Нормативні документи з санітарно-епідеміологічного нагляду > Санітарія > Гігієна > Гігієна харчування
Гігієна харчування
1 2 3 4 5 6 7 8 9

- ДСТУ 4645:2006 Виноматеріали коньячні. Загальні технічні умови
- ДСТУ 2435:2007 Сливи сушені. Технічні умови
- ДСТУ 4650:2006 Спирт етиловий ректифікований „Номінал”. Технічні умови
- ДСТУ 7196:2010 Забрус. Технічні умови
- ДСТУ 3127-95 Обніжжя бджолине (пилок квітковий) і його суміші. Технічні умови
- Лист N 1311/898-18 від 12.02.2018 р. Щодо особливостей проведення контролю дерев'яного пакувального матеріалу
- ДСТУ 4836:2007 Сидри. Загальні технічні умови
- ДСТУ 3805-98 Кавуни продовольчі свіжі. Технічні умови
- ДСТУ 4848:2007 Напівфабрикати кондитерські. Маси горіхові та шоколадно-горіхові. Загальні технічні умови
- ДСТУ 7130:2009 Спирт етиловий ректифікований, горілки, напої лікеро-горілчані. Критерії оцінювання справжності
- Норми забезпечення столово-кухонним посудом, обладнанням, інвентарем та мийними засобами Національної гвардії України на мирний час
- Порядок застосування Норм забезпечення столово-кухонним посудом, обладнанням, інвентарем та мийними засобами Національної гвардії України на мирний час
- ДСТУ 4429:2017 Галети. Загальні технічні умови
- ДСТУ 2368:2017 Напої безалкогольні. Виробництво. Терміни та визначення понять
- ДСТУ 4052:2017 Крекер. Загальні технічні умови
- ДСТУ 2567:2007 Цукрове виробництво. Терміни та визначення понять
- ДСТУ 3797-98 (ГОСТ 2654-98) Консерви. Ікра овочева. Технічні умови
- ДСТУ 4008-2001 Консерви. Соки фруктові, овочеві та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умови
- ДСТУ 5065:2008 Олія оливкова. Технічні умови постачання
- ДСТУ ISO 959-1:2008 Перець (Piper nigrum L.) горошком чи змелений. Технічні умови. Частина 1. Чорний перець (ISO 959-1:1998, IDT)
- ДСТУ 8474:2015 Плоди калини звичайної. Технічні умови
- ДСТУ 8212:2015 Цикорій розчинний. Технічні умови
- ДСТУ 8211:2015 Цикорій коренеплідний смажений. Технічні умови
- ДСТУ 8210:2015 Цикорій коренеплідний сушений. Технічні умови
- ДСТУ 2438:2014 Виноград свіжий столовий. Технічні умови
- Лист N 602-1311/2546-18 від 13.04.2018 р. Щодо отримання нотифікацій про невідповідність фітосанітарних заходам дерев'яного пакувального матеріалу
- ДСТУ 7043:2009 Вироби макаронні. Загальні технічні умови
- ДСТУ 7813:2015 Риба пряно-копчена. Технічні умови
- ДСТУ 4753:2007 Цикорій коренеплідний. Коренеплоди для промислового переробляння. Технічні умови
- ДСТУ 7411:2013 Прянощі. Мускатний горіх. Технічні умови
- ДСТУ 4899:2007 Варення. Загальні технічні умови
- ДСТУ 8645:2016 Зелень петрушки, селери та кропу сушена. Технічні умови
- ДСТУ 8672:2016 Квасоля продовольча. Технічні умови
- ДСТУ ISO 972:2008 Перець стручковий червоний, цілий чи змелений (порошкоподібний). Технічні умови (ISO 972:1997, IDT)
- ДСТУ EN 1230-1:2006 Папір і картон, що контактують з харчовими продуктами. Сенсорний аналіз. Частина 1. Запах (EN 1230-1:2001, IDT)
- ДСТУ-Н GL 32:2015 Продукти харчові органічно вироблені. Настанови щодо виробництва, перероблення, маркування та продажу (GL 32-1999. Rev. І-2001, IDT)
- ДСТУ 8623:2016 Ревінь свіжий. Технічні умови
- Порядок контролю за якістю послуг з харчування особового складу Збройних Сил
- Правила виробництва коньяків України
- ДСТУ 3246-95 Томати свіжі. Технічні умови
- ДСТУ 3247-95 Огірки свіжі. Технічні умови
- ДСТУ 3280-95 Капуста цвітна свіжа. Технічні умови
- ДСТУ 286-91 Морква столова молода свіжа. Технічні умови
- ДСТУ 2164-93 Вина виноградні. Терміни та визначення
- ДСТУ 318-91 Кабачки свіжі. Технічні умови
- ДСТУ 3234-95 Цибуля ріпчаста свіжа. Технічні умови
- ДСТУ 4343:2004 Йогурти. Загальні технічні умови
- ДСТУ 7770:2015 Матеріали фільтрувальні. Картон фільтрувальний для харчових рідин. Технічні умови
- ДСТУ 2212:2003 Молочна промисловість. Виробництво молока та кисломолочних продуктів. Терміни та визначення понять
- ДСТУ 4284:2004 Спирт етиловий ректифікований абсолютований. Технічні умови
1 2 3 4 5 6 7 8 9
