ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства юстиції України08.06.2012 N 848/5 (Порядок N 848/5)

Зареєстровано
в Міністерстві юстиції України
14 червня 2012 р. за N 969/21281


Норма
належності посуду та інвентарю для їдалень навчальних закладів, що належать до сфери управління Державної пенітенціарної служби України

N з/п

Найменування виду майна

Одиниця виміру

На чотиримісний стіл

загальна їдальня

їдальня медичного пункту

кількість предметів

кількість осіб

кількість предметів

кількість осіб

1

2

3

4

5

6

7

1

Блюдця форфорові (порцелянові) чайні

шт.

-

-

1

1

2

Вази скляні (пластмасові) для хліба

шт.

1

4

1

4

3

Каструлі глибокі емальовані або алюмінієві ємністю:

 

 

 

 

 

3,5 л для перших страв;

шт.

1

4

-

-

2,0 л для других страв

шт.

1

4

-

-

4

Виделки столові з нержавіючої сталі

шт.

1

1

1

1

5

Ложки столові з нержавіючої сталі

шт.

1

1

1

1

6

Ложки чайні з нержавіючої сталі

шт.

1

1

1

1

7

Ложки розливальні металеві ємністю 0,2 л

шт.

2

4

-

-

8

Клейонка столова

м

0,35

1

0,35

1

9

Чашки фарфорові без ручок або склянки

шт.

1

1

1

1

10

Миски з нержавіючої сталі або тарілки фарфорові глибокі діаметром 240 мм

шт.

1

1

1

1

11

Миски з нержавіючої сталі або тарілки фарфорові глибокі діаметром 200 мм

шт.

1

1

1

1

12

Ножі столові з нержавіючої сталі

шт.

1

1

1

1

13

Тарілки фарфорові неглибокі діаметром 175 мм для:

 

 

 

 

 

закусок;

шт.

1

1

1

1

масла;

шт.

1

4

1

4

цукру

шт.

1

4

1

4

14

Підноси для рознесення їжі (при рознесенні їжі у мисках, тарілках)

шт.

1

20

1

20

15

Підстаканники з нержавіючої сталі

шт.

1

1

1

1

16

Підставки під каструлі і чайники

шт.

1

4

2

на залу

17

Прибор скляний для води (графин або глечик, дві склянки, піднос)

компл.

-

-

1

на залу

18

Серветки паперові з розрахунку на один день

шт.

2

1

2

1

19

Склянки (вази фарфорові або пластмасові) для серветок

шт.

1

4

1

4

20

Чайники алюмінієві або емальовані ємністю 2 - 4 л

шт.

1

8

2

на залу

21

Чайники фарфорові для заварювання чаю

шт.

-

-

2

на залу


Примітки:

1. У разі функціонування лінії самообслуговування без використання підносів універсальних із заглибленнями під їжу пункти 3, 7, 14, 16 і 20 цієї Норми не застосовуються. У цьому разі необхідно мати підноси для рознесення їжі з розрахунку 2 підноси на одне посадкове місце в їдальні.

2. Для створення поточного запасу на складі повинно утримуватись 20 % посуду, приборів та інвентарю від загальної потреби згідно з цією Нормою.


 

Директор Департаменту
взаємодії з органами влади

О. В. Зеркаль





 
 
Copyright © 2003-2018 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали