Шановні партнери! Всі ціни, інформація про наявність та терміни доставки документів актуальні.

 

Вибірка за ключовим словом «перероблення»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ EN 453:2016 (EN 453:2014, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Машини тістомісильні. Вимоги щодо безпеки та гігієни402.50 грн472.50 грн
2. ДСТУ 4492:2017 Олія соняшникова. Технічні умови336.00 грн399.00 грн
3. ДСТУ 4948:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення вмісту нітратів235.00 грн279.00 грн
4. ДСТУ 2074:2017 Продукти перероблення овочів та фруктів. Терміни та визначення понять230.00 грн270.00 грн
5. ДСТУ EN 13430:2008 Паковання. Вимоги до паковання, відновлюваного вторинним переробленням матеріалу (EN 13430:2004, IDT)212.00 грн252.00 грн
6. ДСТУ 4947:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення вмісту мікотоксину патуліну195.50 грн229.50 грн
7. ДСТУ 8403:2015 Продукти перероблення фруктів. Метод визначання здатності фруктово-яг ідного пюре у творювати желе та пат156.00 грн186.00 грн
8. ДСТУ 8568:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Пакування, маркування, транспортування та зберігання145.00 грн172.00 грн
9. ДСТУ 8069:2015 Продукти перероблення фруктів та овочів. Титриметричний метод визначення пектинових речовин145.00 грн172.00 грн
10. ДСТУ 4957:2008 Продукти перероблення фруктів та овочів. Методи визначення титрованої кислотності145.00 грн172.00 грн
11. ДСТУ 4966:2008 Насіння ріпаку для промислового переробляння. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
12. ДСТУ 4967:2008 Насіння льону олійного для переробляння. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
13. ДСТУ 7001:2009 Продукти перероблення фруктів і овочів. Метод визначання вмісту м'якоті123.00 грн146.00 грн
14. ДСТУ 8125:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Правила приймання, методи відбирання і готування проб123.00 грн146.00 грн
15. ДСТУ 7673:2014 Продукти перероблення фруктів та овочів. Метод визначання гесперидину та нарінгіну123.00 грн146.00 грн
16. ДСТУ 3871:2015 Метрологія. Державна повірочна схема для засобів вимірювання вологості зерна та продуктів його перероблення112.00 грн133.00 грн
17. ДСТУ 7615:2014 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Метод визначання вмісту проліну112.00 грн133.00 грн



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали