Друковані нормативні видання (загальна класифікація за КВЕД) > Друковані видання: 01.040.67 Технологія виробництва харчових продуктів (Словники термінів)

 

Друковані видання: 01.040.67 Технологія виробництва харчових продуктів (Словники термінів)


 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 2633:2017 Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять
 
ДСТУ 2633:2017 Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять
М'яка палітурка.
 
Вартість: 237.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 5013:2008 Водорості та трави морські. Номенклатура біологічна і товарна
 
ДСТУ 5013:2008 Водорості та трави морські. Номенклатура біологічна і товарна
М'яка палітурка.
 
Вартість: 209.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 2633:2017 Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять
 
ДСТУ 2633:2017 Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять
М'яка палітурка.
 
Вартість: 237.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 2789:2015 Плоди свіжі. Терміни та визначення понять
 
ДСТУ 2789:2015 Плоди свіжі. Терміни та визначення понять
М'яка палітурка.
 
Вартість: 209.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 2368:2017 Напої безалкогольні. Виробництво. Терміни та визначення понять
 
ДСТУ 2368:2017 Напої безалкогольні. Виробництво. Терміни та визначення понять
М'яка палітурка.
 
Вартість: 199.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 2567:2007 Цукрове виробництво. Терміни та визначення понять
 
ДСТУ 2567:2007 Цукрове виробництво. Терміни та визначення понять
М'яка палітурка.
 
Вартість: 446.50 грн.
 

 



 

 

 
Copyright © 2003-2018 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали