Шановні партнери! Всі ціни, інформація про наявність та терміни доставки документів актуальні.

 

Вибірка за ключовим словом «показник»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ ISO 10414-1:2013 Нафтова та газова промисловість. Випробовування промивальних рідин в умовах експлуатування. Частина 1. Промивальні рідини на водній основі (ISO 10414-1:2008, IDT)874.00 грнуточнюйте
2. ДСТУ ISO 11614:2009 Колісні транспортні засоби. Двигуни внутрішнього згоряння поршневі із запалюванням від стиснення. Засоби для вимірювання димності та визначання натурального показника поглинання світлового потоку відпрцьованими газами (ISO 11614:1999, IDT)655.50 грнуточнюйте
3. ДСТУ ISO 17742:2017 (ISO 17742:2015, IDT) Розрахунок енергоефективності та обсягів енергозбереження для країн, регіонів і міст575.00 грнуточнюйте
4. ДСТУ ISO 9004:2018 (ISO 9004:2018, IDT) Управління якістю. Якість організації. Настанови щодо досягнення сталого успіху575.00 грнуточнюйте
5. ДСТУ OIML G 19:2018 (OIML G 19:2017, IDT) Роль невизначеності вимірювання під час прийняття рішень про оцінку відповідності в законодавчо регульованій метрології563.50 грнуточнюйте
6. ДСТУ-Н 8544:2015 Геосинтетики. Настанови з оцінювання довговічності (ISO/TS 13434:2008, МОD)506.00 грнуточнюйте
7. ДСТУ 4482:2005 Премікси. Технічні умови471.50 грнуточнюйте
8. ДСТУ 4734:2007 Морозиво плодово-ягідне, ароматичне, щербет, лід. Загальні технічні умови460.00 грнуточнюйте
9. ДСТУ 4735:2007 Морозиво з комбінованим складом сировини. Загальні технічні умови460.00 грнуточнюйте
10. ДСТУ 4733:2007 Морозиво молочне, вершкове, пломбір. Загальні технічні умови460.00 грнуточнюйте
11. ДСТУ 8861:2019 Системи рухомого зв’язку. Показники якості послуг. Методика визначення параметрів460.00 грнуточнюйте
12. ДСТУ 4808:2007 Джерела централізованого питного водопостачання. Гігієнічні та екологічні вимоги щодо якості води і правила вибирання448.50 грнуточнюйте
13. ДСТУ 4008-2001 Консерви. Соки фруктові, овочеві та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умови448.50 грнуточнюйте
14. ДСТУ 3948-2000 Котли опалювальні водогрійні теплопродуктивністю до 100 кВт. Методи випробування і контролю теплотехнічних показників414.00 грнуточнюйте
15. ДСТУ ISO 39001:2015 Система управління безпекою дорожнього руху. Вимоги та настанова щодо застосування (ISO 39001:2012, IDT)414.00 грнуточнюйте
16. ДСТУ 7571:2014 Рухомий склад залізниць. Норми допустимого впливу на залізничну колію шириною 1520 мм414.00 грнуточнюйте
17. ДСТУ 4164:2003 Напої лікеро-горілчані. Правила приймання і методи випробовування391.00 грнуточнюйте
18. ДСТУ ISO 14031:2016 (ISO 14031:2013, IDT) Екологічне управління. Оцінювання екологічної дієвості. Настанови391.00 грнуточнюйте
19. ДСТУ 8745:2017 Автомобільні дороги. Методи вимірювання нерівностей основи і покриття дорожнього одягу368.00 грнуточнюйте
20. ДСТУ 3789:2015 Пожежна безпека. Піноутворювачі загального призначення для гасіння пожеж. Загальні технічні вимоги і методи випробування368.00 грнуточнюйте
21. ДСТУ 4837:2007 Фрукти та ягоди швидкозаморожені. Технічні умови356.50 грнуточнюйте
22. ДСТУ-Н Б Д.1.1-4:2013 Настанова щодо визначення вартості експлуатації будівельних машин та механізмів у вартості будівництва356.50 грнуточнюйте
23. ДСТУ 8114:2015 Консерви овоче-фруктові та овоче-м’ясні для спеціального дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови356.50 грнуточнюйте
24. ДСТУ 4639:2006 Казеїн технічний. Технічні умови356.50 грнуточнюйте
25. ДСТУ 4437:2005 Напівфабрикати м’ясні та м’ясорослинні посічені. Технічні умови345.00 грнуточнюйте
26. ДСТУ 8647:2016 Надійність техніки. Оцінювання та прогнозування надійності за результатами випробувань і/або експлуатації в умовах малої кількості відмов345.00 грнуточнюйте
27. ДСТУ 4668:2006 Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови345.00 грнуточнюйте
28. ДСТУ 6088:2009 Пектин. Технічні умови345.00 грнуточнюйте
29. ДСТУ 4181:2003 Спирт етиловий ректифікований і спирт етиловий - сирець. Правила приймання і методи випробовування333.50 грнуточнюйте
30. ДСТУ 7525:2014 Вода питна. Вимоги та методи контролювання якості333.50 грнуточнюйте
31. ДСТУ 7306:2013 Стрічки конвеєрні гумотканинні шахтні. Загальні технічні умови333.50 грнуточнюйте
32. ДСТУ 4135:2014 Цукерки. Загальні технічні умови333.50 грнуточнюйте
33. ДСТУ 8036:2015 Консерви фруктові для дієтичного харчування. Технічні умови333.50 грнуточнюйте
34. ДСТУ 4492:2017 Олія соняшникова. Технічні умови333.50 грнуточнюйте
35. ДСТУ ISO 11259:2004 Якість грунту. Спрощений опис грунту (ISO 11259:1998, IDT)322.00 грнуточнюйте
36. ДСТУ 4534:2006 Олія соєва. Технічні умови322.00 грнуточнюйте
37. ДСТУ 4748:2007 Машини сільськогосподарські. Методи оцінювання пристосованості до технічного обслуговування322.00 грнуточнюйте
38. ДСТУ 4335:2004 Жири кондитерські, кулінарні, хлібопекарські та для молочної промисловості. Загальні технічні умови322.00 грнуточнюйте
39. ДСТУ 4561:2006 Соуси салатні. Технічні умови310.50 грнуточнюйте
40. ДСТУ 8371:2015 Показники для оцінювання ремонтопридатності виробів. Терміни та визначення понять310.50 грнуточнюйте
41. ДСТУ 8092:2015 Консерви. Овочі мариновані. Технічні умови310.50 грнуточнюйте
42. ДСТУ 4588:2006 Вироби хлібобулочні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови310.50 грнуточнюйте
43. ДСТУ 4696:2006 Консерви. Гриби мариновані та відварені. Технічні умови299.00 грнуточнюйте
44. ДСТУ 7289:2012 Протипожежна техніка. Пристрої канатно-спускові рятувальні пожежні індивідуальні. Загальні технічні вимоги та методи випробувань299.00 грнуточнюйте
45. ДСТУ ISO/IEC 30105-4:2018 (ISO/IEC 30105-4:2016, IDT) Інформаційні технології. Процеси життєвого циклу аутсорсингу бізнес-процесів, підтримуваних інформаційними технологіями. Частина 4. Терміни та поняття299.00 грнуточнюйте
46. ДСТУ EN 15381:2015 Геотекстиль та віднесені до геотекстилю вироби. Необхідні характеристики для використання в дорожніх конструкціях і асфальтобетонних покриттях (EN 15381:2008, IDT)287.50 грнуточнюйте
47. ДСТУ 4803:2013 Торти і тістечка. Загальні технічні умови287.50 грнуточнюйте
48. ДСТУ 8636:2016 Овочі швидкозаморожені. Загальні технічні умови287.50 грнуточнюйте
49. ДСТУ 8058:2015 Консерви фруктові, овоче-фруктові з біологічно активними компонентами для дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови287.50 грнуточнюйте
50. ДСТУ 6028:2008 Напівфабрикати з м'ясом у тістовій оболонці заморожені. Загальні технічні умови276.00 грнуточнюйте
51. ДСТУ ISO 15011-4:2008 Охорона здоров'я і безпека у зварюванні та споріднених процесах. Лабораторний метод відбирання аерозолів і газів. Частина 4. Форма для запису даних про аерозолі (ISO 15011-4:2006, IDT)276.00 грнуточнюйте
52. ДСТУ-Н CODEX STAN 210:2014 Номенклатура олій (CODEX STAN 210-1999, Rev. 2005, IDT)276.00 грнуточнюйте
53. ДСТУ 8471:2015 Фрукти кісточкові сушені. Технічні умови276.00 грнуточнюйте
54. ДСТУ 4487:2015 Майонези та майонезні соуси. Загальні технічні умови276.00 грнуточнюйте
55. ДСТУ 2762-94 Засоби радіолокаційні. Номенклатура показників якості270.00 грнуточнюйте
56. ДСТУ 4165:2003 Горілки і горілки особливі. Правила приймання і методи випробовування264.50 грнуточнюйте
57. ДСТУ Б В.2.7-317:2016 Мати та шнури мінераловатні теплоізоляційні. Технічні умови264.50 грнуточнюйте
58. ДСТУ 6072:2009 Повидло. Загальні технічні умови264.50 грнуточнюйте
59. ДСТУ 6029:2008 Напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені. Технічні умови264.50 грнуточнюйте
60. ДСТУ 3781:2014 Печиво. Загальні технічні умови264.50 грнуточнюйте
61. ДСТУ EN 1486:2010 Одяг захисний для пожежників. Методи випробування та вимоги до відбивального одягу пожежників (EN 1486:2007, IDT)253.00 грнуточнюйте
62. ДСТУ 8175:2015 Олія ріпакова. Технічні умови253.00 грнуточнюйте
63. ДСТУ 4239:2003 Матеріали та вироби текстильні і шкіряні побутового призначення. Основні гігієнічні вимоги253.00 грнуточнюйте
64. ДСТУ 4638:2006 Шрот соняшниковий. Технічні умови253.00 грнуточнюйте
65. ДСТУ ISO/IEC 29794-1:2018 (ISO/IEC 29794-1:2016, IDT) Інформаційні технології. Якість біометричних зразків. Частина 1. Структура253.00 грнуточнюйте
66. ДСТУ 4257:2003 Напої лікеро-горілчані. Технічні умови241.50 грнуточнюйте
67. ДСТУ 4446:2005 Взуття пожежника захисне. Загальні технічні вимоги та методи випробування241.50 грнуточнюйте
68. ДСТУ Б В.2.7-316:2016 Плити та картон мінераловатні теплоізоляційні. Технічні умови241.50 грнуточнюйте
69. ДСТУ Б В.2.7-318:2016 Вата мінеральна. Технічні умови241.50 грнуточнюйте
70. ДСТУ 7722:2015 Вугілля кам’яне. Метод визначення пластометричних показників241.50 грнуточнюйте
71. ДСТУ 6075:2009 Цукати. Технічні умови241.50 грнуточнюйте
72. ДСТУ 4598:2006 Олія гірчична. Технічні умови241.50 грнуточнюйте
73. ДСТУ 2450:2006 Оцти з харчової сировини. Загальні технічні умови241.50 грнуточнюйте
74. ДСТУ EN ISO 11064-7:2017 (EN ISO 11064-7:2006, IDT; ISO 11064-7:2006, IDT) Проектування центрів керування ергономічне. Частина 7. Принципи оцінювання центрів керування241.50 грнуточнюйте
75. ДСТУ 8451:2015 Риба та рибні продукти. Методи визначення органолептичних показників230.00 грнуточнюйте
76. ДСТУ 4623:2006 Цукор білий. Технічні умови230.00 грнуточнюйте
77. ДСТУ 4792:2007 Саджанці плодових культур. Методи визначення якості230.00 грнуточнюйте
78. ДСТУ 2661:2010 Молоко коров'яче питне. Загальні технічні умови230.00 грнуточнюйте
79. ДСТУ 4081-2002 Енергозбереження. Енергетичне маркування електрообладнання побутового призначення. Загальні технічні вимоги230.00 грнуточнюйте
80. ДСТУ 8602:2015 Інформація та документація. Статистичний облік випуску видань. Основні положення230.00 грнуточнюйте
81. ДСТУ 3353-96 Консерви. Фрукти мариновані. Технічні умови230.00 грнуточнюйте
82. ДСТУ 4256:2003 Горілки і горілки особливі. Технічні умови218.50 грнуточнюйте
83. ДСТУ 8639:2016 Пюре-напівфабрикати фруктові. Загальні технічні умови218.50 грнуточнюйте
84. ДСТУ 7591:2014 Зрошення. Якість води для систем краплинного зрошення. Агрономічні, екологічні та технічні критерії218.50 грнуточнюйте
85. ДСТУ 7792:2015 Лінії для виробництва масла вершкового та спредів. Маслоутворювачі. Загальні технічні умови218.50 грнуточнюйте
86. ДСТУ 4306:2016 Олія пальмова. Технічні умови постачання218.50 грнуточнюйте
87. ДСТУ 8402:2015 Продукти перероблення фруктів та овочів. Рефрактометричний метод визначання вмісту розчинних сухих речовин218.50 грнуточнюйте
88. ДСТУ 4608:2006 Чіпси і снеки картопляні. Загальні технічні умови218.50 грнуточнюйте
89. ДСТУ 3924:2014 Шоколад. Загальні технічні умови218.50 грнуточнюйте
90. ДСТУ 8494:2015 Фрукти насіннячкові сушені. Технічні умови218.50 грнуточнюйте
91. ДСТУ 7072:2009 Напої міцні з плодових спиртів. Технічні умови218.50 грнуточнюйте
92. ДСТУ 4836:2007 Сидри. Загальні технічні умови218.50 грнуточнюйте
93. ДСТУ 4560:2006 Майонези. Правила приймання та методи випробування218.50 грнуточнюйте
94. ДСТУ 6090:2009 Напівфабрикати концентровані. Наповнювачі з фруктів та овочів. Технічні умови218.50 грнуточнюйте
95. ДСТУ 4554:2006 Сир кисломолочний. Технічні умови218.50 грнуточнюйте
96. ДСТУ EN 16297-1:2017 (EN 16297-1:2012, IDT) Насоси. Відцентрові насоси. Безсальникові циркуляційні насоси. Частина 1. Загальні вимоги та процедури для випробування та розрахунку показника енергоефективності (ЕЕІ)218.50 грнуточнюйте
97. ДСТУ 4276:2004 Система стандартів у галузі охорони навколишнього природного середовища та раціонального використання ресурсів. Атмосфера. Норми і методи вимірювання димності відпрацьованих газів автомобілів з дизелями або газодизелями207.00 грнуточнюйте
98. ДСТУ EN 12916:2006 Нафтопродукти. Визначення ароматичних вуглеводнів у середніх дистилятах методом високоефективної рідинної хроматографії з детектором показника заломлення (EN 12916:2000, IDT)207.00 грнуточнюйте
99. ДСТУ 8383:2015 Нафтопродукти. Паливо авіаційне для турбореактивних двигунів. Метод визначання водо сепараційних характеристик мікросепарометром207.00 грнуточнюйте
100. ДСТУ 3958:2015 Пожежна безпека. Газові вогнегасні речовини. Номенклатура показників якості. Загальні технічні вимоги і методи випробування207.00 грнуточнюйте
101. ДСТУ 5078:2008 Енергозбереження. Обладнання промислової призначеності енергоспоживальне. Вимоги до показників енергетичної ефективності207.00 грнуточнюйте
102. ДСТУ 7896:2015 Дизайн і ергономіка. Правила оцінювання функційного рівня якості промислової продукції207.00 грнуточнюйте
103. ДСТУ 7996:2015 Сири розсільні. Загальні технічні умови207.00 грнуточнюйте
104. ДСТУ 8509:2015 Огірки солені. Технічні умови207.00 грнуточнюйте
105. ДСТУ 7612:2014 Томати свіжі для промислового перероблення. Технічні умови207.00 грнуточнюйте
106. ДСТУ 4791:2007 Підщепи плодових культур. Методи визначення якості207.00 грнуточнюйте
107. ДСТУ 5065:2008 Олія оливкова. Технічні умови постачання207.00 грнуточнюйте
108. ДСТУ 8661:2016 Фрукти сушені. Правила приймання та методи випробувань207.00 грнуточнюйте
109. ДСТУ EN 16231:2017 (EN 16231:2012, IDT) Методологія бенчмаркінгу енергетичної ефективності207.00 грнуточнюйте
110. ДСТУ 4684:2006 Сінаж. Технічні умови207.00 грнуточнюйте
111. ДСТУ 8686.1:2016 Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови. Частина 1. Суміші для виготовлення м’якого морозива195.50 грнуточнюйте
112. ДСТУ 6060:2008 Консерви. Компоти асорті українські. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
113. ДСТУ 6087:2009 Консерви. Соуси фруктові. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
114. ДСТУ 8615:2016 Пожежна безпека. Піноутворювачі для гасіння пожеж. Настанови щодо поводження з вогнегасними речовинами, використовуваними у стаціонарних системах пінного пожежогасіння195.50 грнуточнюйте
115. ДСТУ 8001:2015 Бісквіти. Загальні технічні умови195.50 грнуточнюйте
116. ДСТУ 7709:2015 Сухарі здобні пшеничні. Традиційний асортимент. Загальні вимоги195.50 грнуточнюйте
117. ДСТУ 7286:2012 Якість природної води для зрошування. Екологічні критерії195.50 грнуточнюйте
118. ДСТУ 4562:2006 Олія кокосова. Технічні умови постачання195.50 грнуточнюйте
119. ДСТУ 4782:2007 Силос із зелених рослин. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
120. ДСТУ 8135:2015 Продукти прикорму для дитячого харчування. Консерви м’ясні. Загальні технічні умови195.50 грнуточнюйте
121. ДСТУ 8643:2016 Картопля сушена. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
122. ДСТУ 6035:2008 Вермути. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
123. ДСТУ 4700:2006 Коньяки України. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
124. ДСТУ 3797-98 (ГОСТ 2654-98) Консерви. Ікра овочева. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
125. ДСТУ 8645:2016 Зелень петрушки, селери та кропу сушена. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
126. ДСТУ 4635:2006 Сири плавлені. Загальні технічні умови195.50 грнуточнюйте
127. ДСТУ 7681:2015 Консерви м'ясні «М'ясо птиці у власному соку».Загальні технічні умови195.50 грнуточнюйте
128. ДСТУ 8077:2015 Консерви із кавунів. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
129. ДСТУ 8084:2015 Продукти сухі овоче-молочні і фруктово-молочні із зерновими добавками для дитячого харчування. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
130. ДСТУ 8078:2015 Продукти молочні сухі для дитячого харчування. Суміші сухі кисломолочні. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
131. ДСТУ 8102:2015 Консерви. Компоти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
132. ДСТУ 8590:2015 Продукти молочні сухі для дитячого харчування. Суміші молочні сухі, адаптовані для дітей віком від чотирьох місяців до одного року. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
133. ДСТУ 4688:2006 Східні солодощі типу м’яких цукерок. Загальні технічні умови195.50 грнуточнюйте
134. ДСТУ 8598:2015 Продукти молочні сухі для дитячого харчування. Суміші молочні сухі, адаптовані для дітей віком від народження до чотирьох місяців. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
135. ДСТУ 4583:2006 Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна. Загальні технічні умови184.00 грнуточнюйте
136. ДСТУ 3893:2016 Карамель. Загальні технічні умови184.00 грнуточнюйте
137. ДСТУ 4585:2006 Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні умови184.00 грнуточнюйте
138. ДСТУ 8640:2016 Соки-напівфабрикати фруктові натуральні асептичного консервування. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
139. ДСТУ 6047:2008 Олія волоського горіха. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
140. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна харчова. Загальні технічні умови184.00 грнуточнюйте
141. ДСТУ 7599:2014 Вугілля кам'яне. Метод визначення індексу вільного спучування (ISO 501:2012, MOD)184.00 грнуточнюйте
142. ДСТУ 7707:2015 Вироби булочні. Традиційний асортимент. Загальні вимоги184.00 грнуточнюйте
143. ДСТУ 8160:2015 Сири підплавлені. Загальні технічні умови184.00 грнуточнюйте
144. ДСТУ 8081:2015 Консерви. Приправи і соуси овочеві та овоче- фруктові. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
145. ДСТУ 8002:2015 Томати солені. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
146. ДСТУ 8103:2015 Цибуля ріпчаста сушена. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
147. ДСТУ 4083:2012 Вугілля кам'яне та антрацит для пиловидного спалювання на теплових електростанціях. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
148. ДСТУ 8642:2016 Капуста квашена. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
149. ДСТУ 8641:2016 Консерви. Фрукти у фруктовому соку. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
150. ДСТУ 281-95 Консерви. Соуси делікатесні. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
151. ДСТУ 8090:2015 Консерви. Салати з цукрової кукурудзи з овочами. Технічні умови184.00 грнуточнюйте
152. ДСТУ 4504:2005 Ядра бобів арахісу. Загальні технічні умови184.00 грнуточнюйте
153. ДСТУ 5005:2014 Жири рослинні. Еквіваленти, поліпшувачі, замінники та сурогати какао-масла. Загальні технічні умови184.00 грнуточнюйте
154. ДСТУ 4705:2006 Настої спиртові із рослинної сировини для лікеро-горілчаного виробництва. Загальні технічні умови184.00 грнуточнюйте
155. ДСТУ 8083:2015 Консерви із солодкого перцю. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
156. ДСТУ 4589:2006 Напівфабрикати м’ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
157. ДСТУ-Н CODEX STAN 33:2014 Олія маслинова першого пресування, рафінована та рафінована маслинова олія з макухи. Основні показники (CODEX STAN 33-1981, Rev. 2-2003, IDT)172.50 грнуточнюйте
158. ДСТУ 6085:2009 Консерви. Перець солодкий маринований. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
159. ДСТУ 7708:2015 Здоба українська. Традиційний асортимент. Загальні вимоги172.50 грнуточнюйте
160. ДСТУ 2717:2006 Концентрати харчові. Суміші пряноароматичні для перших і других обідніх страв. Загальні технічні умови172.50 грнуточнюйте
161. ДСТУ 4842:2007 Порошок гірчичний. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
162. ДСТУ 4587:2006 Вироби булочні. Загальні технічні умови172.50 грнуточнюйте
163. ДСТУ 8074:2015 Консерви. Соки та сокові продукти. Коктейлі. Загальні технічні умови172.50 грнуточнюйте
164. ДСТУ 8548:2015 Консерви. Соки з м’якоттю з баштанних культур та баштанно-фруктові. Загальні технічні умови172.50 грнуточнюйте
165. ДСТУ 4780:2007 Садивний матеріал горіхоплідних культур. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
166. ДСТУ 8547:2015 Консерви. Сік березовий купажований. Загальні технічні умови172.50 грнуточнюйте
167. ДСТУ ISO 16121-1:2014 Колісні транспортні засоби. Ергономічні вимоги до робочого місця водія автобуса загального призначення. Частина 1. Загальний опис, основні вимоги (ISO 16121-1:2012, IDT)172.50 грнуточнюйте
168. ДСТУ 7165:2010 Горошок зелений консервований. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
169. ДСТУ 8141:2015 Насіння цукрових буряків передбазисне. Посівні якості. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
170. ДСТУ-П 8536:2015 Вироби хлібобулочні. Органолептичне оцінювання показників якості172.50 грнуточнюйте
171. ДСТУ 8008:2015 Консерви. Салати десертні. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
172. ДСТУ 8000:2015 Консерви. Салати та соуси гарбузові. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
173. ДСТУ 8017:2015 Консерви. Соуси овочево-фруктові структуровані. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
174. ДСТУ 1055:2006 Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
175. ДСТУ 4938:2008 Саджанці плодових культур. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
176. ДСТУ 8032:2015 Консерви. Мармеліти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
177. ДСТУ 8057:2015 Консерви. Добавки фруктові та овочеві для збагачення продуктів дитячого харчування. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
178. ДСТУ 8087:2015 Консерви. Пудинги фруктові та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
179. ДСТУ 2284:2010 Риба жива. Загальні технічні вимоги172.50 грнуточнюйте
180. ДСТУ 8134:2015 Консерви. Суміші томатні для дитячого харчування. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
181. ДСТУ ISO 22721:2014 Стрічки конвеєрні з тканинним каркасом, покриті ґумою або пластиком, для підземних гірничих робіт. Технічні вимоги (ISO 22721:2007, IDT)172.50 грнуточнюйте
182. ДСТУ 4273:2015 Молоко та вершки сухі. Загальні технічні умови172.50 грнуточнюйте
183. ДСТУ ISO 15236-3:2014 Стрічки конвеєрні гумотросові. Частина 3. Спеціальні вимоги щодо безпечності стрічок для підземного устатковання (ISO 15236-3:2007, IDT)172.50 грнуточнюйте
184. ДСТУ 7065:2009 Бринза. Загальні технічні умови172.50 грнуточнюйте
185. ДСТУ 4618:2006 Східні солодощі борошняні. Загальні технічні умови172.50 грнуточнюйте
186. ДСТУ 8895:2019 Консерви. Соки томатні. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
187. ДСТУ 7547:2014 Консерви. Кабачки консервовані. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
188. ДСТУ 7993:2015 Яблука квашені. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
189. ДСТУ 7991:2015 Консерви. Буряки і морква гарнірні. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
190. ДСТУ 4258:2003 Напої слабоалкогольні. Загальні технічні умови161.00 грнуточнюйте
191. ДСТУ 5033:2008 Соапсток. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
192. ДСТУ 4238:2015 Енергозбереження. Енергетичне маркування електрообладнання побутової призначеності. Визначення енергетичної ефективності холодильних приладів161.00 грнуточнюйте
193. ДСТУ 4849:2007 Напої кавові розчинні. Загальні технічні умови161.00 грнуточнюйте
194. ДСТУ 7895:2015 Дизайн і ергономіка. Правила оцінювання ергономічного рівня якості промислової продукції161.00 грнуточнюйте
195. ДСТУ 4702:2006 Продукти молочні. Продукт згущений з олією та цукром. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
196. ДСТУ 1052:2005 Гірчиця харчова. Загальні технічні умови161.00 грнуточнюйте
197. ДСТУ 7989:2015 Огірки консервовані. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
198. ДСТУ 4848:2007 Напівфабрикати кондитерські. Маси горіхові та шоколадно-горіхові. Загальні технічні умови161.00 грнуточнюйте
199. ДСТУ 6036:2008 Вина плодово-ягідні. Загальні технічні умови161.00 грнуточнюйте
200. ДСТУ 8075:2015 Консерви. Баклажани обжарені. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
201. ДСТУ 4823.2:2007 Продукти м'ясні. Органолептичне оцінювання показників якості. Частина 2. Загальні вимоги161.00 грнуточнюйте
202. ДСТУ 4136-2002 Солодощі східні типу карамелі. Загальні технічні умови161.00 грнуточнюйте
203. ДСТУ 4843:2007 Ядро соняшникового насіння. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
204. ДСТУ 4649:2006 Мед з фітодобавками. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
205. ДСТУ 8497:2015 Консерви. Фрукти натуральні. Загальні технічні умови161.00 грнуточнюйте
206. ДСТУ 4565:2006 Ряжанка та варенець. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
207. ДСТУ 4274:2003 Консерви молочні. Молоко незбиране згущене з цукром. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
208. ДСТУ 7521:2014 Напівфабрикат кондитерський. Сухі суміші для “Гарячого шоколаду”. Загальні технічні умови161.00 грнуточнюйте
209. ДСТУ 7075:2009 Яблука свіжі для промислового переробляння. Загальні технічні умови161.00 грнуточнюйте
210. ДСТУ 4683:2006 Вироби кондитерські. Методи визначення органолептичних показників якості, розмірів, маси нетто і складових частин161.00 грнуточнюйте
211. ДСТУ 8637:2016 Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
212. ДСТУ 4221:2003 Спирт етиловий ректифікований. Технічні умови 149.50 грнуточнюйте
213. ДСТУ 7374:2013 Пасти шоколадні. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
214. ДСТУ 8131:2015 Вершки-сировина. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
215. ДСТУ 8170:2015 Корми для тварин. Замінники незбираного молока. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
216. ДСТУ 8686.2:2016 Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови. Частина 2. Морозиво м’яке149.50 грнуточнюйте
217. ДСТУ 7990:2015 Консерви. Закуски з квашених овочів. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
218. ДСТУ 8127:2015 Консерви м’ясні. Язики. Загальні технічні умови149.50 грнуточнюйте
219. ДСТУ 8073:2015 Консерви. Сік березовий з цукром. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
220. ДСТУ 4417:2005 Кефір. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
221. ДСТУ 8335:2015 Підщепи плодових культур. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
222. ДСТУ 4230:2003 Шрот соєвий кормовий. Загальні технічні умови149.50 грнуточнюйте
223. ДСТУ 4429:2017 Галети. Загальні технічні умови149.50 грнуточнюйте
224. ДСТУ 4052:2017 Крекер. Загальні технічні умови149.50 грнуточнюйте
225. ДСТУ 4333:2018 Мармелад. Загальні технічні умови149.50 грнуточнюйте
226. ДСТУ 8070:2015 Кальвадоси України. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
227. ДСТУ 8053:2015 Консерви «Кабачки по-українськи». Технічні умови149.50 грнуточнюйте
228. ДСТУ 8079:2015 Консерви. Капуста цвітна. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
229. ДСТУ 8112:2015 Суміш сольова пряна. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
230. ДСТУ ISO 12809:2013 Устатковання для захисту рослин. Помпи осциляційні та відцентрові. Методи випробовування (ISO 12809:2011, IDT)149.50 грнуточнюйте
231. ДСТУ 8172:2015 Шоколад у порошку. Загальні технічні умови149.50 грнуточнюйте
232. ДСТУ 7007:2009 Мед штучний. Технічні умови149.50 грнуточнюйте
233. ДСТУ 2730:2015 Захист довкілля. Якість природної води для зрошення. Агрономічні критерії138.00 грнуточнюйте
234. ДСТУ 7878:2015 Продукція ентомологічна для сільського господарства. Оцінювання впливу на довкілля біологічних засобів захисту рослин138.00 грнуточнюйте
235. ДСТУ 7881:2015 Добрива органічні та органо-мінеральні. Номенклатура показників якості138.00 грнуточнюйте
236. ДСТУ 7862:2015 Якість ґрунту. Визначення активної кислотності138.00 грнуточнюйте
237. ДСТУ 4544:2006 Мило господарське тверде. Технічні умови138.00 грнуточнюйте
238. ДСТУ 8563:2015 Консерви молочні. Методи визначення фізичних та органолептичних показників138.00 грнуточнюйте
239. ДСТУ 7443:2013 Корми для тварин. Макуха і шрот із гірчиці та суріпиці. Технічні умови138.00 грнуточнюйте
240. ДСТУ 7026:2009 Саджанці обліпихи. Технічні умови138.00 грнуточнюйте
241. ДСТУ 8728:2017 Продукти харчові згущені з молоком. Загальні технічні умови138.00 грнуточнюйте
242. ДСТУ 4650:2006 Спирт етиловий ректифікований „Номінал”. Технічні умови138.00 грнуточнюйте
243. ДСТУ 7575:2014 Біоконцентрат із відходів перероблення лаванди. Технічні умови138.00 грнуточнюйте
244. ДСТУ 7826:2015 Шкурки песця кліткового розведення невичинені. Технічні умови138.00 грнуточнюйте
245. ДСТУ 7994:2015 Плідники морських риб. Загальні вимоги до процесу витримування у контрольованих умовах138.00 грнуточнюйте
246. ДСТУ 7309:2019 Установки ліфтові. Ліфти класів І, ІІ, ІІІ, ІV, V та VІ. Технічні умови138.00 грнуточнюйте
247. ДСТУ 7874:2015 Охорона ґрунтів. Деградація ґгрунтів. Основні положення138.00 грнуточнюйте
248. ДСТУ 7376:2013 Какао-макуха. Загальні технічні умови126.50 грнуточнюйте
249. ДСТУ 4934:2008 Безпека у надзвичайних ситуаціях. Джерела фізичного походження природних надзвичайних ситуацій. Номенклатура та показники впливів уражальних чинників126.50 грнуточнюйте
250. ДСТУ 4351:2014 Енергозбереження. Енергетичне маркування електрообладнання побутової призначеності. Визначення енергетичної ефективності пральних машин126.50 грнуточнюйте
251. ДСТУ 7605:2014 Якість ґрунту. Метод визначення реакційної здатності органічної речовини126.50 грнуточнюйте
252. ДСТУ 7857:2015 Якість ґрунту. Ерозія ґрунту. Оцінювання щорічних ерозійних втрат126.50 грнуточнюйте
253. ДСТУ 7856:2015 Якість ґрунту. Показники та параметри ґрунтово-меліоративного стану зрошуваних земель126.50 грнуточнюйте
254. ДСТУ 4716:2007 Есенції ароматичні харчові для лікеро-горілчаного виробництва. Технічні умови126.50 грнуточнюйте
255. ДСТУ 4966:2008 Насіння ріпаку для промислового переробляння. Технічні умови126.50 грнуточнюйте
256. ДСТУ 4967:2008 Насіння льону олійного для переробляння. Технічні умови126.50 грнуточнюйте
257. ДСТУ 8334:2015 Живці плодових та ягідних культур. Технічні умови126.50 грнуточнюйте
258. ДСТУ 8125:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Правила приймання, методи відбирання і готування проб126.50 грнуточнюйте
259. ДСТУ 7174:2010 Чай чорний байховий фасований. Технічні умови126.50 грнуточнюйте
260. ДСТУ 4720:2007 Саджанці малини і ожини. Технічні умови126.50 грнуточнюйте
261. ДСТУ 4937:2008 Матеріал шипшини садивний. Технічні умови126.50 грнуточнюйте
262. ДСТУ 7667:2014 Шкурки єнотоподібного собаки кліткового розведення невичинені. Технічні умови126.50 грнуточнюйте
263. ДСТУ 4460:2018 Вироби бісквітні. Загальні технічні умови126.50 грнуточнюйте
264. ДСТУ 4033:2018 Вафлі. Загальні технічні умови126.50 грнуточнюйте
265. ДСТУ 3824:2014 Цукор. Правила приймання та методи відбирання проб126.50 грнуточнюйте
266. ДСТУ 7414:2013 Установки та устатковання для молочної промисловості. Апарати для виготовлення сирного зерна. Загальні технічні вимоги126.50 грнуточнюйте
267. ДСТУ 7025:2009 Персики свіжі. Технічні умови126.50 грнуточнюйте
268. ДСТУ 7546:2014 Олія з насіння винограду. Технічні умови126.50 грнуточнюйте
269. ДСТУ 2435:2007 Сливи сушені. Технічні умови115.00 грнуточнюйте
270. ДСТУ 4391:2017 Какао-порошок. Загальні технічні умови115.00 грнуточнюйте
271. ДСТУ 5004:2017 Какао-масло. Загальні технічні умови115.00 грнуточнюйте
272. ДСТУ 281-95 Консерви. Соуси делікатесні. Технічні умови115.00 грнуточнюйте
273. ДСТУ 7504:2014 Метрологія. Державна повірочна схема для засобів вимірювання показника заломлення рідких та твердих речовин і матеріалів115.00 грнуточнюйте
274. ДСТУ EN 12900:2013 Компресори охолоджувальні. Номінальні умови, допуски та експлуатаційні показники, які подає виробник (ЕN 12900:2005, IDT)115.00 грнуточнюйте
275. ДСТУ 7665:2014 Кокс кам’яновугільний. Метод визначення механічної міцності115.00 грнуточнюйте
276. ДСТУ 5041:2008 Якість грунту. Оцінювання придатності земель для меліоративної плантажної оранки115.00 грнуточнюйте
277. ДСТУ 7840:2015 Агрохімічний паспорт земельної ділянки. Загальні вимоги115.00 грнуточнюйте
278. ДСТУ 7835:2015 Якість ґрунту. Агрохімічний паспорт земельної ділянки. Організаційні роботи та порядок розроблення115.00 грнуточнюйте
279. ДСТУ 7827:2015 Якість ґрунту. Класифікація ґрунтів за ступенем вторинної засоленості115.00 грнуточнюйте
280. ДСТУ 7841:2015 Якість ґрунту. Стаціонарні польові дослідження. Номенклатура показників115.00 грнуточнюйте
281. ДСТУ 7864:2015 Якість ґрунту. Критерії та показники оцінювання еколого-агромеліоративного стану зрошуваних земель115.00 грнуточнюйте
282. ДСТУ 7493:2013 Вугілля буре, кам'яне, антрацит і вугільні брикети. Правила приймання за якістю115.00 грнуточнюйте
283. ДСТУ 7692:2015 Якість ґрунту. Агрохімічна паспортизація земель сільськогосподарського призначення. Основні положення115.00 грнуточнюйте
284. ДСТУ 4764:2007 Скраби косметичні. Загальні технічні умови115.00 грнуточнюйте
285. ДСТУ 7702:2015 Борошно гречане. Технічні умови115.00 грнуточнюйте
286. ДСТУ 8022:2015 Кальцію фосфат кормовий. Технічні умови115.00 грнуточнюйте
287. ДСТУ 3472:2015 Вугілля буре, кам’яне та антрацит. Класифікація115.00 грнуточнюйте
288. ДСТУ 4117:2007 Зерно і продукти його переробки. Визначення показників якості методом інфрачервоної спектроскопії115.00 грнуточнюйте
289. ДСТУ 692:2004 Ожина свіжа. Технічні умови115.00 грнуточнюйте
290. ДСТУ EN 12935:2008 Пір'я й пух. Гігієна та вимоги чистоти (EN 12935:2001, IDT)115.00 грнуточнюйте
