Додаткова копія: Про затвердження Змін до Переліку середньодобового набору харчових продуктів на одну повнолітню особу в санаторно-курортних та оздоровчих закладах Служби безпеки України

СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
ЦЕНТРАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ

НАКАЗ

20.02.2017

м. Київ

N 111

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
10 березня 2017 р. за N 333/30201

Про затвердження Змін до Переліку середньодобового набору харчових продуктів на одну повнолітню особу в санаторно-курортних та оздоровчих закладах Служби безпеки України

Відповідно до статті 10 Закону України "Про Службу безпеки України", з метою покращення харчування у санаторно-курортних та оздоровчих закладах Служби безпеки України

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Зміни до Переліку середньодобового набору харчових продуктів на одну повнолітню особу в санаторно-курортних та оздоровчих закладах Служби безпеки України, затвердженого наказом Центрального управління Служби безпеки України від 13 січня 2014 року N 5 (Перелік N 5), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 05 лютого 2014 року за N 221/24998, що додаються.

2. Начальникам Військово-медичного управління та Управління правового забезпечення Служби безпеки України забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 

Голова Служби
генерал армії України

В. Грицак

ПОГОДЖЕНО:

 

Міністр
соціальної політики України

А. Рева

Голова профспілки працівників
державних установ України

Ю. М. Піжук

Перший заступник Голови
СПО об'єднань профспілок

О. О. Шубін

Перший заступник Голови
СПО сторони роботодавців
на національному рівні

Д. Олійник

В. о. Міністра
охорони здоров'я України

У. Супрун

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Центрального управління Служби безпеки України
20 лютого 2017 року N 111

Зареєстровано
в Міністерстві юстиції України
10 березня 2017 р. за N 333/30201

ЗМІНИ
до Переліку середньодобового набору харчових продуктів на одну повнолітню особу в санаторно-курортних та оздоровчих закладах Служби безпеки України (Перелік N 5)

1. У третьому стовпці:

1) у позиції 1 цифри "200" замінити цифрами "150";

2) у позиції 3 цифри "30" замінити цифрами "50";

3) у позиції 4 цифру "5" замінити цифрою "1";

4) у позиції 6 цифри "60" замінити цифрами "80";

5) у позиції 7 цифри "500" замінити цифрами "600";

6) у позиції 13 цифри "200" замінити цифрами "100";

7) у позиції 16 цифри "30" замінити цифрами "20";

8) у позиції 19 цифри "25" замінити цифрами "10".

2. Позицію 18 у другому стовпці після слів "риба свіжа" доповнити словом "охолоджена".

3. Позицію 21 виключити.

У зв'язку з цим позиції 22 - 40 вважати відповідно позиціями 21 - 39.

4. У позиції 25 у другому стовпці цифри "3,2" замінити цифрами "2,6".

5. Позицію 26 виключити.

У зв'язку з цим позиції 27 - 39 вважати відповідно позиціями 26 - 38.

6. У позиції 26 у третьому стовпці цифри "20" замінити цифрами "50".

7. У позиції 28 у третьому стовпці цифри "30" замінити цифрами "50".

8. У позиції 29 у третьому стовпці цифри "40" замінити цифрами "45".

9. У виносці цифри "4419,8" замінити цифрами "4445,3", цифри "188,5" замінити цифрами "189,0", цифри "165,1" замінити цифрами "191,5", цифри "556,9" замінити цифрами "469,7".

 

Начальник
Військово-медичного управління
Служби безпеки України

Л. Шугалей




 
 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали