Білий шоколад

харчовий продукт, отриманий із какао-масла, молока чи молочних продуктів та цукрів, який містить не менше 20 % какао-масла, не менше 14 % молочних продуктів, отриманих повною або частковою дегідратацією незбираного молока, частково або повністю знежиреного молока, вершків, дегідратованого молочного жиру в перерахунку на сухі речовини (зокрема не менше ніж 3,5 % молочного жиру).

(Міністерство аграрної політики та продовольства України, Наказ "Про затвердження Вимог до продуктів з какао та шоколаду" від 13.04.2016 N 157 (Наказ N 157))

...

 

Доступ до документа «Наказ від 13.04.2016 № 157 Білий шоколад» обмежений. Весь текст доступний користувачам Норматив PRO.

 

 




 
 
Copyright © 2003-2018 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали