Друковані нормативні видання (загальна класифікація за КВЕД) > Друковані видання: 67.080.20 Овочі та продукти їх переробляння

 

Друковані видання: 67.080.20 Овочі та продукти їх переробляння


  2 3
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 7547:2014 Консерви. Кабачки консервовані. Технічні умови
 
ДСТУ 7547:2014 Консерви. Кабачки консервовані. Технічні умови
М'яка палітурка.
 
Вартість: 133.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8107:2015 Салат свіжий. Технічні умови
 
ДСТУ 8107:2015 Салат свіжий. Технічні умови
М'яка палітурка.
 
Вартість: 114.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8083:2015 Консерви із солодкого перцю. Технічні умови
 
ДСТУ 8083:2015 Консерви із солодкого перцю. Технічні умови
М'яка палітурка.
 
Вартість: 142.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 7991:2015 Консерви. Буряки і морква гарнірні. Технічні умови
 
ДСТУ 7991:2015 Консерви. Буряки і морква гарнірні. Технічні умови
М'яка палітурка.
 
Вартість: 133.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8595:2015 Цибуля-порей свіжа. Технічні умови
 
ДСТУ 8595:2015 Цибуля-порей свіжа. Технічні умови
М'яка палітурка.
 
Вартість: 114.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ ISO 9719-2001 Коренеплоди. Зберігання на холоді і транспортування в охолодженому стані (ISO 9719:1995, IDT)
 
ДСТУ ISO 9719-2001 Коренеплоди. Зберігання на холоді і транспортування в охолодженому стані (ISO 9719:1995, IDT)
М'яка палітурка.
 
Вартість: 95.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ ISO 9930-2001 Квасоля овочева. Зберігання та транспортування в охолодженому стані (ISO 9930:1993, IDT)
 
ДСТУ ISO 9930-2001 Квасоля овочева. Зберігання та транспортування в охолодженому стані (ISO 9930:1993, IDT)
М'яка палітурка.
 
Вартість: 95.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8639:2016 Пюре-напівфабрикати фруктові. Загальні технічні умови
 
ДСТУ 8639:2016 Пюре-напівфабрикати фруктові. Загальні технічні умови
М'яка палітурка.
 
Вартість: 180.90 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 4993:2008 Картопля для промислового переробляння. Технічні умови
 
ДСТУ 4993:2008 Картопля для промислового переробляння. Технічні умови
М'яка палітурка.
 
Вартість: 95.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8640:2016 Соки-напівфабрикати фруктові натуральні асептичного консервування. Технічні умови
 
ДСТУ 8640:2016 Соки-напівфабрикати фруктові натуральні асептичного консервування. Технічні умови
М'яка палітурка.
 
Вартість: 152.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ ISO 9376-2001 Картопля рання. Настанови щодо охолоджування та транспортування в охолодженому станi (ISO 9376:1988, IDT)
 
ДСТУ ISO 9376-2001 Картопля рання. Настанови щодо охолоджування та транспортування в охолодженому станi (ISO 9376:1988, IDT)
М'яка палітурка.
 
Вартість: 95.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 4696:2006 Консерви. Гриби мариновані та відварені. Технічні умови
 
ДСТУ 4696:2006 Консерви. Гриби мариновані та відварені. Технічні умови
М'яка палітурка.
 
Вартість: 247.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 6085:2009 Консерви. Перець солодкий маринований. Технічні умови
 
ДСТУ 6085:2009 Консерви. Перець солодкий маринований. Технічні умови
М'яка палітурка.
 
Вартість: 142.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ ISO 6659-2002 Перець солодкий. Настанови щодо зберігання і транспортування в охолодженому стані (ISO 6659:1981, IDT)
 
ДСТУ ISO 6659-2002 Перець солодкий. Настанови щодо зберігання і транспортування в охолодженому стані (ISO 6659:1981, IDT)
М'яка палітурка.
 
Вартість: 95.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8471:2015 Фрукти кісточкові сушені. Технічні умови
 
ДСТУ 8471:2015 Фрукти кісточкові сушені. Технічні умови
М'яка палітурка.
 
Вартість: 237.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ ЕЭК ООН FFV-28:2007 Перець солодкий стручковий. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-28:2001, IDT)
 
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-28:2007 Перець солодкий стручковий. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-28:2001, IDT)
М'яка палітурка.
 
Вартість: 123.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 4608:2006 Чіпси і снеки картопляні. Загальні технічні умови
 
ДСТУ 4608:2006 Чіпси і снеки картопляні. Загальні технічні умови
М'яка палітурка.
 
Вартість: 180.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ ISO 1673-2002 Цибуля ріпчаста. Настанови щодо зберігання (ISO 1673:1991, IDT)
 
ДСТУ ISO 1673-2002 Цибуля ріпчаста. Настанови щодо зберігання (ISO 1673:1991, IDT)
М'яка палітурка.
 
Вартість: 95.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ ISO 6663-2002 Часник. Зберігання в холоді (ISO 6663:1995, IDT)
 
ДСТУ ISO 6663-2002 Часник. Зберігання в холоді (ISO 6663:1995, IDT)
М'яка палітурка.
 
Вартість: 95.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8092:2015 Консерви. Овочі мариновані. Технічні умови
 
ДСТУ 8092:2015 Консерви. Овочі мариновані. Технічні умови
М'яка палітурка.
 
Вартість: 256.50 грн.
 

  2 3
 



 

 

 
Copyright © 2003-2018 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали