Шановні партнери! Всі ціни, інформація про наявність та терміни доставки документів актуальні.

 

Вибірка за ключовим словом «перероблення»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ EN 15774:2016 (EN 15774:2010, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Машини для виробництва виробів з тіста з начинкою та без начинки (тальятелле, каннеллони, равіолі, тортелліні, ореккієтте і ньоккі). Вимоги щодо безпеки та гігієни644.00 грнуточнюйте
2. ДСТУ EN 453:2016 (EN 453:2014, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Машини тістомісильні. Вимоги щодо безпеки та гігієни402.50 грнуточнюйте
3. ДСТУ EN 12854:2016 (EN 12854:2003 + A1:2010, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Змішувачі лопатеві. Вимоги щодо безпеки та гігієни356.50 грнуточнюйте
4. ДСТУ 4492:2017 Олія соняшникова. Технічні умови333.50 грнуточнюйте
5. ДСТУ 4948:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення вмісту нітратів230.00 грнуточнюйте
6. ДСТУ 2074:2017 Продукти перероблення овочів та фруктів. Терміни та визначення понять230.00 грнуточнюйте
7. ДСТУ EN 13430:2008 Паковання. Вимоги до паковання, відновлюваного вторинним переробленням матеріалу (EN 13430:2004, IDT)218.50 грнуточнюйте
8. ДСТУ 4947:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення вмісту мікотоксину патуліну195.50 грнуточнюйте
9. ДСТУ 8403:2015 Продукти перероблення фруктів. Метод визначання здатності фруктово-яг ідного пюре у творювати желе та пат161.00 грнуточнюйте
10. ДСТУ 8568:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Пакування, маркування, транспортування та зберігання149.50 грнуточнюйте
11. ДСТУ 8069:2015 Продукти перероблення фруктів та овочів. Титриметричний метод визначення пектинових речовин149.50 грнуточнюйте
12. ДСТУ 4957:2008 Продукти перероблення фруктів та овочів. Методи визначення титрованої кислотності149.50 грнуточнюйте
13. ДСТУ 4966:2008 Насіння ріпаку для промислового переробляння. Технічні умови126.50 грнуточнюйте
14. ДСТУ 4967:2008 Насіння льону олійного для переробляння. Технічні умови126.50 грнуточнюйте
15. ДСТУ 7001:2009 Продукти перероблення фруктів і овочів. Метод визначання вмісту м'якоті126.50 грнуточнюйте
16. ДСТУ 8125:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Правила приймання, методи відбирання і готування проб126.50 грнуточнюйте
17. ДСТУ 7673:2014 Продукти перероблення фруктів та овочів. Метод визначання гесперидину та нарінгіну126.50 грнуточнюйте
18. ДСТУ 4953:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Метод визначання вмісту крохмалю126.50 грнуточнюйте
19. ДСТУ 3871:2015 Метрологія. Державна повірочна схема для засобів вимірювання вологості зерна та продуктів його перероблення115.00 грнуточнюйте
20. ДСТУ 7615:2014 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Метод визначання вмісту проліну115.00 грнуточнюйте



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали