Шановні партнери! Всі ціни, інформація про наявність та терміни доставки документів актуальні.

 

Вибірка за ключовим словом «партія»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ Б В.2.7-138:2007 Будівельні матеріали. Щебінь, гравій та пісок декоративні із природного каменю. Технічні умови (ГОСТ 22856 89, МОD)уточнюйтеуточнюйте
2. ДСТУ 8107:2015 Салат свіжий. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
3. ДСТУ 8595:2015 Цибуля-порей свіжа. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
4. ДСТУ 281-95 Консерви. Соуси делікатесні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
5. ДСТУ ISO 13690:2003 Зернові, бобові та продукти їх помелу. Відбір проб (ISO 13690:1999, IDT)уточнюйтеуточнюйте
6. ДСТУ 4796:2007 Паливо авіаційне для газотурбінних двигунів ДЖЕТ А-1. Технічні умови уточнюйтеуточнюйте
7. ДСТУ 4840:2007 Паливо дизельне підвищеної якості. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
8. ДСТУ Б В.2.7-166:2008 Щебінь і пісок із пористих гірських порід. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
9. ДСТУ Б В.2.7-53:2014 Вироби волокнистоцементні хвилясті. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
10. ДСТУ 7688:2015 Паливо дизельне Євро. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
11. ДСТУ 7687:2015 Бензини автомобільні Євро. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
12. ДСТУ 7648:2014 Харчові продукти. Вимоги до методів відбирання проб для арбітражного контролю вмісту бенз(а)піренууточнюйтеуточнюйте
13. ДСТУ Б В.2.7-312:2016 Арматура неметалева композитна базальтова періодичного профілю. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
14. ДСТУ 8695:2016 Паливо альтернативне для дизельних двигунів. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
15. ДСТУ ISO 8422:2010 Статистичний контроль. Плани послідовного вибіркового контролю для перевіряння за якісною ознакою (ISO 8422:2006, IDT)уточнюйтеуточнюйте
16. ДСТУ 8448:2015 Продукти харчові консервовані. Відбирання проб і готування їх до випробуванняуточнюйтеуточнюйте
17. ДСТУ ІЕС 61195:2003 Лампи люмінесцентні двоцокольні. Вимоги безпеки (ІЕС 61195:1999, IDT)уточнюйтеуточнюйте
18. ДСТУ 4834:2007 Молоко та молочні продукти. Правила приймання, відбирання та готування проб до контролюванняуточнюйтеуточнюйте
19. ДСТУ 7037:2009 Капуста білоголова свіжа. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
20. ДСТУ 8061:2015 Шпинат свіжий. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
21. ДСТУ 8171:2015 Горох овочевий свіжий для консервування. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
22. ДСТУ EN 326-3:2006 Плити деревні. Відбирання зразків, вирізування та контролювання. Частина 3. Перевірка відібраної партії плит (EN 326-3:2003, IDT)уточнюйтеуточнюйте
23. ДСТУ 7035:2009 Морква свіжа. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
24. ДСТУ 7786:2015 Гриби. Глива звичайна свіжа. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
25. ДСТУ 4327:2013 Коренеплоди цукрового буряка для промислового переробляння. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
26. ДСТУ 8594:2015 Кукурудза цукрова свіжа (качани). Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
27. ДСТУ 8596:2015 Селера молода свіжа. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
28. ДСТУ EN 60704-3:2016 (EN 60704-3:2006, IDT) Прилади побутові та аналогічні електричні. Норми та правила випробування для визначення розповсюджуваного в повітрі шуму. Частина 3. Методи визначення та перевірення задекларованих значень шумового випроміненняуточнюйтеуточнюйте
29. ДСТУ 281-95 Консерви. Соуси делікатесні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
30. ДСТУ 4263:2003 Саджанці чорної, золотистої смородини, порічок червоних і білих та йошти. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
31. ДСТУ 4264:2003 Саджанці аґрусу. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
32. ДСТУ 3805-98 Кавуни продовольчі свіжі. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
33. ДСТУ 2438:2014 Виноград свіжий столовий. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
34. ДСТУ 8661:2016 Фрукти сушені. Правила приймання та методи випробуваньуточнюйтеуточнюйте
35. ДСТУ 4753:2007 Цикорій коренеплідний. Коренеплоди для промислового переробляння. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
36. ДСТУ 8623:2016 Ревінь свіжий. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
37. ДСТУ OIML R 87:2017 (OIML R 87:2016, IDT) Кількість фасованого товару в упаковкахуточнюйтеуточнюйте
38. ДСТУ 4560:2006 Майонези. Правила приймання та методи випробуванняуточнюйтеуточнюйте
39. ДСТУ 8033:2015 Часник насіннєвий. Сортові та посівні якості. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
40. ДСТУ 7981:2015 Перець стручковий гострий свіжий. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
41. ДСТУ 8028:2015 Порошок із плодових вичавок. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
42. ДСТУ 3824:2014 Цукор. Правила приймання та методи відбирання пробуточнюйтеуточнюйте
43. ДСТУ 7017:2009 Насіння багаторічних квітково-декоративних культур. Посівні якості. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
44. ДСТУ 7016:2009 Насіння однорічних і дворічних квітково-декоративних культур. Посівні якості. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
45. ДСТУ 8042:2015 Часник зелений свіжий. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
46. ДСТУ 8121:2015 Живці тополь і верб. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
47. ДСТУ ISO 6497:2005 Корми для тварин. Методи відбирання проб (ISO 6497:2002, IDT)уточнюйтеуточнюйте
48. ДСТУ 3190-95 Гарбузи продовольчі свіжі. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
49. ДСТУ 8572:2015 Патисони свіжі. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
50. ДСТУ EN 1677-5:2017 (EN 1677-5:2001 + А1:2008, IDT) Елементи для стропів. Вимоги щодо безпечності. Частина 5. Гаки сталеві ковані вантажопідіймальні із замком. Клас 4уточнюйтеуточнюйте
51. ДСТУ EN 1677-4:2017 (EN 1677-4:2000 + А1:2008, IDT) Елементи для стропів. Вимоги щодо безпечності. Частина 4. Ланки. Клас 8уточнюйтеуточнюйте
52. ДСТУ EN 1677-1:2017 (EN 1677-1:2000 + А1:2008, IDT) Елементи для стропів. Вимоги щодо безпечності. Частина 1. Елементи ковані сталеві. Клас 8уточнюйтеуточнюйте
53. ДСТУ 4601:2006 Насіння олійних культур. Методи відбирання пробуточнюйтеуточнюйте
54. ДСТУ ISO 2859-1-2001 Статистичний контроль. Вибірковий контроль за альтернативною ознакою. Частина 1. Плани вибіркового контролю, визначені приймальним рівнем якості для послідовного контролю партій (ISO 2859-1:1999, IDT)уточнюйтеуточнюйте
55. ДСТУ 8147:2015 Капуста броколі свіжа. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали