ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ЗАХИСТУ СПОЖИВАЧІВ

НАКАЗ

від 19 січня 2018 року N 26

Про затвердження Плану державного моніторингу харчових продуктів рослинного походження при внутрішньодержавному обігу у 2018 році

Керуючись Законом України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", та з метою перевірки відповідності харчових продуктів рослинного походження при внутрішньодержавному обігу наказую:

1. Затвердити:

1.1. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у пшениці озимій на 2018 рік (додаток 1);

1.2. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у кукурудзі на 2018 рік (додаток 2);

1.3. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у ячмені озимому на 2018 рік (додаток 3);

1.4. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у соняшнику на 2018 рік (додаток 4);

1.5. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у сої на 2018 рік (додаток 5);

1.6. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у ріпаку на 2018 рік (додаток 6);

1.7. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у картоплі на 2018 рік (додаток 7);

1.8. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у моркві столовій на 2018 рік (додаток 8);

1.9. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у буряку столовому на 2018 рік (додаток 9);

1.10. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у капусті на 2018 рік (додаток 10);

1.11. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у вишнях на 2018 рік (додаток 11);

1.12. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у винограді на 2018 рік (додаток 12);

1.13. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у полуниці на 2018 рік (додаток 13);

1.14. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у грушах на 2018 рік (додаток 14);

1.15. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у яблуках на 2018 рік (додаток 15);

1.16. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у цибулі на 2018 рік (додаток 16);

1.17. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у помідорах на 2018 рік (додаток 17).

2. Начальникам головних управлінь Держпродспоживслужби в областях та місті Києві:

2.1. Забезпечити відбір зразків та проведення у повному обсязі досліджень відповідно до Плану державного моніторингу харчових продуктів рослинного походження при внутрішньодержавному обігу у 2018 році (далі - План моніторингу).

2.2. Визначити та надати Держпродспоживслужбі список відповідальних осіб за проведення обліку зразків, подання звітів про виконання Плану моніторингу.

2.3. Забезпечити надання звітів про проведення відбору зразків та відповідних лабораторних досліджень (випробувань) до Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи відповідно до Плану моніторингу щомісяця до 10 числа місяця, що настає за звітним періодом, згідно з додатком 18.

2.4. Негайно повідомляти Держпродспоживслужбу та її територіальні органи за місцем знаходження оператора ринку про результати лабораторних досліджень (випробувань) телефоном, факсом або електронною поштою у разі отримання позитивних результатів.

3. Державному науково-дослідному інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи забезпечити узагальнення звітів про проведення відбору зразків, отримання результатів лабораторних досліджень (випробувань) згідно з Планом моніторингу та подання звіту до Держпродспоживслужби щокварталу до 15 числа місяця, що настає за звітним періодом.

4. Контроль за виконанням наказу покласти на директора Департаменту харчових продуктів та ветеринарної медицини Кобаля Б. І.

 

Голова

В. Лапа

 

Додаток 1
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 26

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у пшениці озимій на 2018 рік

B2c.
Піретроїди

B3a.
Хлорорганічні сполуки

B3b.
Фосфорорганічні сполуки

B3c.
Хімічні елементи (ртуть)

B3d.
Мікотоксини (зеараленон)

B3f.
Радіонукліди

1

Вінницька

25

25

25

25

25

25

2

Волинська

42

42

42

42

42

42

3

Дніпропетровська

0

90

12

65

31

65

4

Донецька

45

45

45

45

45

45

5

Житомирська

20

20

20

20

20

20

6

Закарпатська

15

15

15

15

15

15

7

Запорізька

0

50

50

50

50

50

8

Івано-Франківська

20

20

20

20

20

20

9

Київська

5

5

5

5

5

5

10

Кіровоградська

55

55

55

55

55

55

11

Луганська

30

30

30

30

30

30

12

Львівська

35

35

35

35

0

35

13

Миколаївська

115

115

115

115

115

115

14

Полтавська

22

22

22

22

22

22

15

Сумська

160

160

160

160

160

160

16

Тернопільська

21

21

21

21

21

21

17

Харківська

27

27

27

27

27

27

18

Херсонська

34

34

34

34

34

34

19

Хмельницька

80

80

80

80

80

80

20

Черкаська

20

20

20

20

20

20

21

Чернівецька

0

8

8

8

8

8

22

Чернігівська

0

41

41

44

41

41

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

771

919

841

894

825

894

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

5144

 

Додаток 2
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 26

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у кукурудзі на 2018 рік

B2c.
Піретроїди, дитілокарбамати

B3a.
Хлорорганічні сполуки

B3b.
Фосфорорганічні сполуки

B3c.
Хімічні елементи

B3d.
Мікотоксини (зеараленон, дезоксиніваленол)

B3f.
Радіонукліди

1

Вінницька

12

12

12

12

12

12

2

Волинська

28

28

28

28

28

28

3

Дніпропетровська

0

150

65

160

80

120

4

Донецька

30

30

30

30

30

30

5

Житомирська

12

12

12

12

12

12

6

Закарпатська

16

16

16

16

16

16

7

Запорізька

0

10

10

10

10

10

8

Івано-Франківськ

20

20

20

20

20

20

9

Київська

5

5

5

5

5

5

10

Кіровоградська

52

52

52

52

52

52

11

Луганська

10

10

10

10

10

10

12

Львівська

35

35

35

35

0

35

13

Миколаївська

39

39

39

39

39

39

14

Одеська

0

29

29

29

0

29

15

Полтавська

22

22

22

22

22

22

16

Сумська

150

150

150

150

150

150

17

Тернопільська

17

17

17

17

17

17

18

Харківська

27

27

27

27

27

27

19

Херсонська

18

18

18

18

18

18

20

Хмельницька

80

80

80

80

80

80

21

Черкаська

20

20

20

20

20

20

22

Чернівецька

0

8

8

8

8

8

23

Чернігівська

0

45

45

45

45

45

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

593

835

750

845

701

805

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

4529

 

Додаток 3
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 26

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у ячмені озимому на 2018 рік

B2c.
Піретроїди,
 дитілокарбамати

B3a.
Хлорорганічні сполуки

B3b.
Фосфорорганічні сполуки

B3c.
Хімічні елементи

B3d.
Мікотоксини (зеараленон, дезоксиніваленол)

B3f.
Радіонукліди

1

Вінницька

15

15

15

15

15

15

2

Волинська

10

10

10

10

10

10

3

Дніпропетровська

0

21

12

25

0

25

4

Донецька

30

30

30

30

30

30

5

Житомирська

5

5

5

5

5

5

6

Закарпатська

13

13

13

13

13

13

7

Запорізька

0

20

20

20

20

20

8

Івано-Франківська

16

16

16

16

16

16

9

Київська

2

2

2

2

2

2

10

Кіровоградська

47

47

47

47

47

47

11

Луганська

30

30

30

30

30

30

12

Львівська

35

35

35

35

0

15

13

Миколаївська

102

102

102

102

102

102

14

Одеська

0

0

0

18

0

18

15

Полтавська

22

22

22

22

22

22

16

Сумська

90

90

90

90

90

90

17

Тернопільська

16

16

16

16

16

16

18

Харківська

27

27

27

27

27

27

19

Херсонська

13

13

13

13

13

13

20

Хмельницька

75

75

75

75

75

75

21

Черкаська

20

20

20

20

20

20

22

Чернівецька

0

8

8

8

8

8

23

Чернігівська

0

15

15

15

15

15

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

568

617

608

639

561

639

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

3632

 

Додаток 4
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 26

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у соняшнику на 2018 рік

B2c.
Піретроїди, дитілокарбамати

B3a.
Хлорорганічні сполуки

B3b.
Фосфорорганічні сполуки

B3c.
Хімічні елементи

B3d.
Мікотоксини (зеараленон, дезоксиніваленол)

B3f.
Радіонукліди

1

Вінницька

20

20

20

20

20

20

2

Волинська

8

8

8

8

8

8

3

Дніпропетровська

0

33

12

40

38

36

4

Донецька

45

45

45

45

45

45

5

Житомирська

10

10

10

10

10

10

6

Запорізька

0

50

50

50

50

50

7

Івано-Франківська

18

18

18

18

18

18

8

Київська

15

15

15

15

15

15

9

Кіровоградська

49

49

49

49

49

49

10

Луганська

30

30

30

30

30

30

11

Львівська

35

35

35

35

0

35

12

Миколаївська

116

116

116

116

116

116

13

Одеська

0

0

0

17

0

18

14

Полтавська

22

22

22

22

22

22

15

Сумська

150

150

150

150

150

150

16

Тернопільська

16

16

16

16

16

16

17

Харківська

28

28

28

28

28

28

18

Херсонська

58

58

58

58

58

58

19

Хмельницька

70

70

70

70

70

70

20

Черкаська

20

20

20

20

20

20

21

Чернівецька

0

8

8

8

8

8

22

Чернігівська

0

28

28

28

28

28

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

710

829

808

853

799

850

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

4849

 

Додаток 5
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 26

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у сої на 2018 рік

B2c.
Піретроїди, дитілокарбамати

B3a.
Хлорорганічні сполуки

B3b.
Фосфорорганічні сполуки

B3c.
Хімічні елементи

B3d.
Мікотоксини (зеараленон, дезоксиніваленол)

B3f.
Радіонукліди

1

Вінницька

20

20

20

20

20

20

2

Волинська

14

14

14

14

14

14

3

Донецька

10

10

10

10

10

10

4

Житомирська

12

12

12

12

12

12

5

Закарпатська

1

1

1

1

1

1

6

Запорізька

0

10

10

10

10

10

7

Івано-Франківська

20

20

20

20

20

20

8

Київська

30

30

30

30

30

30

9

Кіровоградська

33

33

33

33

33

33

10

Львівська

35

35

35

35

0

35

11

Миколаївська

13

13

13

13

13

13

12

Одеська

0

0

6

6

0

6

13

Полтавська

8

8

8

8

8

8

14

Сумська

110

110

110

110

110

110

15

Тернопільська

18

18

18

18

18

18

16

Харківська

3

3

3

3

3

3

17

Херсонська

23

23

23

23

23

23

18

Хмельницька

70

70

70

70

70

70

19

Черкаська

5

5

5

5

5

5

20

Чернівецька

0

8

8

8

8

8

21

Чернігівська

0

12

12

12

12

12

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

425

455

461

461

420

461

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

2683

 

Додаток 6
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 26

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у ріпаку на 2018 рік

B2c.
Піретроїди, дитілокарбамати

B3a.
Хлорорганічні сполуки

B3b.
Фосфорорганічні сполуки

B3c.
Хімічні елементи

B3d.
Мікотоксини (зеараленон, дезоксиніваленол)

B3f.
Радіонукліди

1

Вінницька

10

10

10

10

10

10

2

Волинська

10

10

10

10

10

10

3

Дніпропетровська

0

5

5

0

5

5

4

Донецька

10

10

10

10

10

10

5

Житомирська

5

5

5

5

5

5

6

Запорізька

0

5

5

5

5

5

7

Івано-Франківська

20

20

20

20

20

20

8

Київська

3

3

3

3

3

3

9

Кіровоградська

21

21

21

21

21

21

10

Львівська

35

35

35

35

0

35

11

Миколаївська

19

19

19

19

19

19

12

Полтавська

12

12

12

12

12

12

13

Сумська

50

50

50

50

50

50

14

Тернопільська

16

16

16

16

16

16

15

Харківська

3

3

3

3

3

3

16

Херсонська

22

22

22

22

22

22

17

Хмельницька

64

64

64

64

64

64

18

Черкаська

5

5

5

5

5

5

19

Чернівецька

0

8

8

8

8

8

20

Чернігівська

0

14

14

14

14

14

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

305

337

337

332

302

337

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

1950

 

Додаток 7
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 26

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у картоплі на 2018 рік

B2c.
Піретроїди, дитілокарбамати

B3a.
Хлорорганічні сполуки

B3b.
Фосфорорганічні сполуки

B3c.
Хімічні елементи

B3f.
Радіонукліди

Нітрати

1

Вінницька

10

10

10

10

10

10

2

Волинська

28

28

28

28

28

28

3

Дніпропетровська

0

0

0

0

0

3

4

Донецька

3

3

3

3

3

3

5

Житомирська

5

5

5

5

5

5

6

Закарпатська

1

1

1

1

1

1

7

Івано-Франківська

10

10

10

10

10

10

8

Київська

12

12

12

12

12

12

9

Кіровоградська

40

40

40

40

40

40

10

Львівська

35

35

35

35

35

35

11

Миколаївська

4

4

4

4

4

4

12

Полтавська

10

10

10

10

10

10

13

Рівненська

0

50

50

50

50

50

14

Сумська

12

12

12

12

12

12

15

Тернопільська

7

7

7

7

7

7

16

Харківська

10

10

10

5

10

10

17

Херсонська

2

2

2

2

2

2

18

Хмельницька

10

10

10

10

10

10

19

Черкаська

20

20

20

20

20

20

20

Чернівецька

0

8

8

8

8

8

21

Чернігівська

0

28

28

28

28

28

22

м. Київ

0

5

5

5

5

5

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

219

310

310

305

310

313

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

1767

 

Додаток 8
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 26

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у моркві столовій на 2018 рік

B2c.
Піретроїди, дитілокарбамати

B3a.
Хлорорганічні сполуки

B3b.
Фосфорорганічні сполуки

B3c.
Хімічні елементи

B3f.
Радіонукліди

Нітрати

1

Вінницька

10

10

10

10

10

10

2

Волинська

14

14

14

14

14

14

3

Дніпропетровська

0

0

0

0

0

2

4

Донецька

6

6

6

6

6

6

5

Житомирська

3

3

3

3

3

3

6

Запорізька

0

5

5

5

5

5

7

Івано-Франківська

5

5

5

5

5

5

8

Київська

40

40

40

40

40

40

9

Кіровоградська

21

21

21

21

21

21

10

Луганська

10

10

10

10

10

10

11

Львівська

35

35

35

35

35

35

12

Миколаївська

8

8

8

8

8

8

13

Одеська

0

0

0

16

17

17

14

Полтавська

7

7

7

7

7

7

15

Рівненська

0

24

24

24

24

24

16

Сумська

10

10

10

10

10

10

17

Тернопільська

5

5

5

5

5

5

18

Харківська

10

10

10

10

10

10

19

Херсонська

7

7

7

7

7

7

20

Хмельницька

10

10

10

10

10

10

21

Черкаська

20

20

20

20

20

20

22

Чернівецька

0

8

8

8

8

8

23

Чернігівська

0

26

26

26

26

26

24

м. Київ

0

5

5

5

5

5

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

221

289

289

305

306

308

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

1718

 

Додаток 9
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 26

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у буряку столовому на 2018 рік

B2c.
Піретроїди, дитілокарбамати

B3a.
Хлорорганічні сполуки

B3b.
Фосфорорганічні сполуки

B3c.
Хімічні елементи

B3f.
Радіонукліди

Нітрати

1

Вінницька

10

10

10

10

10

10

2

Волинська

14

14

14

14

14

14

3

Дніпропетровська

0

0

0

0

0

2

4

Донецька

6

6

6

6

6

6

5

Житомирська

3

3

3

3

3

3

6

Запорізька

0

5

5

5

5

5

7

Івано-Франківська

6

6

6

6

6

6

8

Київська

6

6

6

6

6

6

9

Кіровоградська

36

36

36

36

36

36

10

Львівська

35

35

35

35

35

35

11

Миколаївська

8

8

8

8

8

8

12

Одеська

0

0

0

16

17

17

13

Полтавська

7

7

7

7

7

7

14

Рівненська

0

24

24

24

24

24

15

Сумська

10

10

10

10

10

10

16

Тернопільська

6

6

6

6

6

6

17

Харківська

10

10

10

10

10

10

18

Херсонська

5

5

5

5

5

5

19

Хмельницька

10

10

10

10

10

10

20

Черкаська

20

20

20

20

20

20

21

Чернівецька

0

8

8

8

8

8

22

Чернігівська

0

23

23

23

23

23

23

м. Київ

0

5

5

5

5

5

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

192

257

257

273

274

276

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

1529

 

Додаток 10
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 26

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у капусті на 2017

B2c.
Піретроїди, дитілокарбамати

B3a.
Хлорорганічні сполуки

B3b.
Фосфорорганічні сполуки

B3c.
Хімічні елементи

B3f.
Радіонукліди

Нітрати

1

Вінницька

10

10

10

10

10

10

2

Волинська

14

14

14

14

14

14

3

Дніпропетровська

0

0

0

0

0

65

4

Донецька

6

6

6

6

6

6

5

Житомирська

3

3

3

3

3

3

6

Закарпатська

1

1

1

1

1

1

7

Запорізька

0

5

5

5

5

5

8

Івано-Франківська

6

6

6

6

6

6

9

Київська

10

10

10

10

10

10

10

Кіровоградська

40

40

40

40

40

40

11

Львівська

35

35

35

35

35

35

12

Миколаївська

9

9

9

9

9

9

13

Одеська

0

0

0

17

17

17

14

Полтавська

6

6

6

6

6

6

15

Рівненська

0

0

40

40

40

40

16

Сумська

10

10

10

10

10

10

17

Тернопільська

5

5

5

5

5

5

18

Харківська

10

10

10

10

10

10

19

Херсонська

7

7

7

7

7

7

20

Хмельницька

10

10

10

10

10

10

21

Черкаська

20

20

20

20

20

20

22

Чернівецька

0

4

4

4

4

4

23

Чернігівська

0

23

23

23

23

23

24

м. Київ

0

5

5

5

5

5

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

202

279

279

296

296

361

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

1713

 

Додаток 11
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 26

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у вишнях на 2018

B2c.
Піретроїди, дитілокарбамати

B3a.
Хлорорганічні сполуки

B3b.
Фосфорорганічні сполуки

B3c.
Хімічні елементи

B3f.
Радіонукліди

Нітрати

1

Волинська

28

28

28

28

28

28

2

Івано-Франківська

2

2

2

2

2

2

3

Кіровоградська

7

7

7

7

7

7

4

Миколаївська

3

3

3

3

3

3

5

Одеська

0

0

1

1

2

2

6

Сумська

1

1

1

1

1

1

7

Харківська

6

6

6

6

6

6

8

Херсонська

1

1

1

1

1

1

9

Хмельницька

3

3

3

3

3

3

10

Черкаська

10

10

10

10

10

10

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

61

61

62

62

63

63

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

372

 

Додаток 12
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 26

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у винограді на 2018

B2c.
Піретроїди, дитілокарбамати

B3a.
Хлорорганічні сполуки

B3b.
Фосфорорганічні сполуки

B3c.
Хімічні елементи

B3f.
Радіонукліди

Нітрати

1

Дніпропетровська

2

2

2

2

0

2

2

Закарпатська

3

3

3

3

3

3

3

Кіровоградська

6

6

6

6

6

6

4

Миколаївська

7

7

7

7

7

7

5

Одеська

0

0

7

8

8

8

6

Харківська

4

4

4

4

4

4

7

Херсонська

2

2

2

2

2

2

8

Черкаська

5

5

5

5

5

5

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

29

29

36

37

35

37

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

203

 

Додаток 13
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 26

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів в полуниці на 2018

B2c.
Піретроїди, дитілокарбамати

B3a.
Хлорорганічні сполуки

B3b.
Фосфорорганічні сполуки

B3c.
Хімічні елементи

B3f.
Радіонукліди

Нітрати

1

Волинська

14

14

14

14

14

14

2

Кіровоградська

4

4

4

4

4

4

3

Одеська

0

3

3

3

3

3

4

Полтавська

1

1

1

1

1

1

5

Сумська

2

2

2

2

2

2

6

Тернопільська

1

1

1

1

1

1

7

Харківська

4

4

4

4

4

4

8

Херсонська

1

1

1

1

1

1

9

Хмельницька

4

4

4

4

4

4

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

31

34

34

34

34

34

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

201

 

Додаток 14
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 26

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у груші на 2018 рік

B2c.
Піретроїди, дитілокарбамати

B3a.
Хлорорганічні сполуки

B3b.
Фосфорорганічні сполуки

B3c.
Хімічні елементи

B3f.
Радіонукліди

Нітрати

1

Вінницька

3

3

3

3

3

3

2

Дніпропетровська

2

2

2

2

0

2

3

Івано-Франківська

2

2

2

2

2

2

4

Кіровоградська

7

7

7

7

7

7

5

Миколаївська

3

3

3

3

3

3

6

Одеська

0

0

0

1

1

1

7

Тернопільська

1

1

1

1

1

1

8

Харківська

8

8

8

8

8

8

9

Херсонська

2

2

2

2

2

2

10

Хмельницька

10

10

10

10

10

10

11

Черкаська

5

5

5

5

5

5

12

Чернівецька

0

4

4

4

4

4

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

43

47

47

48

46

48

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

279

 

Додаток 15
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 26

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у яблука на 2018 рік

B2c.
Піретроїди, дитілокарбамати

B3a.
Хлорорганічні сполуки

B3b.
Фосфорорганічні сполуки

B3c.
Хімічні елементи

B3f.
Радіонукліди

Нітрати

1

Вінницька

15

15

15

15

15

15

2

Волинська

28

28

28

28

28

28

3

Дніпропетровська

2

2

2

2

0

2

4

Закарпатська

6

6

6

6

6

6

5

Івано-Франківська

10

10

10

10

10

10

6

Київська

4

4

4

4

4

4

7

Кіровоградська

18

18

18

18

18

18

8

Миколаївська

6

6

6

6

6

6

9

Одеська

0

2

3

3

3

5

10

Полтавська

2

2

2

2

2

2

11

Сумська

4

4

4

4

4

4

12

Тернопільська

4

4

4

4

4

4

13

Харківська

10

10

10

10

10

10

14

Херсонська

3

3

3

3

3

3

15

Хмельницька

10

10

10

10

10

10

16

Черкаська

10

10

10

10

10

10

17

Чернівецька

0

4

4

4

4

4

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

132

138

139

139

137

141

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

826

 

Додаток 16
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 26

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у цибулі

B2c.
Піретроїди, дитілокарбамати

B3a.
Хлорорганічні сполуки

B3b.
Фосфорорганічні сполуки

B3c.
Хімічні елементи

B3f.
Радіонукліди

Нітрати

1

Луганська

10

10

10

10

10

10

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

10

10

10

10

10

10

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

60

 

Додаток 17
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 26

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у помідорах на 2018 рік

B2c.
Піретроїди, дитілокарбамати

B3a.
Хлорорганічні сполуки

B3b.
Фосфорорганічні сполуки

B3c.
Хімічні елементи

B3f.
Радіонукліди

Нітрати

1

Луганська

10

10

10

10

10

10

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

10

10

10

10

10

10

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

60

 

Додаток 18
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 26

Звіт
про виконання Плану державного моніторингу харчових продуктів рослинного походження при внутрішньодержавному обігу
за ___________ місяць/квартал _____ року

N

Об'єкт

План на рік

Відібрано зразків

1

2

3

4

Звіт
про результати лабораторних досліджень (випробувань) при виконанні Плану державного моніторингу харчових продуктів рослинного походження при внутрішньодержавному обігу
за місяць/квартал _____ року

N

Група речовин

Сполука, що досліджується

Об'єкт дослідження (назва об'єкта санітарного заходу)

Назва виробника

Об'єм партії вантажу

Результати дослідження

Назва держлабораторії Держпродспоживслужби

1

2

3

4

5

6

7

8


* Звіт надавати у форматі Exel




 
 
Copyright © 2003-2018 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали