Нормативні документи з санітарно-епідеміологічного нагляду > Санітарія > Гігієна
Гігієна
1

- ДСТУ UN/ECE R 24-03:2005 Єдині технічні приписи щодо: І.Офіційного затвердження двигунів із запалюванням від стискання стосовно димності відпрацьованих газів. ІІ.Офіційного затвердження колісних транспортних засобів стосовно встановлення на них двигунів із запалюванням від стискання, офіційно затверджених за типом конструкції. ІІІ. Офіційного затвердження колісних транспортних засобів з двигунами із запалюванням від стискання стосовно димності відпрацьованих газів. IV. Вимірювання потужності двигунів із запалюванням від стискання (UN/ECE R 24-03:1986, IDT)
Критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності, пов'язаної з торгівлею рідким паливом з біомаси (крім біоетанолу) і біогазом, та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю)- ДСП 173-96 Державні санітарні правила планування та забудови населених пунктів
- Закон України N 287-VIII Про побічні продукти тваринного походження, не призначені для споживання людиною
- Гранично допустимі концентрації (ГДК) хімічних чинників в повітрі робочої зони
- ДСТУ-Н CODEX STAN 192:2014 Харчові добавки. Номенклатура та загальні вимоги (CODEX STAN 192-1995, Rev.9-2008, IDT)
СанПиН 982-72 Санитарные правила устройства, оборудования и содержания баньСанПиН 4630-88 Санитарные правила и нормы охраны поверхностных вод от загрязненияСанПиН 1437-76 Инструктивно-методические указания по устройству, эксплуатации и санитарному контролю плавательных бассейнов с морской водойСанПиН 42-128-4690-88 Санитарные правила содержания территорий населенных мест- Рекомендовані норми технічного оснащення закладів громадського харчування
- Правила роботи закладів (підприємств) громадського харчування
ДСП 201-97 Державні санітарні норми по охороні атмосферного повітря населених пунктів (від забруднення хімічними та біологічними речовинами)- ДСТУ 3862-99 Ресторанне господарство. Терміни та визначення
- Нормы оснащения предприятий общественного питания посудой, столовыми приборами, мебелью и кухонным инвентарем
- Методичні рекомендації для проведення атестації робочих місць за умовами праці
- Правила медичного забезпечення і контролю польотів цивільної авіації України. /Звід авіаційних правил України. АПУ 1. Авіаційний персонал. Сертифікація персоналу/
- ДСанПіН 2.2.2.022-99 Державні санітарні правила та норми для перукарень різних типів
- ДСанПіН 2.2.9.027-99 Санітарні правила і норми безпеки продукції парфумерно-косметичної промисловості. Державні санітарні правила та норми
- ДСанПіН 2.2.2.028-99 Гігієнічні вимоги щодо облаштування і утримання кладовищ в населених пунктах України. Державні санітарні правила та норми
- МВК 2.2.4.4.036-99 Порядок впровадження ДСанПіНу «Вода питна. Гігієнічні вимоги до якості води централізованого господарсько-питного водопостачання»
- МР 2188-80 Методические рекомендации Физиолого-гигиеническое обоснование рациональных режимов труда и отдыха операторов химической промышленности
- ДБН В.2.2-1-95 Здания и сооружения. Здания и сооружения для животноводства
ДР-97 Допустимі рівні вмісту радіонуклідів 137Cs і 90Sr у продуктах харчування та питній воді. Державні гігієнічні нормативи- Правила перевезення вантажів, які підлягають фітосанітарному контролю
- Правила охорони поверхневих вод від забруднення зворотними водами
- ДСТУ ETSI TS 101 087:2007 Обладнання систем стільникового радіозв'язку стандарту GSM базове. Основні параметри та методи вимірювання
- ДСанПіН 2.2.7.029-99 Гігієнічні вимоги щодо поводження з промисловими відходами та визначення їх класу небезпеки для здоров'я населення
СП 962-72 Санитарные правила для предприятий, вырабатывающих плодоовощные консервы, сушеные фрукты, овощи и картофель, квашеную капусту и соленые овощиСанПиН 5179-90 Санитарные правила устройства, оборудования и эксплуатации больниц, родильных домов и других лечебных стационаровГОСТ 2874-82 Вода питьевая. Гигиенические требования и контроль за качествомДСанПіН 383 Вода питна. Гігієнічні вимоги до якості води централізованого господарсько-питного водопостачанняДГН 25-97 Перелік речовин, продуктів, виробничих процесів, побутових та природних факторів, канцерогенних для людиниСП 4060-85 Лечебные пляжи. Санитарные правила устройства, оборудования и эксплуатацииНПАОП 45.2-2.01-04 Порядок прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктівСН 245-71 Санитарные нормы проектирования промышленных предприятий- ДБН А.2.2-1-2003 Проектування. Склад і зміст матеріалів оцінки впливів на навколишнє середовище (ОВНС) при проектуванні і будівництві підприємств, будинків і споруд
- ГОСТ 12.0.003-74* ССБТ. Опасные и вредные производственные факторы. Классификация
- ГОСТ 12.1.003-83 ССБТ. Шум. Общие требования безопасности
- ГОСТ 12.1.005-88 ССБТ. Общие санитарно-гигиенические требования к воздуху рабочей зоны
- ГОСТ 12.1.007-76 ССБТ. Вредные вещества. Классификация и общие требования безопасности
- ГОСТ 12.2.003-91 ССБТ. Оборудование производственное. Общие требования безопасности
ГОСТ 12.2.049-80 ССБТ. Оборудование производственное. Общие эргономические требованияГОСТ 12.2.061-81 ССБТ. Оборудование производственное. Общие требования безопасности к рабочим местам- ГОСТ 12.2.064-81 ССБТ. Органы управления производственным оборудованием общие требования безопасности
- ГОСТ 12.3.002-75* ССБТ. Процессы производственные Общие требования безопасности
- ГОСТ 12.3.005-75* ССБТ. Работы окрасочные. Общие требования безопасности
ГОСТ 16371-93 Мебель. Общие технические условия. Межгосударственный стандарт- ГОСТ 12.1.006-84 ССБТ. Электромагнитные поля радиочастот. Допустимые уровни на рабочих местах и требования к проведению контроля
ГОСТ 12.1.008-76 ССБТ. Биологическая безопасность Общие требования
1
