Вибірка за ключовим словом «фізико-хімічні показники»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ 4135:2014 Цукерки. Загальні технічні умови358.00 грн425.00 грн
2. ДСТУ 4639:2006 Казеїн технічний. Технічні умови356.50 грн418.50 грн
3. ДСТУ 4837:2007 Фрукти та ягоди швидкозаморожені. Технічні умови347.00 грн412.00 грн
4. ДСТУ 4335:2004 Жири кондитерські, кулінарні, хлібопекарські та для молочної промисловості. Загальні технічні умови347.00 грн412.00 грн
5. ДСТУ 4588:2006 Вироби хлібобулочні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови345.00 грн405.00 грн
6. ДСТУ 4437:2005 Напівфабрикати м’ясні та м’ясорослинні посічені. Технічні умови336.00 грн399.00 грн
7. ДСТУ 4668:2006 Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови336.00 грн399.00 грн
8. ДСТУ 4492:2017 Олія соняшникова. Технічні умови336.00 грн399.00 грн
9. ДСТУ 8036:2015 Консерви фруктові для дієтичного харчування. Технічні умови324.00 грн385.00 грн
10. ДСТУ 4561:2006 Соуси салатні. Технічні умови313.00 грн372.00 грн
11. ДСТУ 8636:2016 Овочі швидкозаморожені. Загальні технічні умови291.00 грн345.00 грн
12. ДСТУ 6028:2008 Напівфабрикати з м'ясом у тістовій оболонці заморожені. Загальні технічні умови280.00 грн332.00 грн
13. ДСТУ 4803:2013 Торти і тістечка. Загальні технічні умови280.00 грн332.00 грн
14. ДСТУ 4487:2015 Майонези та майонезні соуси. Загальні технічні умови280.00 грн332.00 грн
15. ДСТУ 8058:2015 Консерви фруктові, овоче-фруктові з біологічно активними компонентами для дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови280.00 грн332.00 грн
16. ДСТУ 6072:2009 Повидло. Загальні технічні умови257.00 грн305.00 грн
17. ДСТУ 6029:2008 Напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені. Технічні умови257.00 грн305.00 грн
18. ДСТУ 4534:2006 Олія соєва. Технічні умови246.00 грн292.00 грн
19. ДСТУ 4257:2003 Напої лікеро-горілчані. Технічні умови235.00 грн279.00 грн
20. ДСТУ 4598:2006 Олія гірчична. Технічні умови235.00 грн279.00 грн
21. ДСТУ 2450:2006 Оцти з харчової сировини. Загальні технічні умови235.00 грн279.00 грн
22. ДСТУ 4554:2006 Сир кисломолочний. Технічні умови230.00 грн270.00 грн
23. ДСТУ 8686.1:2016 Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови. Частина 1. Суміші для виготовлення м’якого морозива224.00 грн266.00 грн
24. ДСТУ 4306:2016 Олія пальмова. Технічні умови постачання224.00 грн266.00 грн
25. ДСТУ 3924:2014 Шоколад. Загальні технічні умови224.00 грн266.00 грн
26. ДСТУ 2661:2010 Молоко коров'яче питне. Загальні технічні умови224.00 грн266.00 грн
27. ДСТУ 4560:2006 Майонези. Правила приймання та методи випробування224.00 грн266.00 грн
28. ДСТУ 6090:2009 Напівфабрикати концентровані. Наповнювачі з фруктів та овочів. Технічні умови218.50 грн256.50 грн
29. ДСТУ 4256:2003 Горілки і горілки особливі. Технічні умови212.00 грн252.00 грн
30. ДСТУ 8639:2016 Пюре-напівфабрикати фруктові. Загальні технічні умови212.00 грн253.00 грн
31. ДСТУ 4608:2006 Чіпси і снеки картопляні. Загальні технічні умови212.00 грн252.00 грн
32. ДСТУ 8494:2015 Фрукти насіннячкові сушені. Технічні умови212.00 грн252.00 грн
33. ДСТУ 7072:2009 Напої міцні з плодових спиртів. Технічні умови212.00 грн252.00 грн
34. ДСТУ 4836:2007 Сидри. Загальні технічні умови212.00 грн252.00 грн
35. ДСТУ 5065:2008 Олія оливкова. Технічні умови постачання212.00 грн252.00 грн
36. ДСТУ 4849:2007 Напої кавові розчинні. Загальні технічні умови201.00 грн239.00 грн
37. ДСТУ 7709:2015 Сухарі здобні пшеничні. Традиційний асортимент. Загальні вимоги201.00 грн239.00 грн
38. ДСТУ 4700:2006 Коньяки України. Технічні умови201.00 грн239.00 грн
39. ДСТУ 7681:2015 Консерви м'ясні «М'ясо птиці у власному соку».Загальні технічні умови201.00 грн239.00 грн
40. ДСТУ 4585:2006 Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні умови190.00 грн226.00 грн
41. ДСТУ 6087:2009 Консерви. Соуси фруктові. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
42. ДСТУ 281-95 Консерви. Соуси делікатесні. Технічні умови190.00 грнуточнюйте
43. ДСТУ 7707:2015 Вироби булочні. Традиційний асортимент. Загальні вимоги190.00 грн226.00 грн
44. ДСТУ 4562:2006 Олія кокосова. Технічні умови постачання190.00 грн226.00 грн
45. ДСТУ 8135:2015 Продукти прикорму для дитячого харчування. Консерви м’ясні. Загальні технічні умови190.00 грн226.00 грн
46. ДСТУ 8643:2016 Картопля сушена. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
47. ДСТУ 8641:2016 Консерви. Фрукти у фруктовому соку. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
48. ДСТУ 281-95 Консерви. Соуси делікатесні. Технічні умови190.00 грнуточнюйте
49. ДСТУ 6035:2008 Вермути. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
50. ДСТУ 8645:2016 Зелень петрушки, селери та кропу сушена. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
51. ДСТУ 8084:2015 Продукти сухі овоче-молочні і фруктово-молочні із зерновими добавками для дитячого харчування. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
52. ДСТУ 4623:2006 Цукор білий. Технічні умови182.00 грн210.00 грн
53. ДСТУ 4583:2006 Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна. Загальні технічні умови179.00 грн212.00 грн
54. ДСТУ 3893:2016 Карамель. Загальні технічні умови179.00 грн212.00 грн
55. ДСТУ 6047:2008 Олія волоського горіха. Технічні умови179.00 грн212.00 грн
56. ДСТУ 2717:2006 Концентрати харчові. Суміші пряноароматичні для перших і других обідніх страв. Загальні технічні умови179.00 грн212.00 грн
57. ДСТУ 8642:2016 Капуста квашена. Технічні умови179.00 грн212.00 грн
58. ДСТУ 7521:2014 Напівфабрикат кондитерський. Сухі суміші для “Гарячого шоколаду”. Загальні технічні умови172.50 грн202.50 грн
59. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна харчова. Загальні технічні умови168.00 грн199.00 грн
60. ДСТУ 7708:2015 Здоба українська. Традиційний асортимент. Загальні вимоги168.00 грн199.00 грн
61. ДСТУ 4842:2007 Порошок гірчичний. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
62. ДСТУ 4587:2006 Вироби булочні. Загальні технічні умови168.00 грн199.00 грн
63. ДСТУ 7165:2010 Горошок зелений консервований. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
64. ДСТУ 4848:2007 Напівфабрикати кондитерські. Маси горіхові та шоколадно-горіхові. Загальні технічні умови168.00 грн199.00 грн
65. ДСТУ 8008:2015 Консерви. Салати десертні. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
66. ДСТУ 8000:2015 Консерви. Салати та соуси гарбузові. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
67. ДСТУ 8017:2015 Консерви. Соуси овочево-фруктові структуровані. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
68. ДСТУ 1055:2006 Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
69. ДСТУ 8032:2015 Консерви. Мармеліти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
70. ДСТУ 8057:2015 Консерви. Добавки фруктові та овочеві для збагачення продуктів дитячого харчування. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
71. ДСТУ 8087:2015 Консерви. Пудинги фруктові та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
72. ДСТУ 8134:2015 Консерви. Суміші томатні для дитячого харчування. Технічні умови168.00 грн199.00 грн
73. ДСТУ 5033:2008 Соапсток. Технічні умови156.00 грн186.00 грн
74. ДСТУ 7374:2013 Пасти шоколадні. Технічні умови156.00 грн186.00 грн
75. ДСТУ 8686.2:2016 Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови. Частина 2. Морозиво м’яке156.00 грн186.00 грн
76. ДСТУ 1052:2005 Гірчиця харчова. Загальні технічні умови156.00 грн186.00 грн
77. ДСТУ 6036:2008 Вина плодово-ягідні. Загальні технічні умови156.00 грн186.00 грн
78. ДСТУ 4649:2006 Мед з фітодобавками. Технічні умови156.00 грн186.00 грн
79. ДСТУ 8637:2016 Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
80. ДСТУ 7990:2015 Консерви. Закуски з квашених овочів. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
81. ДСТУ 4650:2006 Спирт етиловий ректифікований „Номінал”. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
82. ДСТУ 4429:2017 Галети. Загальні технічні умови145.00 грн172.00 грн
83. ДСТУ 4052:2017 Крекер. Загальні технічні умови145.00 грн172.00 грн
84. ДСТУ 4333:2018 Мармелад. Загальні технічні умови145.00 грн172.00 грн
85. ДСТУ 8070:2015 Кальвадоси України. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
86. ДСТУ 8053:2015 Консерви «Кабачки по-українськи». Технічні умови145.00 грн172.00 грн
87. ДСТУ 8112:2015 Суміш сольова пряна. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
88. ДСТУ 4843:2007 Ядро соняшникового насіння. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
89. ДСТУ 8172:2015 Шоколад у порошку. Загальні технічні умови145.00 грн172.00 грн
90. ДСТУ 7007:2009 Мед штучний. Технічні умови145.00 грн172.00 грн
91. ДСТУ 2435:2007 Сливи сушені. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
92. ДСТУ 7376:2013 Какао-макуха. Загальні технічні умови123.00 грн146.00 грн
93. ДСТУ 4764:2007 Скраби косметичні. Загальні технічні умови123.00 грн146.00 грн
94. ДСТУ 7702:2015 Борошно гречане. Технічні умови123.00 грн146.00 грн
95. ДСТУ 4645:2006 Виноматеріали коньячні. Загальні технічні умови123.00 грн146.00 грн
96. ДСТУ 4460:2018 Вироби бісквітні. Загальні технічні умови123.00 грн146.00 грн
97. ДСТУ 4033:2018 Вафлі. Загальні технічні умови123.00 грн146.00 грн
98. ДСТУ ISO 7926:2015 Естрагон зневоднений (Artemisia dracunculus Linnaeus). Технічні умови (ISO 7926:1991, IDT)112.00 грн133.00 грн
99. ДСТУ 2435:2007 Сливи сушені. Технічні умови112.00 грн133.00 грн
100. ДСТУ 4284:2004 Спирт етиловий ректифікований абсолютований. Технічні умови112.00 грн133.00 грн
101. ДСТУ 8028:2015 Порошок із плодових вичавок. Технічні умови112.00 грн133.00 грн
102. ГСТУ 320.00149943.010-98 Паливо пічне побутове (ППП). Технічні умовиуточнюйтеуточнюйте



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали