Друковані нормативні видання (загальна класифікація за КВЕД) > Друковані видання: 07.100.30 Харчова мікробіологія

 

Друковані видання: 07.100.30 Харчова мікробіологія


 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8684:2016 Мед і продукти бджільництва. Готування проб і розведень для мікробіологічного досліджування
 
ДСТУ 8684:2016 Мед і продукти бджільництва. Готування проб і розведень для мікробіологічного досліджування
М'яка палітурка.
 
Вартість: 123.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 7444:2013 Продукти харчові. Методи виявлення бактерій родів Proteus, Morganella, Providencia
 
ДСТУ 7444:2013 Продукти харчові. Методи виявлення бактерій родів Proteus, Morganella, Providencia
М'яка палітурка.
 
Вартість: 180.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ ISO 21528-1:2014 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення і підрахування ентеробактерій (Enterobacteriaceae). Частина 1. Виявлення та підрахування за методикою НІЧ з попереднім збагаченням (ISO 21528-1:2004, IDT)
 
ДСТУ ISO 21528-1:2014 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення і підрахування ентеробактерій (Enterobacteriaceae). Частина 1. Виявлення та підрахування за методикою НІЧ з попереднім збагаченням (ISO 21528-1:2004, IDT)
М'яка палітурка.
 
Вартість: 142.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8535:2015 Продукти харчові. Методи культивування мікроорганізмів
 
ДСТУ 8535:2015 Продукти харчові. Методи культивування мікроорганізмів
М'яка палітурка.
 
Вартість: 161.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8534:2015 Продукти харчові. Метод виявлення та визначання кількості ентерококів
 
ДСТУ 8534:2015 Продукти харчові. Метод виявлення та визначання кількості ентерококів
М'яка палітурка.
 
Вартість: 161.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ ISO/TS 16649-3:2014 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод підраховування ?-глюкуронідаза-позитивних бактерій Escherichia coli. Частина 3. Метод найімовірнішої кількості з використовуванням 5-бром-4-хлор-3-індоліл-?-D-глюкуроніду (ISO/TS 16649-3:2005, IDT)
 
ДСТУ ISO/TS 16649-3:2014 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод підраховування ?-глюкуронідаза-позитивних бактерій Escherichia coli. Частина 3. Метод найімовірнішої кількості з використовуванням 5-бром-4-хлор-3-індоліл-?-D-глюкуроніду (ISO/TS 16649-3:2005, IDT)
М'яка палітурка.
 
Вартість: 114.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8040:2015 Продукти харчові. Метод виявлення та визначання Bacillus cereus
 
ДСТУ 8040:2015 Продукти харчові. Метод виявлення та визначання Bacillus cereus
М'яка палітурка.
 
Вартість: 171.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8104:2015 Яйця харчові, продукти яєчні. Методи визначення мікробіологічних показників
 
ДСТУ 8104:2015 Яйця харчові, продукти яєчні. Методи визначення мікробіологічних показників
М'яка палітурка.
 
Вартість: 408.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8397:2015 Молоко і молочні продукти. Методи якісного визначання антибіотиків, сульфаніламідів та інших інгібіторів
 
ДСТУ 8397:2015 Молоко і молочні продукти. Методи якісного визначання антибіотиків, сульфаніламідів та інших інгібіторів
М'яка палітурка.
 
Вартість: 199.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ-Н CAC/GL-30:2016 (CAC/GL:1999, IDT) Продукти харчові. Мікробіологічний ризик. Принципи та настанови щодо проведення оцінювання
 
ДСТУ-Н CAC/GL-30:2016 (CAC/GL:1999, IDT) Продукти харчові. Мікробіологічний ризик. Принципи та настанови щодо проведення оцінювання
М'яка палітурка.
 
Вартість: 82.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8448:2015 Продукти харчові консервовані. Відбирання проб і готування їх до випробування
 
ДСТУ 8448:2015 Продукти харчові консервовані. Відбирання проб і готування їх до випробування
М'яка палітурка.
 
Вартість: 123.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8381:2015 М'ясо та м'ясні продукти. Організація та методи мікробіологічних досліджень
 
ДСТУ 8381:2015 М'ясо та м'ясні продукти. Організація та методи мікробіологічних досліджень
М'яка палітурка.
 
Вартість: 456.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ ISO 7954:2006 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Загальні настанови з підрахунку дріжджів і мікроскопічних грибів. Техніка підрахування колоній, культивованих за температури 25<град>С (ISO 7954:1987, IDT)
 
ДСТУ ISO 7954:2006 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Загальні настанови з підрахунку дріжджів і мікроскопічних грибів. Техніка підрахування колоній, культивованих за температури 25<град>С (ISO 7954:1987, IDT)
М'яка палітурка.
 
Вартість: 95.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ ISO 18593:2006 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Мікробіологічний аналіз із використанням відбитків і змивів з поверхонь (ISO 18593:2004, IDT)
 
ДСТУ ISO 18593:2006 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Мікробіологічний аналіз із використанням відбитків і змивів з поверхонь (ISO 18593:2004, IDT)
М'яка палітурка.
 
Вартість: 104.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8435:2015 Ветеринарна медицина. Метод визначення антагоністичних властивостей молочнокислих бактерій
 
ДСТУ 8435:2015 Ветеринарна медицина. Метод визначення антагоністичних властивостей молочнокислих бактерій
М'яка палітурка.
 
Вартість: 180.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8535:2015 Продукти харчові. Методи культивування мікроорганізмів
 
ДСТУ 8535:2015 Продукти харчові. Методи культивування мікроорганізмів
М'яка палітурка.
 
Вартість: 161.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ ISO 4832:2015 Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Горизонтальний метод підрахування коліформ. Метод підрахування колоній (ISO 4832:2006, IDT)
 
ДСТУ ISO 4832:2015 Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Горизонтальний метод підрахування коліформ. Метод підрахування колоній (ISO 4832:2006, IDT)
М'яка палітурка.
 
Вартість: 104.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ ISO 11290-1:2003 Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення та підрахування Listeria monocytogenes. Частина 1. Метод виявлення (ISO 11290-1:1996, IDT)
 
ДСТУ ISO 11290-1:2003 Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення та підрахування Listeria monocytogenes. Частина 1. Метод виявлення (ISO 11290-1:1996, IDT)
М'яка палітурка.
 
Вартість: 209.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8630:2016 Продукти харчові. Методи виявлення та визначання кількості осмотолерантних дріжджів і плісеневих грибів
 
ДСТУ 8630:2016 Продукти харчові. Методи виявлення та визначання кількості осмотолерантних дріжджів і плісеневих грибів
М'яка палітурка.
 
Вартість: 142.50 грн.
 

 



 

 

 
Copyright © 2003-2018 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали