Шановні партнери! Вимушені повідомити, що в зв'язку зі зміною собівартості, з 1 березня будуть підвищені ціни на ДСТУ та ДБН

 

Вибірка за ключовим словом «перець»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ 8083:2015 Консерви із солодкого перцю. Технічні умови120.00 грн142.50 грн
2. ДСТУ 6085:2009 Консерви. Перець солодкий маринований. Технічні умови120.00 грн142.50 грн
3. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-28:2007 Перець солодкий стручковий. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-28:2001, IDT)104.00 грн123.50 грн
4. ДСТУ ISO 959-1:2008 Перець (Piper nigrum L.) горошком чи змелений. Технічні умови. Частина 1. Чорний перець (ISO 959-1:1998, IDT)96.00 грн114.00 грн
5. ДСТУ 7981:2015 Перець стручковий гострий свіжий. Технічні умови96.00 грн114.00 грн
6. ДСТУ ISO 6659-2002 Перець солодкий. Настанови щодо зберігання і транспортування в охолодженому стані (ISO 6659:1981, IDT)80.00 грн95.00 грн
7. ДСТУ ISO 972:2008 Перець стручковий червоний, цілий чи змелений (порошкоподібний). Технічні умови (ISO 972:1997, IDT)80.00 грн95.00 грн
8. ДСТУ 8116:2015 Розсада томата (помідора), перцю, баклажана в касетах. Технічні умови80.00 грн95.00 грн



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали