Вибірка за ключовим словом «сільськогосподарські продукти»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ ISO 5555:2003 Жири та олії тваринні і рослинні. Відбір проб (ISO 5555:1991, IDT)313.00 грн372.00 грн
2. ДСТУ ISO 7002:2006 Продукти сільськогосподарські харчові. Схема стандартного методу відбирання проб з партії (ISO 7002:1986, IDT)257.00 грн305.00 грн
3. ДСТУ ISO 11290-1:2003 Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення та підрахування Listeria monocytogenes. Частина 1. Метод виявлення (ISO 11290-1:1996, IDT)246.00 грн292.00 грн
4. ДСТУ ISO 11290-2:2003 Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення та підрахування Listeria monocytogenes. Частина 2. Метод підрахування (ISO 11290-2:1998, IDT)230.00 грн270.00 грн
5. ДСТУ ISO 10565:2003 Насіння олійних культур. Одночасне визначання вмісту олії та вологи. Метод спектроскопії з використовуванням імпульсного ядерного магнітного резонансу (ISO 10565:1998, IDT)161.00 грн189.00 грн
6. ДСТУ ISO 6886:2003 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання стійкості до окиснювання (Прискорена проба на окиснюваність) (ISO 6886:1996, IDT)156.00 грн186.00 грн
7. ДСТУ ISO 5500:2005 Макуха і шроти насіння олійних культур. Відбирання проб (контрольний метод) (ISO 5500:1986, IDT)156.00 грн186.00 грн
8. ДСТУ ISO 8682:2006 Яблука. Зберігання в регульованому газовому середовищі (ISO 8682:1987, IDT)134.00 грн159.00 грн
9. ДСТУ ISO 959-1:2008 Перець (Piper nigrum L.) горошком чи змелений. Технічні умови. Частина 1. Чорний перець (ISO 959-1:1998, IDT)134.00 грн159.00 грн
10. ДСТУ ISO 1026:2013 Продукти плодоовочеві. Метод визначення вмісту сухих речовин сушінням в умовах зниженого тиску та вмісту води азеотропним переганянням (ISO 1026:1982, IDT)123.00 грн146.00 грн
11. ДСТУ ISO 7558:2005 Фрукти та овочі. Настанова щодо фасування (ISO 7558:1988, IDT)123.00 грн146.00 грн
12. ДСТУ ISO 6491:2004 Корми для тварин. Визначення вмісту фосфору. Спектрометричний метод (ISO 6491:1998, IDT)115.00 грн135.00 грн
13. ДСТУ ISO 4112:2014 Зернові та бобові. Вимірювання температури зерна, що зберігається насипом (ISO 4112:1990, IDT)115.00 грн135.00 грн
14. ДСТУ ISO 5502:2005 Макуха і шроти насіння олійних культур. Готування зразків (ISO 5502:1992, IDT)115.00 грн135.00 грн
15. ДСТУ ISO 6478:2009 Арахіс. Технічні умови (ISO 6478:1990, IDT)115.00 грн135.00 грн
16. ДСТУ ISO 5558:2004 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання та ідентифікування антиоксидантів. Метод тонкошарової хроматографії (ISO 5558-1982, IDT)112.00 грн133.00 грн
17. ДСТУ ISO 2825:2009 Прянощі та приправи. Метод готування подрібненої проби для проведення аналізів (ISO 2825:1981, IDT)112.00 грн133.00 грн
18. ДСТУ ISO 729:2005 Насіння олійних культур. Визначення кислотності олії (ISO 729:1988, IDT)112.00 грн133.00 грн
19. ДСТУ ISO 7954:2006 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Загальні настанови з підрахунку дріжджів і мікроскопічних грибів. Техніка підрахування колоній, культивованих за температури 25<град>С (ISO 7954:1987, IDT) 112.00 грн133.00 грн
20. ДСТУ ISO 972:2008 Перець стручковий червоний, цілий чи змелений (порошкоподібний). Технічні умови (ISO 972:1997, IDT)112.00 грн133.00 грн
21. ДСТУ 4255:2003 Борошно із твердої пшениці і крупи манні. Визначання вмісту жовтого пігменту (ISO 11052:1994, MOD)112.00 грн133.00 грн
22. ДСТУ ISO 3720:2007 Чай чорний. Терміни та визначення основних понять і основні вимоги (ISO 3720:1986, IDT)112.00 грн133.00 грн
23. ДСТУ ISO 4072:2005 Кава зелена у мішках. Відбирання проб (ISO 4072:1982, IDT)112.00 грн133.00 грн



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали