Друковані нормативні видання (загальна класифікація за КВЕД) > Друковані видання: 67.220.10 Прянощі та приправи

 

Друковані видання: 67.220.10 Прянощі та приправи


 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 4561:2006 Соуси салатні. Технічні умови
 
ДСТУ 4561:2006 Соуси салатні. Технічні умови
М'яка палітурка.
 
Вартість: 266.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8007:2015 Прянощі. Коріандр. Технічні умови
 
ДСТУ 8007:2015 Прянощі. Коріандр. Технічні умови
М'яка палітурка.
 
Вартість: 104.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 2717:2006 Концентрати харчові. Суміші пряноароматичні для перших і других обідніх страв. Загальні технічні умови
 
ДСТУ 2717:2006 Концентрати харчові. Суміші пряноароматичні для перших і других обідніх страв. Загальні технічні умови
М'яка палітурка.
 
Вартість: 152.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 4842:2007 Порошок гірчичний. Технічні умови
 
ДСТУ 4842:2007 Порошок гірчичний. Технічні умови
М'яка палітурка.
 
Вартість: 142.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 1052:2005 Гірчиця харчова. Загальні технічні умови
 
ДСТУ 1052:2005 Гірчиця харчова. Загальні технічні умови
М'яка палітурка.
 
Вартість: 133.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 8005:2015 Прянощі. Імбир. Технічні умови
 
ДСТУ 8005:2015 Прянощі. Імбир. Технічні умови
М'яка палітурка.
 
Вартість: 104.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 4487:2015 Майонези та майонезні соуси. Загальні технічні умови
 
ДСТУ 4487:2015 Майонези та майонезні соуси. Загальні технічні умови
М'яка палітурка.
 
Вартість: 237.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ ISO 7926:2015 Естрагон зневоднений (Artemisia dracunculus Linnaeus). Технічні умови (ISO 7926:1991, IDT)
 
ДСТУ ISO 7926:2015 Естрагон зневоднений (Artemisia dracunculus Linnaeus). Технічні умови (ISO 7926:1991, IDT)
М'яка палітурка.
 
Вартість: 95.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ ISO 959-1:2008 Перець (Piper nigrum L.) горошком чи змелений. Технічні умови. Частина 1. Чорний перець (ISO 959-1:1998, IDT)
 
ДСТУ ISO 959-1:2008 Перець (Piper nigrum L.) горошком чи змелений. Технічні умови. Частина 1. Чорний перець (ISO 959-1:1998, IDT)
М'яка палітурка.
 
Вартість: 114.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 4753:2007 Цикорій коренеплідний. Коренеплоди для промислового переробляння. Технічні умови
 
ДСТУ 4753:2007 Цикорій коренеплідний. Коренеплоди для промислового переробляння. Технічні умови
М'яка палітурка.
 
Вартість: 95.00 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ 7411:2013 Прянощі. Мускатний горіх. Технічні умови
 
ДСТУ 7411:2013 Прянощі. Мускатний горіх. Технічні умови
М'яка палітурка.
 
Вартість: 104.50 грн.
 
  ДО КОШИКА 

 

Друковане видання ДСТУ ISO 972:2008 Перець стручковий червоний, цілий чи змелений (порошкоподібний). Технічні умови (ISO 972:1997, IDT)
 
ДСТУ ISO 972:2008 Перець стручковий червоний, цілий чи змелений (порошкоподібний). Технічні умови (ISO 972:1997, IDT)
М'яка палітурка.
 
Вартість: 95.00 грн.
 

 



 

 

 
Copyright © 2003-2018 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали