Нормативні документи з санітарно-епідеміологічного нагляду > Санітарія > Гігієна
Гігієна
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

- ДСТУ 3984-2000 Припаси і підварки (напівфабрикати). Загальні технічні умови
- ДСТУ 7697:2015 Крупи гречані. Технічні умови
- ДСТУ EN 1184:2009 Матеріали та вироби, що контактують із харчовими продуктами. Методи випробування на просвічуваність керамічних виробів (EN 1184:1997, IDT)
- ДСТУ EN 1183:2009 Матеріали та вироби, що контактують із харчовими продуктами. Методи випробування на термічний удар і термічну тривкість (EN 1183:1997, IDT)
- ДСТУ EN 71-1:2016 (EN 71-1:2014, IDT) Безпечність іграшок. Частина 1. Механічні та фізичні властивості
- ДСТУ EN 71-8:2016 (EN 71-8:2011, IDT) Безпечність іграшок. Частина 8. Активні іграшки для домашнього використання
- ДСТУ 2176:2017 Баштанні культури. Терміни та визначення понять
- ДСТУ 2175:2017 Овочі. Терміни та визначення понять
- Вимоги до змісту, форми та порядку надання інформації про харчовий ланцюг
- ДСТУ 8543:2015 Фунгіциди. Визначення вмісту діючої речовини тетраметилтіурамдисульфіду методом кількісної тонкошарової хроматографії
- ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007 Фрукти цитрусові. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-14:2004, IDT)
- ДСТУ ГОСТ 3935:2004 Сигарети. Загальні технічні умови (ГОСТ 3935:2000, IDT)
- ДСТУ EN 1388-1:2009 Матеріали та вироби, що контактують із харчовими продуктами. Силікатні поверхні. Частина 1. Метод визначення виділення свинцю та кадмію з керамічного посуду (EN 1388-1:1995, IDT)
- ДСТУ EN 1388-2:2009 Матеріали та вироби, що контактують із харчовими продуктами. Силікатні поверхні. Частина 2. Метод визначення виділення свинцю та кадмію з інших силікатних виробів, окрім керамічних (EN 1388-2:1995, IDT)
- ДСТУ ISO 15012-2:2009 Охорона здоров'я і безпека у зварюванні та споріднених процесах. Перевірка і маркування обладнання для фільтрування повітря. Частина 2. Визначення мінімального об'єму потоку повітря через зонти і насадки (ISO 15012-2:2008, IDT)
- ДСТУ 7771:2015 Банки металеві для консервів. Технічні умови
- ДСТУ 3233-95 Часник свіжий. Технічні умови
- ДСТУ 2118-93 (ГОСТ 17471-93) Консерви. Соуси томатні. Загальні технічні умови
- ДСТУ 4460:2018 Вироби бісквітні. Загальні технічні умови
- ДСТУ 4333:2018 Мармелад. Загальні технічні умови
- ДСТУ 4825:2007 Рижій. Технічні умови
- ДСТУ 4033:2018 Вафлі. Загальні технічні умови
- Вимоги до змісту, форми та порядку надання інформації про харчовий ланцюг
- ДСТУ EN 71-7:2016 (EN 71-7:2014, IDT) Безпечність іграшок. Частина 7. Фарби для малювання пальцями. Вимоги та методи випробування
- ДСТУ EN 71-3:2016 (EN 71-3:2013 + А1:2014, IDT) Безпечність іграшок. Частина 3. Міграція певних елементів
- ДСТУ 8008:2015 Консерви. Салати десертні. Технічні умови
- ДСТУ 8000:2015 Консерви. Салати та соуси гарбузові. Технічні умови
- ДСТУ 8017:2015 Консерви. Соуси овочево-фруктові структуровані. Технічні умови
- ДСТУ 8080:2015 Кумис. Технічні умови
- ДСТУ 8009:2015 Молоко кобиляче. Технічні умови
- ДСТУ 3662:2018 Молоко-сировина коров’яче. Технічні умови
- ДСТУ 5028:2008 Яйця курячі харчові. Технічні умови
- ДСТУ 7981:2015 Перець стручковий гострий свіжий. Технічні умови
- ДСТУ 8075:2015 Консерви. Баклажани обжарені. Технічні умови
- ДСТУ 4399:2005 Масло вершкове. Технічні умови
- ДСТУ ISO 7562-2001 Картопля. Настанови щодо зберігання у сховищі зі штучним вентилюванням (ISO 7562:1990, IDT)
- ДСТУ 5083:2008 Буряки. Методи виявляння ризоманії
- Постанова від 31 жовтня 2018 р. N 896 Порядок визначення періодичності здійснення планових заходів державного контролю відповідності діяльності операторів ринку (потужностей) вимогам законодавства про харчові продукти, корми, здоров'я та благополуччя тварин, які здійснюються Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, та критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від її провадження
- Примірне положення про малий груповий будинок
- ДСТУ 4582:2006 Система розроблення і поставлення продукції на виробництво. Хліб та хлібобулочні вироби. Основні положення
- ДСТУ 3768:2010 Пшениця. Технічні умови
- ДСТУ 8071:2015 Пресерви рибні. Риба дрібна пряного соління. Технічні умови
- ДСТУ 1055:2006 Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови
- ДСТУ 7412:2013 Молоко-сировина овече. Технічні умови
- ДСТУ 7414:2013 Установки та устатковання для молочної промисловості. Апарати для виготовлення сирного зерна. Загальні технічні вимоги
- ДСТУ 2893-94 Системи централізованого пилоприбирання. Загальні вимоги безпеки
- ДСТУ 4492:2017 Олія соняшникова. Технічні умови
- ДСТУ 8070:2015 Кальвадоси України. Технічні умови
- ДСТУ 8032:2015 Консерви. Мармеліти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови
- ДСТУ 8042:2015 Часник зелений свіжий. Технічні умови
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
