А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З І Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Я
Стандарти: пшеничне

- ДСТУ 1055:2006 Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови
- ДСТУ 2074-92 Продукти переробки овочів і фруктів. Терміни та визначення
- ДСТУ 2209-93 Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення
- ДСТУ 2407:2005 Суміші з борошна для млинців і оладок. Загальні технічні умови
- ДСТУ 2418:2003 Концентрати харчові. Солодкі страви. Киселі. Загальні технічні умови
- ДСТУ 2422-94 Зерно заготівельне і постачальне. Терміни та визначення
- ДСТУ 2629-94 Крупи, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення
- ДСТУ 2900:2006 Концентрати харчові. Напівфабрикати виробів з борошна. Загальні технічні умови
- ДСТУ 2903:2005 Концентрати харчові. Сніданки сухі. Загальні технічні умови
- ДСТУ 3016-95 Висівки кормові пшеничні і житні. Технічні умови
- ДСТУ 3768:2010 Пшениця. Технічні умови
- ДСТУ 3769-98 Ячмінь. Технічні умови
- ДСТУ 3781-98 Печиво. Загальні технічні умови
- ДСТУ 4033-2001 Вафлі. Загальні технічні умови
- ДСТУ 4052-2001 Крекер. Загальні технічні умови
- ДСТУ 4111.1-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 1. Визначення водопоглинання та реологічних властивостей фаринографом
- ДСТУ 4111.2-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 2. Визначення реологічних властивостей екстенсографом
- ДСТУ 4111.3-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 3. Визначення водопоглинання та реологічних властивостей валориграфом
- ДСТУ 4111.4-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 4. Визначення реологічних властивостей альвеографом
- ДСТУ 4117:2007 Зерно та продукти його переробки. Визначення показників якості методом інфрачервоної спектроскопії
- ДСТУ 4187:2003 Вироби кондитерські пряникові. Загальні технічні умови
- ДСТУ 4233:2003 Зернові культури. Визначення об’ємної щільності, так званої «маси на гектолітр» (Контрольний метод)
- ДСТУ 4234:2003 Зернові культури. Визначення об’ємної щільності, так званої «маси на гектолітр». Частина 2. Робочий метод
- ДСТУ 4235:2003 Зернові культури і продукти помелу зернових. Визначення в’язкості борошна. Метод з використанням амілографа
- ДСТУ 4236:2003 Сорго. Визначення вмісту таніну
- ДСТУ 4250:2003 Продукти з меленого зерна. Визначення кислотності жирів
- ДСТУ 4251:2003 Пшениця. Визначення індексу осадження (седиментації) методом Зелені
- ДСТУ 4254:2003 Борошно пшеничне і манні крупи з твердої пшениці. Визначення домішок тваринного походження
- ДСТУ 4255:2003 Борошно із твердої пшениці і крупи манні. Визначення вмісту жовтого пігменту
- ДСТУ 4429:2005 Галети. Загальні технічні умови
- ДСТУ 4460:2005 Рулети бісквітні. Загальні технічні умови
- ДСТУ 4504:2005 Ядра бобів арахісу. Загальні технічні умови
- ДСТУ 4505:2005 Кекси. Загальні технічні умови
- ДСТУ 4522:2006 Жито. Технічні умови
- ДСТУ 4523:2006 Горох. Технічні умови
- ДСТУ 4524:2006 Гречка. Технічні умови
- ДСТУ 4525:2006 Кукурудза. Технічні умови
- ДСТУ 4538:2006 Текстурат соєвий харчовий. Технічні умови
- ДСТУ 4543:2006 Борошно соєве харчове. Технічні умови
- ДСТУ 4582:2006 Система розроблення і поставлення продукції на виробництво. Хліб та хлібобулочні вироби. Основні положення
- ДСТУ 4583:2006 Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна. Загальні технічні умови
- ДСТУ 4584:2006 Вироби хлібобулочні. Палички хлібні. Загальні технічні умови
- ДСТУ 4585:2006 Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні умови
- ДСТУ 4586:2006 Вироби хлібобулочні. Соломка. Загальні технічні умови
- ДСТУ 4587:2006 Вироби булочні. Загальні технічні умови
- ДСТУ 4588:2006 Вироби хлібобулочні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови
- ДСТУ 4593:2006 Шрот соєвий харчовий. Технічні умови
- ДСТУ 4595:2006 Білок соєвий. Технічні умови
- ДСТУ 4596:2006 Білок соняшниковий. Технічні умови
- ДСТУ 4597:2006 Концентрат соєвий харчовий. Технічні умови
