ДЕРЖАВНА САНІТАРНО-ЕПІДЕМІОЛОГІЧНА СЛУЖБА УКРАЇНИ ГОЛОВНИЙ ДЕРЖАВНИЙ САНІТАРНИЙ ЛІКАР УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 23 січня 2012 року N 2

Про затвердження значень гігієнічних нормативів вмісту харчової добавки трет-бутилгідроксихінон (E 319)

Відповідно до статті 40 Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" та статті 8 Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів" постановляю:

1. Затвердити рекомендовані Національною комісією України з Кодекс Аліментаріус гігієнічні нормативи вмісту харчової добавки трет-бутилгідроксихінон (E 319) та регламенти її використання:

1.1. Максимально допустимий рівень (МДР) вмісту харчової добавки трет-бутилгідроксихінон (E 319) (окремо або в суміші E 319, E 320, E 312) в жирах тваринних топлених і олії рослинній для використання у виробництві харчових продуктів з використан...

 

Доступ до документа «Постанова Головного державного санітарного лікаря України, від 23.01.2012 № 2 Про затвердження значень гігієнічних нормативів вмісту харчової добавки трет-бутилгідроксихінон (E 319)» обмежений. Весь текст доступний користувачам Норматив PRO.

 

 




 
 
Copyright © 2003-2018 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали