
Стандарти: на основі фруктів та овочів
2 - ДСТУ 2117-93 Продукти переробки овочів і фруктів. Метод визначення вітаміну РР
- ДСТУ 3984-2000 Припаси і підварки (напівфабрикати). Загальні технічні умови
- ДСТУ 4085-2001 Консерви овочеві, овоче-фруктові, овоче-м’ясні для дитячого харчування. Технічні умови
- ДСТУ 4305:2004 Фрукти, овочі та продукти їх переробляння. Метод визначення вмісту каротину
- ДСТУ 4373:2005 Фрукти, овочі та продукти їх переробляння. Методи визначання вмісту поліфенолів
- ДСТУ 5047:2008 Консерви. Фрукти та овочі в кавуновій заливі. Загальні технічні умови
- ДСТУ 6062:2008 Фрукти, овочі та продукти переробляння. Ареометричний метод визначання вмісту розчинних сухих речовин
- ДСТУ 6086:2009 Консерви. Яблука з перцем мариновані. Технічні умови
- ДСТУ 7000:2009 Продукти перероблення фруктів та овочів. Метод визначання осаду у фруктових і ягідних соках та екстрактах
- ДСТУ 7001:2009 Продукти перероблення фруктів і овочів. Метод визначання вмісту м’якоті
- ДСТУ 7040:2009 Фрукти, овочі та продукти їх переробляння, консерви м’ясні та м’ясо-рослинні. Готування проб до лабораторних аналізів
- ДСТУ 7183:2010 Плоди субтропічних культур свіжі. Технічні умови
- ДСТУ ISO 751:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Метод визначення сухих речовин, не розчинних у воді (контрольний метод)
- ДСТУ ISO 874-2002 Фрукти та овочі свіжі. Відбір проб
- ДСТУ ISO 2169:2003 Фрукти та овочі. Фізичні умови зберігання на холоді. Визначення та вимірювання
- ДСТУ ISO 2173:2007 Продукти з фруктів та овочів. Визначення розчинних сухих речовин рефрактометричним методом
- ДСТУ ISO 2447:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення вмісту олова
- ДСТУ ISO 2448:2003 Продукти на основі фруктів та овочів. Визначення вмісту етанолу. Контрольний метод
- ДСТУ ISO 3659:2005 Фрукти та овочі. Дозарювання після зберігання на холоді
- ДСТУ ISO 5515:2007 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Розкладання органічної речовини перед аналізом вологим методом
- ДСТУ ISO 5516:2007 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Розкладання органічної речовини перед аналізом методом обзолювання
- ДСТУ ISO 5517:2007 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту заліза фотометричним методом із застосуванням 1.10-фенантроліну
- ДСТУ ISO 5520:2007 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення лужності загальної та водорозчинної золи
- ДСТУ ISO 5521:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Якісний метод виявлення сірчистого ангідриду
- ДСТУ ISO 5522:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення загального вмісту сірчистого ангідриду
- ДСТУ ISO 5523:2007 Продукти плодоовочеві рідинні. Визначення вмісту діоксиду сірки загальним методом
- ДСТУ ISO 6558-2:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення вмісту каротину. Частина 2. Стандартні методи
- ДСТУ ISO 6561:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення вмісту кадмію. Спектрометричний метод безполуменевої атомної абсорбції
- ДСТУ ISO 6632-2001 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення легкої кислотності
- ДСТУ ISO 6633-2001 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення вмісту свинцю. Спектрометричний метод безполуменевої атомної абсорбції
- ДСТУ ISO 6634:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення вмісту миш’яку спектрометричним методом із застосуванням діетилдитіокарбамату срібла
- ДСТУ ISO 6635:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення вмісту нітратів та нітритів спектрометричним методом молекулярної абсорбції
- ДСТУ ISO 6636-1:2007 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту цинку. Частина 1. Полярографічний метод
- ДСТУ ISO 6636-2:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення вмісту цинку. Частина 2. Спектрометричний метод атомної абсорбції
- ДСТУ ISO 6636-3-2001 Продукти перероблення фруктів і овочів. Визначення вмісту цинку. Частина 3. Спектрометричний метод із застосуванням дитизону
- ДСТУ ISO 6637-2001 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення вмісту ртуті. Спектрометричний метод безполуменевої атомної абсорбції
- ДСТУ ISO 6638-1:2007 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту мурашиної кислоти. Частина 1. Гравіметричний метод
- ДСТУ ISO 6638-2:2007 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту мурашиної кислоти. Частина 2. Титриметричний метод
- ДСТУ ISO 6949:2005 Фрукти та овочі. Зберігання в умовах регульованої атмосфери
- ДСТУ ISO 7466-2001 Продукти перероблення фруктів і овочів. Визначення вмісту оксиметилфурфуролу (ОМФ)
- ДСТУ ISO 7558:2005 Фрукти та овочі. Настанова щодо фасування
- ДСТУ ISO 7952:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення вмісту міді спектрометричним методом полуменевої атомної абсорбції
- ДСТУ ISO 9526:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення вмісту заліза. Спектрометричний метод полуменевої атомної абсорбції
- ГОСТ 4.458-86 СПКП. Консервы овощные, плодовые и ягодные. Номенклатура показателей
- ГОСТ 8756.11-70 Продукты переработки плодов и овощей. Методы определения прозрачности соков и экстрактов, растворимости экстрактов
- ГОСТ 12231-66 Овощи соленые и квашеные, плоды и ягоды моченые. Отбор проб. Методы определения соотношения составных частей
- ГОСТ 13799-81 Продукция плодовая, ягодная, овощная и грибная консервированная. Упаковка, маркировка, транспортирование и хранение
- ГОСТ 24556-89 (ИСО 6557-1-86, ИСО 6557-2-84) Продукты переработки плодов и овощей. Методы определения витамина С
- ГОСТ 25555.1-82 Продукты переработки плодов и овощей. Метод определения летучих кислот
- ГОСТ 25555.2-91 Продукты переработки плодов и овощей. Методы определения содержания этилового спирта
2
Copyright © 2003-2018 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково.
Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали