ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства юстиції України08.06.2012 N 848/5 (Порядок N 848/5)

Зареєстровано
в Міністерстві юстиції України
14 червня 2012 р. за N 965/21277


Норма
належності столового посуду та інвентарю для їдалень установ виконання покарань та слідчих ізоляторів

N з/п

Найменування виду майна

Одиниця виміру

Їдальні засуджених

загальні їдальні установ виконання покарань та слідчих ізоляторів

їдальні лікарень та стаціонарів медчастин

виховні установи виконання покарань

загальні їдальні

їдальні стаціонарів медчастин

кількість предметів

кількість осіб

кількість предметів

кількість осіб

кількість предметів

кількість осіб

кількість предметів

кількість осіб

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

1

Бачки алюмінієві литі ємністю:

шт.

 

 

 

 

 

 

 

 

8,0 л;

1

10

-

-

1

10

-

-

5,0 л

1

10

-

-

1

10

-

-

2

Кухлі питні ємністю 0,25 л

шт.

1

1

1

1

1

1

1

1

3

Клейонка столова

м

3

10

3

10

3

10

3

10

4

Ложки розливальні ємністю 0,2 л

шт.

1

10

-

-

2

4

-

-

5

Ложки столові металеві

шт.

1

1

1

1

1

1

1

1

6

Ложки металеві чайні

шт.

-

-

1

1

1

1

1

1

7

Миски металеві

шт.

1

1

1

1

1

1

-

-

8

Миски емальовані

шт.

-

-

-

-

-

-

1

1

9

Підставки під бачки і чайники

шт.

1

10

1

4

1

4

1

4

10

Солонки пластмасові

шт.

1

10

1

4

1

4

1

4

11

Тарілки металеві діаметром 200 мм:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

для других страв;

шт.

1

1

1

1

1

1

1

1

для хліба

шт.

2

10

1

4

1

4

1

4

12

Чайники алюмінієві литі ємністю:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

до 5 л;

шт.

1

10

-

-

1

8

-

-

до 3,5 л

шт.

-

-

1

8

-

-

1

8

13

Піднос універсальний із заглибленнями під їжу

шт.

1

1

1

1

1

1

1

1


Примітки:

1. Під час роздачі їжі в мисках і тарілках бачки і ложки розливальні не видаються. У цьому разі дозволяється мати підноси для рознесення їжі з розрахунку 1 піднос на 20 осіб.

2. Для роздачі готової їжі в слідчих ізоляторах і приміщеннях камерного типу виправних колоній максимального рівня безпеки на кожний поверх належить мати: ложки розливальні ємністю 0,2 і 0,5 л; ємність для доставки хліба, візки вантажні вантажністю 130 - 400 кг за фактичною потребою.

3. Клейонка столова застосовується за відсутності на обідніх столах гігієнічного покриття.

4. У разі функціонування лінії самообслуговування із використанням підносів універсальних із заглибленнями під їжу пункти 1, 4, 7, 8, 9, 11 і 12 цієї норми не застосовуються.

5. У разі функціонування лінії самообслуговування із використанням підносів без універсальних заглиблень під їжу пункти 1, 4, 9, 11, 12 і 13 цієї норми не застосовуються. У цьому разі необхідно мати підноси для рознесення їжі з розрахунку 2 підноси на одне посадкове місце в їдальні.

6. Для створення поточного запасу на складі установи повинно утримуватись 20 % посуду, приборів та інвентарю від загальної потреби згідно з цією Нормою.


 

Директор Департаменту
взаємодії з органами влади

О. В. Зеркаль





 
 
Copyright © 2003-2018 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали