А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З І Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Я
Стандарти: Вика
1 2

- ДСТУ ISO 7302:2003 Зерно і зернові продукти. Визначення загального вмісту жиру
- ДСТУ ISO 7304:2005 Крупи та макаронні вироби з твердої пшениці. Оцінювання варивних властивостей спагетті органолептичними методами
- ДСТУ ISO 13690:2003 Зернові, бобові та продукти їх помелу. Відбір проб
- ДСТУ ISO 14864:2009 Рис. Метод оцінювання тривалості клейстеризації зерен під час варіння
- ДСТУ ISO 15793:2009 Крупи манні з твердої пшениці. Метод визначення неподрібненої фракції
- ДСТУ ISO 16050:2007 Продукти харчові. Визначення афлатоксину В1, В2, G1 та G2 у зернових культурах, горіхах та продуктах їх перероблення. Метод високоефективної рідинної хроматографії
- ДСТУ ISO 21415-1:2009 Пшениця і пшеничне борошно. Вміст клейковини. Частина 1. Визначання сирої клейковини ручним способом
- ДСТУ ISO 21415-2:2009 Пшениця і пшеничне борошно. Вміст клейковини. Частина 2. Визначання сирої клейковини механічним способом
- РСТ УССР 297-91 Кукурудза цукрова свіжа (початки). Технічні умови
- РСТ УССР 626-91 Хліб закарпатський. Технічні умови
- РСТ УССР 1284-90 Калачі. Технічні умови
- РСТ УССР 1347-85 Палочки ужгородські. Технічні умови
- РСТ УССР 1351-81 Здоба українська. Технічні умови
- РСТ УССР 1415-81 Зерна хорольські. Технічні умови
- РСТ УССР 1426-85 Хліб з тмином. Технічні умови
- РСТ УССР 1429-81 Вироби хлібобулочні дієтичні. Технічні умови
- РСТ УССР 1466-90 Бісквіти. Технічні умови
- РСТ УССР 1508-79 Вареники морожені. Технічні умови
- РСТ УССР 1571-83 Пиріжки печені з дріжджового тіста. Технічні умови
- РСТ УССР 1589-80 Солод кукурудзяний. Технічні умови
- РСТ УССР 1891-80 Хліб київський. Технічні умови
- РСТ УССР 1928-83 Пиріжки жарені з дріжджового тіста з субпродуктовим фаршем. Технічні умови
- РСТ УССР 1929-83 Кондитерські вироби з пісочного, бісквітного та сирного тіста. Технічні умови
- ГОСТ 276-60 Крупа пшеничная (Полтавская, "Артек"). Технические условия
- ГОСТ 572-60 Крупа пшено шлифованное. Технические условия
- ГОСТ 686-83 Сухари армейские. Технические условия
- ГОСТ 2077-84 Хлеб ржаной, ржано-пшеничный и пшенично-ржаной. Технические условия
- ГОСТ ИСО 2170-97 Зерновые и бобовые. Отбор проб молотых продуктов
- ГОСТ 2929-75 Толокно овсяное. Технические условия
- ГОСТ 3034-75 Крупа овсяная. Технические условия
- ГОСТ 5550-74 Крупа гречневая. Технические условия
- ГОСТ 5784-60 Крупа ячменная. Технические условия
- ГОСТ 6002-69 Крупа кукурузная. Технические условия
- ГОСТ 6201-68 Горох шлифованный. Технические условия
- ГОСТ 6292-93 Крупа рисовая. Технические условия
- ДСТУ 8709:2017 Вироби хлібобулочні листкові. Загальні технічні умови
- ДСТУ 8708:2017 Сухарі панірувальні. Загальні технічні умови
- ГОСТ 7022-97 Крупа манная. Технические условия
- ГОСТ 7045-90 Мука ржаная хлебопекарная. Технические условия
- ГОСТ 7128-91 Изделия хлебобулочные бараночные. Технические условия
- ГОСТ ИСО 7304-94 Крупка и макаронные изделия из твердой пшеницы. Органолептическая оценка кулинарных свойств спагетти
- ГОСТ 7758-75 Фасоль продовольственная. Технические условия
- ГОСТ 8057-95 Жмых соевый пищевой. Технические условия
- ГОСТ 9404-88 Мука и отруби. Метод определения влажности
- ГОСТ 9511-80 Изделия хлебобулочные слоеные. Технические условия
- ГОСТ 9713-95 Изделия хлебобулочные любительские. Технические условия
- ГОСТ 9831-61 Хлеб сдобный в упаковке. Технические условия
- ГОСТ 9846-88 Хлебцы хрустящие. Технические условия
- ГОСТ 9903-61 Лепешки ржаные. Технические условия
- ГОСТ 9906-61 Хлебец ленинградский. Технические условия
1 2
