Шановні партнери! Всі ціни, інформація про наявність та терміни доставки документів актуальні.

 

Вибірка за ключовим словом «смак»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ 4164:2003 Напої лікеро-горілчані. Правила приймання і методи випробовуванняуточнюйтеуточнюйте
2. ДСТУ 4165:2003 Горілки і горілки особливі. Правила приймання і методи випробовуванняуточнюйтеуточнюйте
3. ДСТУ EN 1420-1:2004 Якість води. Визначання впливу органічних речовин на якість води, призначеної для споживання людиною. Оцінювання води в трубопровідних системах на запах. Частина 1. Метод випробування (EN 1420-1:1999, IDT)уточнюйтеуточнюйте
4. ДСТУ 4069:2016 Напої безалкогольні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
5. ДСТУ 8451:2015 Риба та рибні продукти. Методи визначення органолептичних показниківуточнюйтеуточнюйте
6. ДСТУ ISO 3972:2004 Аналіз органолептичний. Метод дослідження смакової чутливості (ISO 3972:1991, IDT)уточнюйтеуточнюйте
7. ДСТУ 7103:2009 Пиво. Методи визначання органолептичних показників та об'єму продукціїуточнюйтеуточнюйте
8. ДСТУ EN 71-13:2015 (EN 71-13:2014, IDT) Безпечність іграшок. Частина 13. Настільні ігри для вивчення запахів, косметичні набори та ігри для розвитку смакових навичокуточнюйтеуточнюйте
9. ДСТУ 8065:2015 Корми для тварин. Барда післяспиртова суха зі смаковою добавкою. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали