Друковані нормативні видання (загальна класифікація за КВЕД) > Друковані видання: 67.050 Загальні методи перевіряння та аналізування харчових продуктів

 

Друковані видання: 67.050 Загальні методи перевіряння та аналізування харчових продуктів


  2
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8004:2015 Концентрати харчові. Методи визначання вологи
 
ДСТУ 8004:2015 Концентрати харчові. Методи визначання вологи
М'яка палітурка.
 
Вартість: 95.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 7804:2015 Продукти переробляння фруктів та овочів. Методи визначання сухих речовин або вологи
 
ДСТУ 7804:2015 Продукти переробляння фруктів та овочів. Методи визначання сухих речовин або вологи
М'яка палітурка.
 
Вартість: 180.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8396:2015 Молоко коров'яче. Визначення масової частки жиру, білка, лактози, сухої речовини методом інфрачервоної спектрометрії (експрес-метод)
 
ДСТУ 8396:2015 Молоко коров'яче. Визначення масової частки жиру, білка, лактози, сухої речовини методом інфрачервоної спектрометрії (експрес-метод)
М'яка палітурка.
 
Вартість: 104.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8403:2015 Продукти перероблення фруктів. Метод визначання здатності фруктово-яг ідного пюре у творювати желе та пат
 
ДСТУ 8403:2015 Продукти перероблення фруктів. Метод визначання здатності фруктово-яг ідного пюре у творювати желе та пат
М'яка палітурка.
 
Вартість: 133.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ ISO 1026:2013 Продукти плодоовочеві. Метод визначення вмісту сухих речовин сушінням в умовах зниженого тиску та вмісту води азеотропним переганянням (ISO 1026:1982, IDT)
 
ДСТУ ISO 1026:2013 Продукти плодоовочеві. Метод визначення вмісту сухих речовин сушінням в умовах зниженого тиску та вмісту води азеотропним переганянням (ISO 1026:1982, IDT)
М'яка палітурка.
 
Вартість: 104.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 7648:2014 Харчові продукти. Вимоги до методів відбирання проб для арбітражного контролю вмісту бенз(а)пірену
 
ДСТУ 7648:2014 Харчові продукти. Вимоги до методів відбирання проб для арбітражного контролю вмісту бенз(а)пірену
М'яка палітурка.
 
Вартість: 95.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 7972:2015 Риба та рибні продукти. Правила приймання, методи відбирання проб
 
ДСТУ 7972:2015 Риба та рибні продукти. Правила приймання, методи відбирання проб
М'яка палітурка.
 
Вартість: 209.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 7992:2015 М'ясо та м’ясна сировина. Методи відбирання проб та органолептичного оцінювання свіжості
 
ДСТУ 7992:2015 М'ясо та м’ясна сировина. Методи відбирання проб та органолептичного оцінювання свіжості
М'яка палітурка.
 
Вартість: 95.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 7999:2015 Продукти харчові. Методи визначання молочнокислих бактерій
 
ДСТУ 7999:2015 Продукти харчові. Методи визначання молочнокислих бактерій
М'яка палітурка.
 
Вартість: 456.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8535:2015 Продукти харчові. Методи культивування мікроорганізмів
 
ДСТУ 8535:2015 Продукти харчові. Методи культивування мікроорганізмів
М'яка палітурка.
 
Вартість: 161.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8534:2015 Продукти харчові. Метод виявлення та визначання кількості ентерококів
 
ДСТУ 8534:2015 Продукти харчові. Метод виявлення та визначання кількості ентерококів
М'яка палітурка.
 
Вартість: 161.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8446:2015 Продукти харчові. Методи визначення кількості мезофільних аеробних та факультативно анаеробних мікроорганізмів
 
ДСТУ 8446:2015 Продукти харчові. Методи визначення кількості мезофільних аеробних та факультативно анаеробних мікроорганізмів
М'яка палітурка.
 
Вартість: 152.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8447:2015 Продукти харчові. Метод визначення дріжджів і плісеневих грибів
 
ДСТУ 8447:2015 Продукти харчові. Метод визначення дріжджів і плісеневих грибів
М'яка палітурка.
 
Вартість: 142.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8402:2015 Продукти перероблення фруктів та овочів. Рефрактометричний метод визначання вмісту розчинних сухих речовин
 
ДСТУ 8402:2015 Продукти перероблення фруктів та овочів. Рефрактометричний метод визначання вмісту розчинних сухих речовин
М'яка палітурка.
 
Вартість: 180.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8449:2015 Продукти харчові консервовані. Методи визначення органолептичних показників, маси нетто чи об’єму та масової частки складових частин
 
ДСТУ 8449:2015 Продукти харчові консервовані. Методи визначення органолептичних показників, маси нетто чи об’єму та масової частки складових частин
М'яка палітурка.
 
Вартість: 123.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8253:2015 М'ясо птиці. Методи хімічного аналізування свіжості
 
ДСТУ 8253:2015 М'ясо птиці. Методи хімічного аналізування свіжості
М'яка палітурка.
 
Вартість: 161.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 7103:2009 Пиво. Методи визначання органолептичних показників та об'єму продукції
 
ДСТУ 7103:2009 Пиво. Методи визначання органолептичних показників та об'єму продукції
М'яка палітурка.
 
Вартість: 95.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 7621:2014 Продукти білкові рослинного походження. Макухи та шроти. Метод визначення вмісту вологи та летких речовин
 
ДСТУ 7621:2014 Продукти білкові рослинного походження. Макухи та шроти. Метод визначення вмісту вологи та летких речовин
М'яка палітурка.
 
Вартість: 114.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8035:2015 Продукти перероблення фруктів та овочів. Метод визначення вмісту сульфатів
 
ДСТУ 8035:2015 Продукти перероблення фруктів та овочів. Метод визначення вмісту сульфатів
М'яка палітурка.
 
Вартість: 104.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 7617:2014 Продукти харчові. Метод визначення засвоюваності білка
 
ДСТУ 7617:2014 Продукти харчові. Метод визначення засвоюваності білка
М'яка палітурка.
 
Вартість: 114.00 грн.
 

  2
 



 

 

 
Copyright © 2003-2018 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали