоварний ячмінний. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
224. ДСТУ 8719:2017 Продукти яєчні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
225. ДСТУ 3190-95 Гарбузи продовольчі свіжі. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
226. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-07:2007 Чорниця та лохина. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-07:2006, IDT)уточнюйтеуточнюйте
227. ДСТУ 4971:2008 Ящики полімерні багатооборотні для овочів і фруктів. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
228. ДСТУ 7701:2015 Крупи горохові. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
229. ДСТУ 8791:2018 Борошно житнє хлібопекарське. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
230. ДСТУ 8572:2015 Патисони свіжі. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
231. ДСТУ 7065:2009 Бринза. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
232. ДСТУ 4565:2006 Ряжанка та варенець. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
233. ДСТУ 4734:2007 Морозиво плодово-ягідне, ароматичне, щербет, лід. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
234. ДСТУ 4735:2007 Морозиво з комбінованим складом сировини. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
235. ДСТУ 4733:2007 Морозиво молочне, вершкове, пломбір. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
236. ДСТУ 4504:2005 Ядра бобів арахісу. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
237. ДСТУ ISO 22715:2019 (ISO 22715:2006, IDT) Косметична продукція. Пакування та маркуванняуточнюйтеуточнюйте
238. ДСТУ EN 365:2017 (EN 365:2004; AC:2006, IDT) Індивідуальне спорядження для захисту від падіння з висоти. Загальні вимоги до інструкцій щодо використання, технічного обслуговування, періодичного перевіряння, ремонтування, маркування та пакуванняуточнюйтеуточнюйте
239. ДСТУ ISO 9453:2007 Сплави м'яких припоїв. Хімічний склад і сортамент (ISO 9453:2006, IDT)уточнюйтеуточнюйте
240. ДСТУ 4688:2006 Східні солодощі типу м’яких цукерок. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
241. ДСТУ 7521:2014 Напівфабрикат кондитерський. Сухі суміші для “Гарячого шоколаду”. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
242. ДСТУ EN 795:2017 (EN 795:2012, IDT) Індивідуальне спорядження для захисту від падіння. Анкерні пристрої. Вимоги та методи випробуванняуточнюйтеуточнюйте
243. ДСТУ 4618:2006 Східні солодощі борошняні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
244. ДСТУ 7120:2009 Вовна овеча немита. Маркування, пакування, транспортування і зберіганняуточнюйтеуточнюйте
245. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-52:2007 Картопля рання та продовольча. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЗК ООН FFV-52:2006, IDT)уточнюйтеуточнюйте
246. ДСТУ 5005:2014 Жири рослинні. Еквіваленти, поліпшувачі, замінники та сурогати какао-масла. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
247. ДСТУ 4705:2006 Настої спиртові із рослинної сировини для лікеро-горілчаного виробництва. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
248. ДСТУ EN 10305-6:2017 (EN 10305-6:2016, IDT) Труби сталеві прецизійні. Технічні умови постачання. Частина 6. Труби зварні холоднотягнуті для гідравлічних і пневматичних енергосистемуточнюйтеуточнюйте
249. ДСТУ 8400:2015 Папір. Пакування. марку вання, транспортування і зберіганняуточнюйтеуточнюйте
250. ДСТУ 7518:2014 Сири м’які з козиного молока. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
251. ДСТУ 8401:2015 Картон. Пакування, маркування, транспортування і зберіганняуточнюйтеуточнюйте
252. ДСТУ EN 10217-7:2017 (EN 10217-7:2014, IDT) Труби сталеві зварні для роботи під тиском. Технічні умови постачання. Частина 7. Труби з неіржавких сталейуточнюйтеуточнюйте
253. ДСТУ 7340:2013 Відходи від полірування та аспірації. Суміш зернова та відходи зернові. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
254. ДСТУ 8147:2015 Капуста броколі свіжа. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
255. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-06:2007 Квасоля. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-06:2001, IDT)уточнюйтеуточнюйте
256. ДСТУ 6088:2009 Пектин. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
257. ДСТУ 8006:2015 Прянощі. Кардамон. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
258. ДСТУ 8895:2019 Консерви. Соки томатні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
259. ДСТУ 4658:2019 Солод пивоварний пшеничний. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
260. ДСТУ 4631:2006 Меляса із тростинного цукру-сирцю. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали