Вибірка за ключовим словом «показники безпеки»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ 4482:2005 Премікси. Технічні умови459.00 грн545.00 грн
2. ДСТУ 4008-2001 Консерви. Соки фруктові, овочеві та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умови459.00 грн545.00 грн
3. ДСТУ 8114:2015 Консерви овоче-фруктові та овоче-м’ясні для спеціального дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови347.00 грн412.00 грн
4. ДСТУ 4588:2006 Вироби хлібобулочні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови345.00 грн405.00 грн
5. ДСТУ 4437:2005 Напівфабрикати м’ясні та м’ясорослинні посічені. Технічні умови336.00 грн399.00 грн
6. ДСТУ 4561:2006 Соуси салатні. Технічні умови313.00 грн372.00 грн
7. ДСТУ 4696:2006 Консерви. Гриби мариновані та відварені. Технічні умови291.00 грн345.00 грн
8. ДСТУ 6028:2008 Напівфабрикати з м'ясом у тістовій оболонці заморожені. Загальні технічні умови280.00 грн332.00 грн
9. ДСТУ 8471:2015 Фрукти кісточкові сушені. Технічні умови280.00 грн332.00 грн
10. ДСТУ 8058:2015 Консерви фруктові, овоче-фруктові з біологічно активними компонентами для дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови280.00 грн332.00 грн
11. ДСТУ-Н CODEX STAN 210:2014 Номенклатура олій (CODEX STAN 210-1999, Rev. 2005, IDT)268.00 грн319.00 грн
12. ДСТУ 6029:2008 Напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені. Технічні умови257.00 грн305.00 грн
13. ДСТУ 4554:2006 Сир кисломолочний. Технічні умови230.00 грн270.00 грн
14. ДСТУ 5065:2008 Олія оливкова. Технічні умови постачання212.00 грн252.00 грн
15. ДСТУ 4684:2006 Сінаж. Технічні умови207.00 грн243.00 грн
16. ДСТУ 7709:2015 Сухарі здобні пшеничні. Традиційний асортимент. Загальні вимоги201.00 грн239.00 грн
17. ДСТУ 6060:2008 Консерви. Компоти асорті українські. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
18. ДСТУ 4585:2006 Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні умови190.00 грн226.00 грн
19. ДСТУ 6087:2009 Консерви. Соуси фруктові. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
20. ДСТУ 4562:2006 Олія кокосова. Технічні умови постачання190.00 грн226.00 грн
21. ДСТУ 4782:2007 Силос із зелених рослин. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
22. ДСТУ 8077:2015 Консерви із кавунів. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
23. ДСТУ 8084:2015 Продукти сухі овоче-молочні і фруктово-молочні із зерновими добавками для дитячого харчування. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
24. ДСТУ 8102:2015 Консерви. Компоти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
25. ДСТУ 7065:2009 Бринза. Загальні технічні умови184.00 грн216.00 грн
26. ДСТУ 4583:2006 Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна. Загальні технічні умови179.00 грн212.00 грн
27. ДСТУ 8640:2016 Соки-напівфабрикати фруктові натуральні асептичного консервування. Технічні умови179.00 грн212.00 грн
28. ДСТУ 8083:2015 Консерви із солодкого перцю. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
29. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна харчова. Загальні технічні умови168.00 грн199.00 грн
30. ДСТУ-Н CODEX STAN 33:2014 Олія маслинова першого пресування, рафінована та рафінована маслинова олія з макухи. Основні показники (CODEX STAN 33-1981, Rev. 2-2003, IDT)168.00 грн199.00 грн
31. ДСТУ 4587:2006 Вироби булочні. Загальні технічні умови168.00 грн199.00 грн
32. ДСТУ 8074:2015 Консерви. Соки та сокові продукти. Коктейлі. Загальні технічні умови168.00 грн199.00 грн
33. ДСТУ 7989:2015 Огірки консервовані. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
34. ДСТУ 8008:2015 Консерви. Салати десертні. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
35. ДСТУ 8057:2015 Консерви. Добавки фруктові та овочеві для збагачення продуктів дитячого харчування. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
36. ДСТУ 8087:2015 Консерви. Пудинги фруктові та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
37. ДСТУ 7547:2014 Консерви. Кабачки консервовані. Технічні умови156.00 грн186.00 грн
38. ДСТУ 8637:2016 Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
39. ДСТУ 8112:2015 Суміш сольова пряна. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
40. ДСТУ 7702:2015 Борошно гречане. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
41. ДСТУ 692:2004 Ожина свіжа. Технічні умови112.00 грн133.00 грн
42. ДСТУ 8043:2015 Борошно вапнякове для сільськогосподарських тварин. Технічні умови112.00 грн133.00 грн



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали