А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З І Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Я
Стандарти: Сельди

- ДСТУ 2284:2010 Риба жива. Загальні технічні вимоги
- ДСТУ 2641:2007 Продукти рибні. Пакування
- ДСТУ 3403-96 (ГОСТ 30455-97) Продукція рибної промисловості. Класифікація. Номенклатура показників якості
- ДСТУ 4378:2005 Риба океанічного промислу заморожена. Технічні умови
- ДСТУ 4379:2005 Філе рибне заморожене. Технічні умови
- ДСТУ 4381:2005 Кальмар заморожений. Технічні умови
- ДСТУ 4415:2005 Риби Азовського, Чорного морів та внутрішніх водоймищ України. Номенклатура біологічна і товарна
- ДСТУ 4416:2005 Риби океанів і прибережних морів. Номенклатура біологічна і товарна
- ДСТУ 4440:2005 Креветки морожені. Технічні умови
- ДСТУ 4453:2005 Сардини солоні. Технічні умови
- ДСТУ 4514:2006 Риба, інші водні живі ресурси та харчова продукція з них. Визначання хлорорганічних пестицидів та полі хлорованих біфенілів методом газорідинної хроматографії
- ДСТУ 4740:2007 Консерви з риби та інших водних живих ресурсів. Метод візуального контролювання та виявлення недопустимих дефектів
- ДСТУ 4741:2007 Консерви і пресерви з м’яса двостулкових молюсків. Метод визначання мінеральних домішок (піску та вапняних включень - «перлів»)
- ДСТУ 4785:2007 Ракоподібні. Номенклатура біологічна і товарна
- ДСТУ 4797:2007 Молюски. Номенклатура біологічна і товарна
- ДСТУ 4868:2007 Риба заморожена. Технічні умови
- ДСТУ 4894:2007 Риба та рибні продукти. Фотометричний метод визначення гістаміну
- ДСТУ 4897:2007 Риба та рибні продукти. Ваговий метод визначення жиру в умовах промислу
- ДСТУ 5013:2008 Водорості та трави морські. Номенклатура біологічна і товарна
- ДСТУ 5097:2008 Продукція із сурімі імітована. Технічні умови
- ДСТУ 6025:2008 Риба солена. Технічні умови
- ДСТУ 6091:2009 Лангусти заморожені. Технічні умови
- ДСТУ 6092:2009 Восьминіг заморожений. Технічні умови
- ДСТУ 6093:2009 Риба хрящова заморожена. Технічні умови
- ДСТУ 7125:2009 Жир харчовий з риби. Технічні умови
- ДСТУ ГОСТ 813:2008 Оселедці та сардина тихоокеанська холодного копчення. Технічні умови
- ДСТУ ГОСТ 815:2008 Оселедці солоні. Технічні умови
- ДСТУ ГОСТ 7442:2004 Ікра зерниста осетрових риб. Технічні умови
- ДСТУ ГОСТ 7454:2009 Консерви з бланшованої, підсушеної чи підв’яленої риби в олії. Технічні умови
- ДСТУ ГОСТ 7457:2009 Консерви-паштети з риби. Технічні умови
- ДСТУ ГОСТ 10119:2009 Консерви із сардин атлантичних і тихоокеанських в олії. Технічні умови
- ДСТУ ГОСТ 11298:2004 Риби лососеві і сигові холодного копчення. Технічні умови
- ДСТУ ГОСТ 12161:2009 Консерви риборослинні в томатному соусі. Технічні умови
- ДСТУ ГОСТ 16080:2004 Лососі далекосхідні солоні. Технічні умови
- ДСТУ ГОСТ 19588:2009 Пресерви з риби спеціального посолу. Технічні умови
- ДСТУ ГОСТ 30314:2009 Філе морського гребінця заморожене. Технічні умови
- ГОСТ 4.31-82 СПКП. Консервы и пресервы из рыбы и морепродуктов. Номенклатура показателей
- ДСТУ 8717:2017 Риба та рибні продукти. Методи визначення жиру
- ДСТУ 8718:2017 Риба та рибні продукти. Методи визначення золи та мінеральних домішок
- ГОСТ 10.69-72 Клипфиск соленый для экспорта. Технические условия
- ГОСТ 280-85 Консервы рыбные. Шпроты в масле. Технические условия
- ГОСТ 812-88 Сельди горячего копчения. Технические условия
- ГОСТ 814-96 Рыба охлажденная. Технические условия
- ГОСТ 1084-88 Сельди пряного посола и маринованные (бочковые). Технические условия
- ГОСТ 1304-76 Жиры рыб и морских млекопитающих технические. Технические условия
- ГОСТ 1368-91 Рыба всех видов обработки. Длина и масса
- ГОСТ 1551-93 Рыба вяленая. Технические условия
- ГОСТ 1573-73 Икра пробойная соленая. Технические условия
- ГОСТ 1629-97 Икра лососевая зернистая бочковая. Технические условия
- ГОСТ 2623-73 Изделия балычные холодного копчения из дальневосточных лососей и иссык-кульской форели. Технические условия