291. ДСТУ 4936:2008 Розсада суниці. Технічні умови115.00 грнуточнюйте
292. ДСТУ 8140:2015 Насіння цукрових буряків базисне. Посівні якості. Технічні умови115.00 грнуточнюйте
293. ДСТУ ISO 7926:2015 Естрагон зневоднений (Artemisia dracunculus Linnaeus). Технічні умови (ISO 7926:1991, IDT)115.00 грнуточнюйте
294. ДСТУ 4645:2006 Виноматеріали коньячні. Загальні технічні умови115.00 грнуточнюйте
295. ДСТУ 2435:2007 Сливи сушені. Технічні умови115.00 грнуточнюйте
296. ДСТУ 4284:2004 Спирт етиловий ректифікований абсолютований. Технічні умови115.00 грнуточнюйте
297. ДСТУ 4644:2006 Крохмаль. Правила приймання та методи відбирання проб115.00 грнуточнюйте
298. ДСТУ ISO 3071:2015 Матеріали текстильні. Визначення pH водної витяжки (ISO 3071:2005, IDT)115.00 грнуточнюйте
299. ДСТУ 8028:2015 Порошок із плодових вичавок. Технічні умови115.00 грнуточнюйте
300. ДСТУ 8043:2015 Борошно вапнякове для сільськогосподарських тварин. Технічні умови115.00 грнуточнюйте
301. ДСТУ EN ISO 9706:2008 Інформація та документація. Папір для документів. Вимоги до довговічності (EN ISO 9706:1998, IDT)115.00 грнуточнюйте
302. ДСТУ 8067:2015 Насіння цукрових буряків базисне. Вимоги до заготівлі115.00 грнуточнюйте
303. ДСТУ 8105:2015 Матеріал палітурний з плівковим покриттям. Метод визначення стійкості до багаторазового згинання115.00 грнуточнюйте
304. ДСТУ 8190:2015 Цикорій коренеплідний. Передпосівний обробіток ґрунту. Показники якості та методи їх визначання115.00 грнуточнюйте
305. ДСТУ 4776:2007 Лист стевії медової (stevia rebaudiana bertoni). Заготовляння для промислового переробляння115.00 грнуточнюйте
306. ДСТУ IEC 60454-3-11:2007 Стрічки липкі електроізоляційні. Частина 3. Технічні умови на окремі матеріали. Розділ 11. Стрічки комбіновані з крепованого целюлозного паперу і поліетилентерефталатної плівки з гумовим термореактивним адгезивом (IEC 60454-3-11:1998, IDT)115.00 грнуточнюйте
307. ДСТУ 7720:2015 Зброя спортивна та мисливська. Патрони спортивні, мисливські та спортивно-мисливські до нарізної зброї. Номенклатура показників115.00 грнуточнюйте
308. ДСТУ 7120:2009 Вовна овеча немита. Маркування, пакування, транспортування і зберігання115.00 грнуточнюйте
309. ДСТУ 4631:2006 Меляса із тростинного цукру-сирцю. Технічні умови115.00 грнуточнюйте
310. ДСТУ 4867:2007 Цукор-сирець тростинний. Технічні умови постачання115.00 грнуточнюйте
311. ДСТУ Б А.1.1-11-94 ССНБ. Показники якості і методи оцінки рівня якості продукції. Терміни і визначенняуточнюйтеуточнюйте
312. ДСТУ Б А.1.1-28-94 ССНБ. Вироби полімерні погонажні профільні та оздоблювальні стінові (рулонні і листові). Терміни і визначенняуточнюйтеуточнюйте
313. ДСТУ Б В.2.7-66-98 Будівельні матеріали. Цементи. Номенклатура показників якостіуточнюйтеуточнюйте
314. ДСТУ Б В.2.7-106-2001 Будівельні матеріали. Герметизуючі нетверднучі полімерні матеріали БУТЕПРОЛ-2М, ТЕГЕРОН. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
315. ДСТУ Б В.2.6-38:2008 Конструкції будинків і споруд. Панелі металеві легкі огороджувальні з утеплювачем. Номенклатура показників (EN 14509:2005, NEQ)уточнюйтеуточнюйте
316. ДСТУ Б Г.1-10:2008 Організаційно-методичні, економічні і технічні нормативи. Бетони. Номенклатура показників уточнюйтеуточнюйте
317. ДСТУ Б В.2.7-155:2008 Будівельні матеріали. Методи випробування природного каменю. Визначення опору ковзанню з використанням маятникового дослідного приладу (EN 14231:2003, MOD)уточнюйтеуточнюйте
318. ДСТУ Б В.2.5-36:2007 Номенклатура показників при підтвердженні відповідності трубопровідної продукції для будівництва мереж гарячого водопостачання та опалення будинків і споруд та методи випробувань (EN ISO 15874-7: 2003, EN ISO 15875-7: 2003, MOD)уточнюйтеуточнюйте
319. Наказ N 228 від 05.09.2017 р. Про внесення змін до переліків засобів індивідуального захисту органів дихання та навчання населення користуванню об’єктами спеціальної соціальної інфраструктури та засобами індивідуального захисту органів дихання та захисних споруд цивільного захисту, що фінансуються у 2017 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереженняуточнюйтеуточнюйте
320. ГСТУ 320.00149943.010-98 Паливо пічне побутове (ППП). Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
321. ДСТУ 3789-98 Піноутворювачі загального призначення для гасіння пожеж. Загальні технічні вимоги і методи випробуваньуточнюйтеуточнюйте
322. ДСТУ 3105-95 (ГОСТ 26952-97) Порошки вогнегасні. Загальні технічні вимоги і методи випробуваньуточнюйтеуточнюйте
323. ДСТУ 2862-94 Надійність техніки. Методи розрахунків показників надійності. Загальні вимогиуточнюйтеуточнюйте
324. ДСТУ 3004-95 Надійність техніки. Методи оцінки показників надійності за експериментальними данимиуточнюйтеуточнюйте
325. ДСТУ 4106-2002 Оливи мастильні. Номенклатура показниківуточнюйтеуточнюйте
326. ДСТУ Б В.2.7-167:2008 Будівельні матеріали. Вироби теплоізоляційні з мінеральної вати на синтетичному зв'язуючому. Загальні технічні умови (EN 13162:2001, NEQ)уточнюйтеуточнюйте
327. ГСТУ 320.00149943.007-97 Паливо для реактивних двигунів РТ. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
328. ДСТУ Б В.2.7-148:2008 Будівельні матеріали. Скло листове армоване. Технічні умови (EN 572:2004,NEQ)уточнюйтеуточнюйте
329. ДСТУ 4345:2004 Нафтопродукти. Палива рідкі. Номенклатура показників якості уточнюйтеуточнюйте
330. ДСТУ 4310:2004 Мастила. Номенклатура показників якостіуточнюйтеуточнюйте
331. ДСТУ Б В.2.7-159:2008 Будівельні матеріали. Матеріали та вироби полімерні для покриття підлог. Класифікація (EN 685:1995, NEQ)уточнюйтеуточнюйте
332. ДСТУ Б В.2.7-160:2008 Будівельні матеріали. Лінолеум полівінілхлоридний на тканинній підоснові. Технічні умови (EN 650:1996, NEQ)уточнюйтеуточнюйте
333. ДСТУ Б В.2.7-162:2008 Будівельні матеріали. Вироби паперово-шаруваті декоративні. Номенклатура показниківуточнюйтеуточнюйте
334. ДСТУ Б В.2.7-168:2008 Вироби теплоізоляційні з пінофенопласту. Технічні умови (EN 13166:2001, NEQ)уточнюйтеуточнюйте
335. ДСТУ Б В.2.7-169:2008 Вироби теплоізоляційні з мінеральної вати ламельні. Технічні умови (EN 13162:2001, NEQ)уточнюйтеуточнюйте
336. ДСТУ Б В.2.7-195:2009 Будівельні матеріали. Матеріали і вироби теплоізоляційні. Номенклатура показниківуточнюйтеуточнюйте
337. ДСТУ Б В.2.7-190:2009 Будівельні матеріали. Вироби волокнистоцементні. Номенклатура показниківуточнюйтеуточнюйте
338. ДСТУ Б В.2.7-193:2009 Будівельні матеріали. Матеріали в’яжучі: гіпс, вапно, і композиції на їх основі. Номенклатура показниківуточнюйтеуточнюйте
339. ДСТУ Б В.2.7-200:2009 Будівельні матеріали. Скло та вироби будівельного призначення зі скла. Номенклатура показниківуточнюйтеуточнюйте
340. ДСТУ Б В.2.7-199:2009 Будівельні матеріали. Плити деревоволокнисті. Номенклатура показниківуточнюйтеуточнюйте
341. ДСТУ Б В.2.6-91:2009 Конструкції будинків і споруд. Конструкції дерев’яні клеєні. Номенклатура показниківуточнюйтеуточнюйте
342. ДСТУ Б В.2.7-192:2009 Будівельні матеріали. Матеріали будівельні нерудні і заповнювачі для бетону пористі. Номенклатура показниківуточнюйтеуточнюйте
343. ДСТУ Б В.2.6-96:2009 Конструкції будинків і споруд. Прилади для вікон і дверей. Номенклатура показниківуточнюйтеуточнюйте
344. ДСТУ Б В.2.8-30:2009 Будівельна техніка, оснастка, інвентар та інструмент. Форми для виготовлення залізобетонних виробів. Номенклатура показниківуточнюйтеуточнюйте
345. ДСТУ Б В.2.7-197:2009 Будівельні матеріали. Матеріали облицювальні з природного каменю та блоки для їх виготовлення. Номенклатура показниківуточнюйтеуточнюйте
346. ДСТУ Б В.2.6-94:2009 Конструкції будинків і споруд. Конструкції та вироби будівельні з алюмінієвих сплавів. Номенклатура показниківуточнюйтеуточнюйте
347. ДСТУ Б В.2.7-191:2009 Будівельні матеріали. Вироби паркетні. Номенклатура показниківуточнюйтеуточнюйте
348. ДСТУ Б В.2.7-194:2009 Будівельні матеріали. Матеріали герметизуючі полімерні будівельні. Номенклатура показниківуточнюйтеуточнюйте
349. ДСТУ Б В.2.6-90:2009 Конструкції будинків і споруд. Вікна, двері та ворота дерев’яні. Номенклатура показниківуточнюйтеуточнюйте
350. ДСТУ Б В.2.7-201:2009 Будівельні матеріали. Труби чавунні та пластмасові каналізаційні, фасонні частини до них та муфти чавунні для азбестоцементних напірних труб. Номенклатура показниківуточнюйтеуточнюйте
351. ДСТУ Б В.2.7-196:2009 Будівельні матеріали. Матеріали клеючі полімерні для оздоблення та облицювання. Номенклатура показниківуточнюйтеуточнюйте
352. ДСТУ Б В.2.7-198:2009 Будівельні матеріали. Матеріали оздоблювальні та вироби облицювальні полімерні. Номенклатура показниківуточнюйтеуточнюйте
353. ДСТУ Б В.2.6-93:2009 Конструкції будинків і споруд. Конструкції та вироби бетонні і залізобетонні. Номенклатура показниківуточнюйтеуточнюйте
354. ДСТУ Б В.2.6-95:2009 Конструкції будинків і споруд. Покрівлі. Номенклатура показниківуточнюйтеуточнюйте
355. ДСТУ Б В.2.7-182:2009 Будівельні матеріали. Методи визначення терміну ефективної експлуатації та теплопровідності будівельних ізоляційних матеріалів у розрахункових та стандартних умовахуточнюйтеуточнюйте
356. ГКД 34.09.100-2003 Витрати палива на відпущену електричну та теплову енергію при їх комбінованому виробництві на теплових електростанціях. Методика визначення уточнюйтеуточнюйте
357. ДСТУ Б В.2.7-183:2009 Будівельні матеріали. Матеріали та вироби будівельні звукопоглинальні і звукоізоляційні. Класифікація й загальні технічні вимогиуточнюйтеуточнюйте
358. ДСТУ Б В.2.6-92:2009 Конструкції будинків і споруд. Конструкції сталеві. Номенклатура показниківуточнюйтеуточнюйте
359. ДСТУ-Н Б Г.1-11:2009 Організаційно-методичні, економічні і технічні нормативи. Визначення усереднених показників витрат матеріальних ресурсів у розрахунку на одиницю виміру функціонального призначенняуточнюйтеуточнюйте
360. ДСТУ Б В.2.7-292:2011 Матеріали полімерні еластичні та текстильні для покриття підлог. Методи контролюванняуточнюйтеуточнюйте
361. ДСТУ Б EN 13139:2013 Заповнювачі для розчину (EN 13139:2002, IDT)уточнюйтеуточнюйте
362. ДСТУ Б EN 13242:2013 Заповнювачі для сумішей, які оброблені і які не оброблені гідравлічними в'яжучими, для цивільного та дорожнього будівництва (EN 13242:2002+A1:2007, IDT)уточнюйтеуточнюйте
363. ДСТУ Б В.2.7-53:2014 Вироби волокнистоцементні хвилясті. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
364. ДСТУ 2730-94 Система стандартів у галузі охорони навколишнього природного середовища та раціонального використання ресурсів. Якість природної води для зрошення. Агрономічні критеріїуточнюйтеуточнюйте
365. ДСТУ-Н Б В.2.7-308:2015 Настанова з виготовлення виробів з ніздрюватого бетонууточнюйтеуточнюйте
366. ДСТУ 7923:2015 Якість ґрунту. Гумусовий стан. Номенклатура показниківуточнюйтеуточнюйте
367. ДСТУ 3376-96 (ГОСТ 17446-96) Електроприлади побутові. Надійність. Вимоги та методи контрольних випробуваньуточнюйтеуточнюйте
368. ДСТУ 4288:2004 Якість ґрунту. Паспорт ґрунтууточнюйтеуточнюйте



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали