Вибірка за ключовим словом «фрукти»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ 4837:2007 Фрукти та ягоди швидкозаморожені. Технічні умови347.00 грн412.00 грн
2. ДСТУ 8036:2015 Консерви фруктові для дієтичного харчування. Технічні умови324.00 грн385.00 грн
3. ДСТУ 8471:2015 Фрукти кісточкові сушені. Технічні умови280.00 грн332.00 грн
4. ДСТУ 8058:2015 Консерви фруктові, овоче-фруктові з біологічно активними компонентами для дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови280.00 грн332.00 грн
5. ДСТУ 6072:2009 Повидло. Загальні технічні умови257.00 грн305.00 грн
6. ДСТУ 6029:2008 Напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені. Технічні умови257.00 грн305.00 грн
7. ДСТУ 6075:2009 Цукати. Технічні умови235.00 грн279.00 грн
8. ДСТУ 4948:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення вмісту нітратів235.00 грн279.00 грн
9. ДСТУ 8494:2015 Фрукти насіннячкові сушені. Технічні умови212.00 грн252.00 грн
10. ДСТУ 8661:2016 Фрукти сушені. Правила приймання та методи випробувань212.00 грн252.00 грн
11. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007 Фрукти цитрусові. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-14:2004, IDT)201.00 грн239.00 грн
12. ДСТУ 6087:2009 Консерви. Соуси фруктові. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
13. ДСТУ 8641:2016 Консерви. Фрукти у фруктовому соку. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
14. ДСТУ 8017:2015 Консерви. Соуси овочево-фруктові структуровані. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
15. ДСТУ 8032:2015 Консерви. Мармеліти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
16. ДСТУ 8134:2015 Консерви. Суміші томатні для дитячого харчування. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
17. ДСТУ 8637:2016 Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
18. ДСТУ 8568:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Пакування, маркування, транспортування та зберігання145.00 грн172.00 грн
19. ДСТУ ISO 7558:2005 Фрукти та овочі. Настанова щодо фасування (ISO 7558:1988, IDT)123.00 грн146.00 грн
20. ДСТУ 7001:2009 Продукти перероблення фруктів і овочів. Метод визначання вмісту м'якоті123.00 грн146.00 грн
21. ДСТУ 8125:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Правила приймання, методи відбирання і готування проб123.00 грн146.00 грн
22. ДСТУ ISO 874-2002 Фрукти та овочі свіжі. Відбирання проб (ISO 874:1980, IDT)112.00 грн133.00 грн
23. ДСТУ 7615:2014 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Метод визначання вмісту проліну112.00 грн133.00 грн
24. ДСТУ ENV 13070:2014 Соки фруктові та овочеві. Визначання співвідношення стійкого вуглецевого ізотопу (13C/12C) в м'якоті фруктових соків. Метод мас-спектрометрії (ENV 13070:1998, IDT)112.00 грн133.00 грн



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали