МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 10 травня 2018 року N 239

Про затвердження технологічних інструкцій на виробництво виноробної продукції

Відповідно до статті 5 Закону України "Про виноград та виноградне вино", Положення про Центральну галузеву дегустаційну комісію виноробної промисловості, затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 22 січня 2013 року N 28 (Положення N 28), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 06 лютого 2013 року за N 221/22753, враховуючи протокол Центральної галузевої дегустаційної комісії виноробної промисловості від 30 березня 2018 року N 4, наказую:

1. Затвердити, що додаються*:

1) технологічні інструкції:

на виробництво коньяку України марочного групи "КВВЯ" "Жатон Екселент" ("Jatone Excellent");

на виробництво бренді виноградного витриманого "Одеса V.V.S.O.P." ("Odessa V.V.S.O.P.");

на виробництво бренді виноградного ординарного "Одеса Де Люкс" ("Odessa De Luxe");

на виробництво вина виноградного слабогазованого напівсолодкого білого "Фруттоліно" ("Fruttolino");

на виробництво вина виноградного слабогазованого напівсолодкого рожевого "Фруттоліно" ("Fruttolino");

на виробництво вина виноградного слабогазованого напівсолодкого червоного "Фруттоліно" ("Fruttolino");

на виробництво вина слабогазованого напівсолодкого білого, рожевого, червоного "ФРАТЕЛЛІ ЛАВ" ("FRATELLI LOVE");

на виробництво вина слабогазованого напівсолодкого білого "ФРАТЕЛЛІ ФРІЗЗАНТЕ ФРАГОЛІНО" ("FRATELLI FRIZZANTE FRAGOLINO");

на виробництво вермуту лікерного білого "ФРАТЕЛЛІ АРАНЧІОЛЛО" ("FRATELLI ARANCIOLLO");

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого "ШАРДОНЕ" ("Chardonnay") т.м. Villa Tinta;

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого "Совіньйон Блан" ("Sauvignon Blanc" "Совиньон Блан") т.м. Villa Tinta;

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого "Тінта Бланко" ("Tinta Blanco");

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого "Тінта Мускато" ("Tinta Muscato", "Тинта Мускато");

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого рожевого "Тінта Розе" ("Tinta Rose", "Тинта Розе");

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного "Тінта Барокко" ("Tinta Barocco", "Тинта Барокко");

на виробництво коньяку України марочного групи "КС" колекційного "Алекс Чорний Діамант" ("Alexx Black Diamond");

на виробництво вина ординарного столового спеціального типу сухого сортового білого "Шардоне Шабо кахетинського типу";

на виробництво вина ординарного столового спеціального типу сухого сортового білого "Шардоне Шабо по-кахетинськи";

на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового червоного "Каберне Шабо Гран Крю" ("Cabernet Shabo Grand Cru");

на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового червоного "Мерло Шабо Гран Крю" ("Merlot Shabo Grand Cru");

на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового білого "Тельті-Курук Шабо Гран Крю" ("Telti-Kuruk Shabo Grand Cru");

на виробництво вина ординарного витриманого столового сухого сортового білого "Шардоне Шабо Гран Крю" ("Chardonnay Shabo Grand Cru");

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого "Совіньйон Блан Гранд Резерв Шабо" ("Sauvignon Blanc Grande Reserve Shabo");

на виробництво вина ординарного столового сухого білого "Шардоне-Совіньйон Блан Гранд Резерв Шабо" ("Chardonnay-Sauvignon Blanc Grande Reserve Shabo");

на виробництво вина ординарного столового сухого білого "Шардоне-Рислінг Гранд Резерв Шабо" ("Chardonnay-Riesling Grande Reserve Shabo");

на виробництво вина ординарного столового сухого білого "Шардоне-Совіньйон Блан-Піно-Блан Гранд Резерв Шабо" ("Chardonnay-Sauvignon Blanc-Pinot-Blanc Grande Reserve Shabo");

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого "Піно Гріджіо Гранд Резерв Шабо" ("Pinot Grigio Grande Reserve Shabo");

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого "Піно Грі";

на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого "Піно Гріджіо";

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого "Ла Фамілія Делікато";

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого рожевого "Ла Фамілія Делікато";

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного "Ла Фамілія Делікато";

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого "Мускатне";

на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого рожевого "Мускатне";

2) зміни до технологічних інструкцій:

N 6 до технологічної інструкції на виробництво бренді виноградного ординарного "Одеса V.S." (Brandy "OdessaV.S.") ТІ 00011050-1204-2011;

N 1 до технологічної інструкції на виробництво коньяку України ординарного три зірочки "Ай-Петрі V.S." ("Ай-Петри V.S.") ТІ 37471967-194-2013;

N 1 до технологічної інструкції на виробництво коньяку України ординарного чотири зірочки "Ай-Петрі V.S.О.Р." ("Ай-Петри V.S.О.Р.") ТІ 37471967-195-2013;

N 1 до технологічної інструкції на виробництво коньяку України ординарного п'ять зірочок "Ай-Петрі" ТІ 37471967-1226-2011;

N 1 до технологічної інструкції на виробництво напою винного рожевого "НАОМІ Мускат Босі" ("NAOMI Muscat Boshi") ТІ 37471967-1661-2018;

N 1 до технологічної інструкції на виробництво напою винного рожевого "НАОМІ Мускат Бове" ("NAOMI Muscat Bove") ТІ 37471967-1662-2018;

N 1 до технологічної інструкції на виробництво напою винного білого "НАОМІ зелений чай" ("NAOMI green tea") ТІ 37471967-940-2016;

N 1 до технологічної інструкції на виробництво напою винного рожевого "НАОМІ ягоди годжі та імбир" ("NAOMI goji berries and ginger") ТІ 37471967-631-2015;

N 2 до технологічної інструкції на виробництво напою винного червоного "НАОМІ гранат" ("NAOMI garnet") ТІ 37471967-389-2014;

N 3 до технологічної інструкції на виробництво напою винного червоного "НАОМІ червона слива" (NAOMI red plum") ТІ 37471967-132-2012;

N 3 до технологічної інструкції на виробництво напою винного білого "НАОМІ біла слива" ("NAOMI white plum") ТІ 37471967-131-2012;

N 1 до технологічної інструкції на виробництво шампанського України брют, напівсолодкого, солодкого "Одеса" ("Одесса", "Odessa") ТІ 31274359-1574-2018;

N 1 до технологічної інструкції на виробництво шампанського України брют, напівсолодкого, солодкого "Одеса Престиж" ("Одесса Престиж", "Odessa Prestige") ТІ 31274359-1578-2018;

N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ігристого напівсолодкого рожевого "Одеса" ("Одесса", "Odessa") ТІ 31274359-1576-2018;

N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ігристого брют, напівсолодкого, солодкого білого "Київ Преміум" ("Киев Премиум", "KIEV Premium") ТІ 31274359-1580-2018;

N 5 до технологічної інструкції на виробництво коньяку України марочного групи "КС" "Алекс Чорний Діамант" ("Alexx Black Diamond") ТІ 00011050-171-2007;

N 4 до технологічної інструкції на виробництво вин ігристих ТІ 00011050-15.93.11-3:2009;

N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого червоного "Пікнік "Колоніст" ТІ 37471967-1633-2018;

N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого сортового рожевого "Піно розе Коблево" ТІ 37471967-349-2014;

N 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ігристого брют, солодкого білого "Ла Феста" ("La Festa") ТІ 31274359-1652-2018.


* Не наводяться.

2. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Перший заступник Міністра

М. Мартинюк




 
 
Copyright © 2003-2018 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали