Шановні партнери! Всі ціни, інформація про наявність та терміни доставки документів актуальні.

 

Вибірка за ключовим словом «фрукти»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ 4837:2007 Фрукти та ягоди швидкозаморожені. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
2. ДСТУ 6087:2009 Консерви. Соуси фруктові. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
3. ДСТУ 8637:2016 Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
4. ДСТУ 8568:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Пакування, маркування, транспортування та зберіганняуточнюйтеуточнюйте
5. ДСТУ 6075:2009 Цукати. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
6. ДСТУ 6072:2009 Повидло. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
7. ДСТУ 8471:2015 Фрукти кісточкові сушені. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
8. ДСТУ 8036:2015 Консерви фруктові для дієтичного харчування. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
9. ДСТУ ISO 874-2002 Фрукти та овочі свіжі. Відбирання проб (ISO 874:1980, IDT)уточнюйтеуточнюйте
10. ДСТУ ISO 7558:2005 Фрукти та овочі. Настанова щодо фасування (ISO 7558:1988, IDT)уточнюйтеуточнюйте
11. ДСТУ 7615:2014 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Метод визначання вмісту пролінууточнюйтеуточнюйте
12. ДСТУ 8494:2015 Фрукти насіннячкові сушені. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
13. ДСТУ 6029:2008 Напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
14. ДСТУ 7001:2009 Продукти перероблення фруктів і овочів. Метод визначання вмісту м'якотіуточнюйтеуточнюйте
15. ДСТУ 8641:2016 Консерви. Фрукти у фруктовому соку. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
16. ДСТУ 8125:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Правила приймання, методи відбирання і готування пробуточнюйтеуточнюйте
17. ДСТУ 8661:2016 Фрукти сушені. Правила приймання та методи випробуваньуточнюйтеуточнюйте
18. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007 Фрукти цитрусові. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-14:2004, IDT)уточнюйтеуточнюйте
19. ДСТУ 8017:2015 Консерви. Соуси овочево-фруктові структуровані. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
20. ДСТУ 4948:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення вмісту нітратівуточнюйтеуточнюйте
21. ДСТУ 4283.2:2007 Консерви. Соки та сокові продукти. Частина 2. Номенклатура та вимогиуточнюйтеуточнюйте
22. ДСТУ 8032:2015 Консерви. Мармеліти фруктові для дитячого харчування. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
23. ДСТУ 8058:2015 Консерви фруктові, овоче-фруктові з біологічно активними компонентами для дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
24. ДСТУ 8134:2015 Консерви. Суміші томатні для дитячого харчування. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
25. ДСТУ ENV 13070:2014 Соки фруктові та овочеві. Визначання співвідношення стійкого вуглецевого ізотопу (13C/12C) в м'якоті фруктових соків. Метод мас-спектрометрії (ENV 13070:1998, IDT)уточнюйтеуточнюйте
26. ДСТУ 8497:2015 Консерви. Фрукти натуральні. Загальні технічні умовиуточнюйтеуточнюйте
27. ДСТУ 2074:2017 Продукти перероблення овочів та фруктів. Терміни та визначення понятьуточнюйтеуточнюйте
28. ДСТУ 4947:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення вмісту мікотоксину патулінууточнюйтеуточнюйте
29. ДСТУ 3353-96 Консерви. Фрукти мариновані. Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали