Какао-масло

жир, отриманий із какао-бобів або частин какао-бобів, який містить вільні жирні кислоти, визначені за олеїновою кислотою, не більше ніж 1,75 %, а вміст неомилюємих речовин в якому складає не більше 0,5 % (визначений за допомогою петролейного ефіру), для пресованого какао-масла - не більше 0,35 %.

(Міністерство аграрної політики та продовольства України, Наказ "Про затвердження Вимог до продуктів з какао та шоколаду" від 13.04.2016 N 157 (Наказ N 157))

...

 

Доступ до документа «Наказ від 13.04.2016 № 157 Какао-масло» обмежений. Весь текст доступний користувачам Норматив PRO.

 

 




 
 
Copyright © 2003-2018 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали