
Стандарти: зольні
2 3 - ДСТУ 2204-93 (ГОСТ 10798-93) Плити газові побутові. Загальні технічні умови
- ДСТУ 3135.65:2003 Безпечність побутових та аналогічних електричних приладів. Додаткові вимоги до електричних конвекційних печей, пароварок та парових конвекційних печей для підприємств громадського харчування та торгівлі
- ДСТУ 3677-98 (ГОСТ 30587-98);
(IEC 60619:1993) Прилади для приготування їжі електричні побутові. Методи вимірювання експлуатаційних характеристик
- ДСТУ EN 30-1-2:2004/ГОСТ ЕН 30-1-2-2007 Плити газові побутові. Частина 1-2. Вимоги безпеки. Плити, що мають духовки та (чи) грилі з примусовою циркуляцією повітря
- ДСТУ EN 30-2-1-2001 Плити газові побутові. Частина 2-1. Раціональне споживання енергії. Загальні вимоги
- ДСТУ EN 203-2-1:2007 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-1. Спеціальні вимоги. Відкриті пальники і пальники під посуд з опуклим днищем
- ДСТУ EN 203-2-2:2010 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-2. Спеціальні вимоги. Духовки
- ДСТУ EN 203-2-3:2008 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-3. Спеціальні вимоги. Пристрої варильні
- ДСТУ EN 203-2-4:2008 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-4. Спеціальні вимоги. Сковороди
- ДСТУ EN 203-2-6:2010 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-6. Спеціальні вимоги. Нагрівачі гарячої води для напоїв
- ДСТУ EN 203-2-8:2010 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-8. Спеціальні вимоги. Посуд з покривом та печі для поельї
- ДСТУ EN 203-2-9:2009 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-9. Спеціальні вимоги. Суцільні верхні частини, нагрівальні пластини та сковороди
- ДСТУ EN 203-2-11:2009 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-11. Спеціальні вимоги. Печі для пасти
- ДСТУ EN 484:2005 Технічні умови на відкриті пристрої, що працюють на зрідженому газі. Автономні кухонні плити, зокрема з решіткою для смаження, використовувані поза приміщенням
- ДСТУ EN 12778:2009 Посуд для готування їжі. Скороварки для побутового використання
- ДСТУ EN 60335-2-31:2015 Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-31. Додаткові вимоги до витяжних ковпаків кухонних плит та інших пристроїв для видалення кухонних випарів
- ДСТУ EN 50304:2009 Плити кухонні, варильні панелі, духовки та грилі побутової призначеності електричні. Методи вимірювання робочих характеристик
- ДСТУ EN 60335-2-12:2002 Безпека побутових та аналогічних електричних приладів. Частина 2-12: Додаткові вимоги до мармитів та аналогічних приладів
- ДСТУ IEC 60335-2-6:2002 Безпечність побутових та аналогічних електричних приладів. Частина 2-6. Додаткові вимоги до стаціонарних кухонних плит, робочих поверхонь, духовок тощо
- ДСТУ IEC 60335-2-6:2006 Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-6. Додаткові вимоги до стаціонарних кухонних плит, поверхонь духовок та аналогічних приладів
- ДСТУ IEC 60335-2-25:2003 Безпечність побутових та аналогічних електричних приладів. Частина 2-25. Додаткові вимоги до мікрохвильових печей
- ДСТУ IEC 60335-2-25:2007 Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-25. Додаткові вимоги до мікрохвильових печей та комбінованих мікрохвильових печей
- ДСТУ IEC 60335-2-31:2006 Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-31. Додаткові вимоги до витяжних ковпаків кухонних плит
- ДСТУ IEC 60335-2-36:2010 Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-36. Додаткові вимоги до комерційних електричних кухонних плит, духовок, готувальних поверхонь та елементів готувальних поверхонь
- ДСТУ IEC 60335-2-38:2010 Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-38. Додаткові вимоги до комерційних електричних грилів та охоплювальних грилів
- ДСТУ IEC 60335-2-39:2010 Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-39. Додаткові вимоги до комерційних електричних універсальних казанів для готування
- ДСТУ IEC 60335-2-90:2003 Безпечність побутових та аналогічних електричних приладів. Частина 2-90. Додаткові вимоги до мікрохвильових печей для підприємств громадського харчування
- ДСТУ IEC 60335-2-99:2010 Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-99. Додаткові вимоги до комерційних електричних витяжних ковпаків
- ДСТУ IEC 60350:2009 Плити електричні, готувальні поверхні, духовки та грилі побутові. Методи вимірювання функційних характеристик
- РСТ УССР 99-84 Вироби чавунні для побутових печей. Технічні умови
- РСТ УССР 1061-78 Ящики зольні для побутових печей. Технічні умови
- РСТ УССР 1173-79 Ґноти для плити гасової «керогаз». Технічні умови
- РСТ УССР 1554-84 Духовки пічні. Технічні умови
- РСТ УССР 1601-79 Прилади пічні сталеві. Технічні умови
- РСТ УССР 1827-84 Полум’ярозсікач. Технічні умови
- ГОСТ 14163-88 Электроконфорки. Технические условия
- ГОСТ 26813-99 Воздухоочистители для кухонь электрические бытовые. Общие технические условия
- ГОСТ 27441-87 Аппараты газовые для тепловой обработки пищи для предприятий общественного питания. Классификация, общие технические требования и методы испытаний
- ГОСТ 27684-88 Мармиты электрические для предприятий общественного питания. Общие технические требования и методы испытаний
- ГОСТ 30639-99 Печи микроволновые бытового и аналогичного применения. Общие технические условия
- ДСТУ EN 203-2-7:2012 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-7. Спеціальні вимоги. Жаровні та грилі з рожном
- ДСТУ EN 203-2-10:2012 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-10. Спеціальні вимоги. Грилі з насипним шаром
- ДСТУ EN 1673:2014 Устатковання для харчової промисловості. Печі з обертовими контейнерами. Вимоги щодо безпеки і гігієни
- ДСТУ EN 60335-2-6:2015 Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-6. Додаткові вимоги до стаціонарних кухонних плит, поверхонь, духовок та аналогічних приладів
- ДСТУ EN 60335-2-25:2015 Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-25. Додаткові вимоги до мікрохвильових печей та до комбінованих мікрохвильових печей
- ДСТУ EN 60335-2-31:2015 Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-31. Додаткові вимоги до витяжних ковпаків кухонних плит та інших пристроїв для видалення кухонних випарів
- ДСТУ EN 60335-2-42:2015 Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-42. Додаткові вимоги до електричних печей з примусовою конвекцією, пароварок та парових конвекційних печей для підприємств громадського харчування та торгівлі
- ДСТУ EN 60335-2-90:2014 Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека.Частина 2-90. Додаткові вимоги до мікрохвильових печей для підприємств громадського харчування
- ДСТУ EN 60704-2-14:2014 Прилади побутові та аналогічні електричні. Методи визначення розповсюджуваного в повітрі шуму. Частина 2-14. Додаткові вимоги до холодильників, шаф для зберігання заморожених продуктів та морозильників для харчових продуктів
- ДСТУ IEC 60335-2-47:2013 Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-47. Додаткові вимоги до комерційних електричних готувальних казанів
2 3
Copyright © 2003-2018 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково.
Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали